Huis > H > Hoe Laat Kun Je Ios 13 Downloaden?

Hoe laat kun je iOS 13 downloaden?

iOS 13 is nu beschikbaar voor de iPhone en iPod Touch, op 24 september rond 19 uur zal Apple iOS 13.1 en iPadOS uitbrengen voor de iPad en dat is goed nieuws!

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waar gratis ebooks downloaden illegaal?

Ebooks worden gedownload van The Pirate Bay.

Welke iPhone heeft iOS 13?

De volledige lijst met iOS 13 ondersteunende apparaten is als volgt: iPhone 11, iPhone 11 Pro, iPhone 11 Pro Max, iPhone XS, iPhone XS Max, iPhone XR, iPhone X, iPhone 8, iPhone 8 Plus, iPhone 7, iPhone 7 Plus, iPhone 6S Plus, iPhone 6S, iPhone SE.
Hoe iOS 13 op iPhone 6?
iOS 13 installeren gaat als volgt:
  1. Ga naar Instellingen > Algemeen > Software-update.
  2. Je ziet nu de melding dat er een update beschikbaar is.
  3. Ga een kwartiertje iets anders doen, bijvoorbeeld onze iOS 13 tips lezen.
  4. Hoera: iOS 13 staat op je toestel geïnstalleerd!

Kan iOS 13 op iPhone 8?

Ja, iOS 13 kan draaien op de iPhone 8. De iPhone 8 wordt aangedreven door de A11 Bionic-processor van Apple, die ook wordt gebruikt in de iPhone 8 Plus en iPhone X. iOS 13 is ook compatibel met de iPhone 7 en iPhone 7 Plus. Kan ik mijn iPhone 5 nog updaten? Ja, de iPhone 5 kan nog steeds worden bijgewerkt naar de nieuwste versie van iOS. Het is echter belangrijk op te merken dat de iPhone 5 niet langer door Apple wordt ondersteund en na iOS 10.3.3 geen updates meer zal ontvangen.

Gerelateerde artikelen

Kan niet downloaden macbook?

Heeft u een geldige betaalmethode geregistreerd? Zelfs als de app gratis is, moet u een betaalmethode registreren. Zorg ervoor dat uw betaalmethode niet is verlopen of geweigerd en dat er geen betalingen zijn mislukt.

Waarom kan ik iOS 14 niet installeren?

De update verwijderen en opnieuw downloaden

Als u de nieuwste versie van iOS of iPadOS nog steeds niet kunt installeren, probeert u de update opnieuw te downloaden: Ga naar 'Instellingen' > 'Algemeen' > '[Apparaat]-opslag'. Zoek de update in de lijst met apps. Tik op de update en daarna op 'Verwijder update'.
Hoe lang gaat iPhone 5s nog mee?
5 / 6 jaar lang Apple ondersteuning

In tegenstelling tot andere fabrikanten levert Apple zo'n 5 tot 6 jaar ondersteuning. Hierdoor ben je ruim 3 / 4 jaar langer verzekerd van de laatste software, dan bijvoorbeeld bij Android, die maar 2 jaar levert.

Hoe lang gaat de iPhone 7 nog mee?

Dan is de iPhone 7 een uitstekende keuze. Het toestel wordt in september 2022 voor de laatste keer geüpdatet, dus je kunt hem tot september 2023 volledig veilig gebruiken.
Daarvan, hoe lang wordt de iphone 12 nog ondersteund? De iPhone 12 wordt vanaf de releasedatum vier jaar lang ondersteund.

Welke telefoon iOS 15?

Er is nog geen iOS 15. De meest recente versie van iOS is 14.

Door Barbabra Chanel

Vergelijkbare artikelen

Is Google Play het zelfde als Play Store? :: Kan je iOS 14 op iPhone 6?
Handige links