Huis > H > Hoe Doe Je Knippen En Plakken?

Hoe doe je knippen en plakken?

Pc: Ctrl + c voor Kopiëren, Ctrl + x voor Knippen en Ctrl + v voor Plakken. Mac: ⌘ + c voor Kopiëren, ⌘ + x voor Knippen en ⌘ + v voor Plakken.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe moet je iets kopieren en plakken op Chromebook?

Als u een gedeelte van de tekst wilt kopiëren en plakken, houdt u de CONTROL-toets ingedrukt en drukt u vervolgens op de C-toets.

Welke sneltoetsen zijn er?

Kopiëren, plakken en andere algemene sneltoetsen
Druk op deze toetsOm dit te doen
Ctrl + D (of Delete)Het geselecteerde item verwijderen en verplaatsen naar de Prullenbak.
Ctrl + EZoeken openen (in de meeste apps).
Ctrl + R (of F5)Het actieve venster vernieuwen.
Ctrl + YEen actie opnieuw uitvoeren.
Dienovereenkomstig, waarom kan ik geen print screen maken?
Oplossing 2. Gebruik een sneltoetscombinatie Als het indrukken van een enkele PrtSc-toets niet werkt, kunt u de volgende sneltoetscombinaties proberen: Alt-toets + PrintScreen: zal het momenteel geselecteerde venster vastleggen en u kunt deze afbeelding opslaan met Paint of een andere bewerkingstoepassing.

Je kunt ook vragen waar vind ik screenshots terug windows?

Als u Windows 10 gebruikt, kunt u uw schermafbeeldingen vinden door naar de app "Foto's" te gaan en de map "Schermafbeeldingen" te selecteren. Als u Windows 8 gebruikt, kunt u uw schermafbeeldingen vinden door naar de map "Afbeeldingen" te gaan en de map "Schermafbeeldingen" te selecteren. Als u een oudere versie van Windows gebruikt, kunt u uw schermafbeeldingen vinden door naar de map "Mijn afbeeldingen" te gaan en de map "Schermafbeeldingen" te selecteren. Trouwens, hoe maak je een gedeeltelijke print screen? Er zijn een paar manieren om een gedeeltelijke printscreen te maken. De meest gebruikelijke manier is om de print screen functie op uw toetsenbord te gebruiken en dan de afbeelding te plakken in een beeldbewerkingsprogramma zoals Paint of Photoshop. U kunt de afbeelding dan bijsnijden tot de gewenste grootte.
Een andere manier om een gedeeltelijke afdruk te maken is door het knipgereedschap in Windows te gebruiken. Hiermee kunt u elk gebied op uw scherm selecteren en opslaan als een afbeelding.

Gerelateerde artikelen

Hoe kopieren en plakken op smartphone?

Kies wat je wilt kopiëren. U kunt het kopiëren. Houd het item vast waar u het wilt plakken. U kunt op plakken tikken.

Hoe maak je een screenshot op je mobiel?

Om een schermafbeelding te maken, druk je tegelijkertijd op de Aan/Uit- en de Volume Omlaag-knoppen. 4 Het scherm knippert om aan te geven dat er een schermafbeelding is gemaakt.
Hoe maak ik een screenshot van mijn bankrekening?
Je kan inderdaad geen screenshots maken op Easy Banking App bij Android toestellen. Hiervoor kan je best een betalingsbewijs downloaden en dan doorsturen per mail bijvoorbeeld. Dit kan je doen door de transactie zelf aan te klikken in je transactieoverzicht, en vervolgens op het PDF-symbool rechtsbovenaan te klikken.

Bovendien, hoe maak je een screenshot op je laptop zonder print screen?

Screenshots maken met Windows+Shift+S

De sneltoets voor de screenshot-functionaliteit die we in Windows terugvinden is Windows+Shift+S.
Dus, hoe sla je een print screen op als afbeelding? Er zijn een paar manieren om dit te doen. De meest gebruikelijke is om het knipgereedschap te gebruiken.
1. Open het knipgereedschap door op de knop Start te klikken en vervolgens op Alle programma's.
2. Klik in de lijst met programma's op Accessoires en vervolgens op Knipgereedschap.
3. Het knipgereedschap wordt geopend. Om het gewenste type knipsel te kiezen, klikt u op de pijl naast de knop Nieuw en kiest u vervolgens Knipsel in vrije vorm, Rechthoekig, Venster of Volledig scherm.
4. 4. Om een nieuw knipsel te maken, klikt u op Nieuw. Het scherm vervaagt en u kunt het gebied selecteren dat u wilt vastleggen.
5. 5. Klik op de knop Knip opslaan om de knip op te slaan.

Hoe scherm opnemen Microsoft?

Er zijn een paar verschillende manieren om je scherm op te nemen op een Microsoft-apparaat. Een manier is om de vooraf geïnstalleerde Xbox-app te gebruiken. Open hiervoor de app en ga naar het instellingenmenu. Selecteer vanaf hier de optie "Game DVR" en kies vervolgens de optie "Opnemen op de achtergrond terwijl ik een spel speel". Zo kun je je scherm opnemen zonder de app telkens te hoeven openen.
Een andere manier om je scherm op te nemen is door gebruik te maken van het Windows Media Center. Open hiervoor het Media Center en selecteer de optie "Instellingen". Selecteer hier de optie "Opname" en kies vervolgens de optie "Opname starten". Dit start een opname van uw scherm die u kunt opslaan op uw computer.
Tot slot kunt u ook software van derden gebruiken om uw scherm op te nemen. Er zijn veel verschillende opties beschikbaar, dus doe wat onderzoek om er een te vinden die het beste bij uw behoeften past.

Door Schriever Aschmann

Vergelijkbare artikelen

Waarom zou je een smartphone kopen? :: Wat is een Knipprogramma?
Handige links