Huis > I > Is Avast Free Goed?

Is Avast Free goed?

Avast heeft één van de beste beschermingen die je vandaag kan vinden. De gratis antivirustool blokkeerde tijdens de meest recente test alle 0-day-aanvallen en hield maar liefst 99,9 procent van de duizenden malwaresamples tegen. Dat is ruim meer dan het gemiddelde van 99 procent.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Is een druppellader goed voor accu?

Een druppellader is nuttig om accu's gedurende een langere periode te onderhouden. De batterij wordt niet ontladen en beschadigd als een druppellader wordt gebruikt.

Is Avast te vertrouwen?

Avast Free Antivirus (2019) is de gratis virusscanner van Avast. Hij beschermt beter dan Windows Defender op veel punten, zo zet het een van de hoogste scores neer in de phishingtest, maar er staan enkele nadelen tegenover. Net als veel andere gratis antivirus, toont Avast advertenties.
Wat is de beste gratis virusscanner?
De uitverkorenen:
  • Avast Free Antivirus.
  • AVG AntiVirus FREE.
  • Avira Antivirus.
  • Bitdefender Antivirus Free Edition.
  • Kaspersky Security Cloud Free.
  • Microsoft Windows Defender.
  • Sophos Home Free.

Dienovereenkomstig, hoe avast free antivirus verwijderen?

Er zijn een paar manieren om Avast Free Antivirus van uw computer te verwijderen. De eerste manier is om de Avast Uninstall Utility te gebruiken. Dit is een hulpmiddel dat is ontworpen om Avast Free Antivirus van uw computer te verwijderen. Om dit programma te gebruiken, moet u het downloaden van de Avast-website. Zodra u het hulpprogramma hebt gedownload, moet u het uitvoeren. Het hulpprogramma zal u dan vragen om te bevestigen dat u Avast Free Antivirus wilt verwijderen. Zodra u heeft bevestigd dat u Avast Free Antivirus wilt verwijderen, zal het hulpprogramma het programma van uw computer verwijderen.
De tweede manier om Avast Free Antivirus van uw computer te verwijderen is door de Windows Add/Remove Programs tool te gebruiken. Om dit hulpmiddel te gebruiken, moet u naar het Configuratiescherm gaan en vervolgens op het pictogram Programma's toevoegen/verwijderen klikken. Zodra u op het pictogram Programma's toevoegen/verwijderen hebt geklikt, moet u Avast Free Antivirus vinden in de lijst met programma's en vervolgens op de knop Verwijderen klikken. De tool zal dan Avast Free Antivirus van uw computer verwijderen.
De derde manier om Avast Free Antivirus van uw computer te verwijderen is door een uninstaller programma van derden te gebruiken. Er zijn veel verschillende uninstaller programma's beschikbaar op het internet. U kunt deze programma's vinden door te zoeken op Google. Zodra u een programma hebt gevonden dat u wilt gebruiken, moet u het downloaden en vervolgens installeren. Zodra het programma is geïnstalleerd, moet u het starten en vervolgens de instructies volgen. Daarvan, wat kost een avast abonnement? Een Avast-abonnement kost doorgaans ongeveer $60 per jaar. De prijzen kunnen echter variëren afhankelijk van het specifieke abonnementsplan en de inbegrepen functies.

Gerelateerde artikelen

Hoe weet je dat een accu van een laptop niet meeer goed werkt?

Als de accu van uw laptop helemaal niet meer oplaadt, maar de laptop werkt nog wel zonder accu, dan is het tijd om de accu te vervangen. De accu is in dit geval niet meer bruikbaar. U kunt de accu uit de laptop halen als u niet weet wat er aan de hand is.

En nog een vraag, hoe kom ik in contact met avast?

Contact opnemen met Avast-ondersteuning
  1. Ga naar het webformulier van Avast-ondersteuning.
  2. Selecteer uw type vraag en klik op Doorgaan.
  3. Vul de gegevens in die vereist zijn voor de geselecteerde vraag en geef daarbij zoveel aanvullende gegevens op als u nodig acht.
Dienovereenkomstig, hoe werkt avast?
Avast Cleanup voor Android is een mobiele app die bedoeld is om de prestaties van uw apparaat te verbeteren en opslagruimte vrij te maken door overbodige media, bestanden en apps te verwijderen.

Wat doet Avast Premium Security?

Avast Premium Security beschermt u tegen alle onlinedreigingen waaronder vervalste websites en ransomware.
Men kan zich ook afvragen: is avast cleanup betrouwbaar? Er is geen eenvoudig antwoord op deze vraag omdat het van een aantal factoren afhangt. We kunnen echter wel zeggen dat Avast Cleanup over het algemeen een betrouwbare tool is. Dit komt omdat het is ontwikkeld door een gerenommeerd bedrijf en uitgebreid is getest. Bovendien wordt het regelmatig bijgewerkt om ervoor te zorgen dat het compatibel is met de nieuwste versies van Windows.

Is gratis antivirus voldoende?

Nee, gratis antivirus is niet voldoende. Gratis antivirusprogramma's zijn niet zo effectief als betaalde programma's en bieden niet hetzelfde beschermingsniveau. Betaalde programma's hebben meer functies en worden vaker bijgewerkt. Ze hebben ook een betere klantenondersteuning.

Door Callum Palacious

Vergelijkbare artikelen

Is een iPhone een Android telefoon? :: Welk fotoformaat kiezen?
Handige links