Huis > I > Is Whatsapp Gratis?

Is WhatsApp gratis?

Met WhatsApp kunt u snel, eenvoudig en veilig gratis* berichten versturen en bellen op telefoons over de hele wereld.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Is 7-zip gratis?

7-Zip heeft zijn eigen formaat: 7z. Het is een alternatief voor de ingebouwde Windows zip-software.

Je kunt ook vragen wat zijn de kosten van whatsapp?

WhatsApp is en blijft gratis. Onder WhatsApp-gebruikers gaat een bericht rond waarin staat dat je het appje moet doorsturen om te voorkomen dat je moet betalen voor WhatsApp.
Is WhatsApp wereldwijd gratis?
Wanneer je roamingkosten betaalt voor mobiel internet in het buitenland, dan betaal je deze kosten ook voor bellen met WhatsApp. Tenzij je gebruik maakt van gratis Wi-Fi, dan kost het bellen met WhatsApp je niets. Ook als je vanuit Nederland naar het buitenland belt krijg je te maken met de roaming tarieven.

Wat zijn de gevaren van WhatsApp?

WhatsApp is een veilige berichtenapp met end-to-end-encryptie, maar er zijn nog steeds enkele gevaren waar je rekening mee moet houden. WhatsApp kan worden gehackt en je berichten kunnen worden gelezen door iedereen die toegang krijgt tot je account. Bovendien deelt WhatsApp gegevens met Facebook, dus je informatie kan door dat bedrijf worden verzameld en gebruikt. Tot slot is bekend dat WhatsApp wordt gebruikt door criminelen en terroristen om te communiceren en aanslagen te coördineren, dus het is belangrijk om je bewust te zijn van de potentiële risico's van het gebruik van de app. Bovendien, is het veilig om via whatsapp te bellen? Ja, het is veilig om te bellen via WhatsApp. WhatsApp is end-to-end gecodeerd, wat betekent dat je berichten privé zijn en alleen jij en de persoon met wie je communiceert ze kunnen lezen. WhatsApp biedt ook tweefactorauthenticatie, die een extra beveiligingslaag toevoegt aan je account.

Gerelateerde artikelen

Waar gratis ebooks downloaden illegaal?

Ebooks worden gedownload van The Pirate Bay.

Hoe lang kun je bellen met WhatsApp?

Bellen met WhatsApp

Met een databundel van 100 MB kun je ongeveer 200 minuten bellen. Naast gewoon bellen kun je in WhatsApp ook videogesprekken voeren. De functie werkt, in tegenstelling tot FaceTime, ook samen met Android-gebruikers.
Waarom betalen voor WhatsApp?
Betalen is niet verplicht. De belangrijkste extra functie is dat je WhatsApp als betalende gebruiker op meer apparaten mag gebruiken. Dit is handig voor bedrijven, waar meerdere mensen support aan klanten via WhatsApp moeten doen. Bij een normaal account kun je nu WhatsApp op vier apparaten gebruiken.

Mensen vragen ook: hoeveel mensen gebruiken whatsapp in de wereld?

Onze app. Meer dan 2 miljard mensen in meer dan 180 landen gebruiken WhatsApp1 om in contact te blijven met vrienden en familie, waar en wanneer zij maar willen.
Hoe wordt er geld verdiend met WhatsApp? WhatsApp is een berichtenapp met meer dan 1,5 miljard gebruikers in 2018. Gebruikers kunnen er tekstberichten, spraakberichten en videogesprekken mee versturen via internet. WhatsApp is gratis te downloaden en te gebruiken, maar biedt ook een betaalde abonnementsdienst genaamd WhatsApp Business. WhatsApp Business is een aparte app die is ontworpen voor kleine bedrijven om met hun klanten te communiceren. Met WhatsApp Business kunnen bedrijven profielen aanmaken, berichten naar klanten sturen en reageren op berichten van klanten. Het biedt bedrijven ook tools om berichten te automatiseren en de betrokkenheid van klanten te volgen. WhatsApp Business is gratis te downloaden en te gebruiken, maar voor bepaalde functies worden maandelijkse abonnementskosten in rekening gebracht.

Kan je gratis bellen naar buitenland?

Ja, u kunt gratis naar het buitenland bellen met een VoIP-dienst. VoIP staat voor Voice over Internet Protocol, en hiermee kunt u bellen via een breedband internetverbinding in plaats van via een traditionele telefoonlijn. Er zijn veel VoIP providers die gratis bellen naar het buitenland aanbieden, dus u hoeft er maar één te vinden die service biedt in het land dat u wilt bellen.

Door Jessie Sunder

Vergelijkbare artikelen

Kun je via WhatsApp opgelicht worden? :: Is HP een goed merk?
Handige links