Huis > H > Hoe Werkt Een Cdn?

Hoe werkt een CDN?

Een CDN, of Content Delivery Network, is een wereldwijd netwerk van servers die met elkaar in verbinding staan. Het doel van deze server is het (tijdelijk) opslaan van de statische content van jouw website, waardoor er wereldwijd kopieƫn van jouw content beschikbaar zijn.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat werkt op 12 volt?

Om elektronische apparatuur geschikt te maken voor het 230 Volt net, wordt deze 230 Volt wisselspanning in het apparaat met een transformator en gelijkrichter omgezet in een lagere gelijkspanning.

Dus, waarom cloudflare gebruiken?

Cloudflare is een content delivery network en gedistribueerde DNS (Domain Name System)-provider met hoofdkantoor in San Francisco, Californiƫ. De diensten van Cloudflare bevinden zich tussen de bezoeker van een website en de hostingprovider van de Cloudflare-gebruiker en fungeren als een omgekeerde proxy voor websites. Cloudflare biedt prestatie- en veiligheidsvoordelen voor website-eigenaren via haar wereldwijde netwerk van datacenters. Cloudflare claimt dat haar netwerk meer dan 20 miljard webverzoeken per dag kan verwerken. Wat is een CDN server? Een CDN server is een content delivery network server. Hij is verantwoordelijk voor het leveren van inhoud aan gebruikers. Inhoud omvat, maar is niet beperkt tot: websites, afbeeldingen, video's en toepassingen. CDN-servers worden gewoonlijk gebruikt door organisaties met een wereldwijd bereik of die inhoud snel en betrouwbaar moeten leveren.

Door Heilner

Vergelijkbare artikelen

Hoe kan ik mijn imac sneller maken? :: Hoe zet ik foto's van iCloud op mijn pc?
Handige links