Huis > H > Hoe Kom Je In Ontdekken Instagram?

Hoe kom je in ontdekken Instagram?

Instagram heeft een speciale 'verkennen'-pagina. Op deze pagina staat content die je mogelijk relevant vindt of content die veel wordt bekeken door je vrienden. Bovenaan de pagina zit bovendien een zoekbalk die je kunt gebruiken om accounts en hashtags te vinden.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoeveel verdien je met 1k volgers op Instagram?

Hoeveel is 1k volgers op de foto-sharing website? 10000 volgers is het aantal volgers op de foto-sharing app.

Dus, waar is mijn instagram gebleven?

Instagram-app voor Android of iPhone:

Tik op of op je profielfoto rechtsonder om naar je profiel te gaan. Tap in the top right, then tap Your activity. Tik op Accountgeschiedenis om wijzigingen te bekijken die je aan je account hebt aangebracht.
Je kunt ook vragen waar zijn mijn oude instagram posts?
Zo kun je een Instagram foto terughalen
  1. Naar je Instagram-instellingen; Open de Instagram-app, klik op je profielicoontje (rechts onderin) en daarna op de drie puntjes rechts bovenin.
  2. Naar Onlangs verwijderd;
  3. Foto of video terughalen.

Hoe verwijder je je eigen reactie op Instagram?

Het verwijderen van je eigen commentaar op Instagram gaat in twee stappen. Eerst moet je de opmerking vinden die je wilt verwijderen. Ga hiervoor naar de post waarop je commentaar hebt gegeven en tik op het commentaarpictogram onder de post. Dit opent een lijst met alle opmerkingen op die post, met jouw opmerking in het blauw gemarkeerd. Als je je commentaar hebt gevonden, tik je op de drie puntjes ernaast en selecteer je "Verwijderen". Hoe verwijder je al je berichten op Instagram? Van de Instagram app:
1. Tik op of je profielfoto rechtsonder om naar je profiel te gaan.
2. Tik rechtsboven op, scroll dan naar beneden en tik op Instellingen.
3. Tik op Account, scroll naar beneden en tik op Uw account verwijderen.
4. Voer uw wachtwoord in en tik op OK.
5. Tik op Mijn account permanent verwijderen.
Vanuit een webbrowser:
1. Ga naar Instagram.com en log in op uw account.
2. Klik rechtsboven en vervolgens op Profiel bewerken.
3. Scroll naar beneden en klik rechtsonder op Mijn account tijdelijk uitschakelen.
4. Voer uw wachtwoord in en klik op Account tijdelijk uitschakelen.

Gerelateerde artikelen

Hoe kan je zien of iemand je Instagram bekijkt?

Is het mogelijk om te zien wie mijn account heeft bekeken? Het is niet mogelijk om het bezoek van je profiel op sociale media te zien. Bezoekersaantallen worden niet bijgehouden door de app.

Dienovereenkomstig, hoe bewerken influencers hun foto's?

Vaak bewerken influencers hun foto's op dezelfde manier en komen filters steeds terug. Om een leuk filter voor jouw feed te kiezen kun je gebruik maken van de app VSCO, want hier is de keuze uit filters reuze. Van zonnige filters tot filters met wat koelere tonen, er zit ongetwijfeld iets bij voor jou.
Wat moet ik doen als een app niet compatibel is?
Eerst gaat u naar de instellingen van uw Android apparaat. Vervolgens zoekt u het kopje "Apps". Als u hierin bent, kunt u zoeken naar de Google Playstore en hier op klikken. Nu kunt u klikken op "updates verwijderen" en "cache wissen".

Waarom kan ik geen updates installeren?

Cache legen. Wil apps updaten maar niet lukken, dan kun je het beste even naar 'Instellingen > Apps/Applicatiebeheer' gaan en op 'Google Play' tikken. Selecteer vervolgens het 'Opslagruimte'-veld en kies voor 'Cache legen' om tijdelijke bestanden te verwijderen.
Waarom downloaden apps niet nieuwe iPhone? Er zijn een aantal mogelijke redenen waarom een app niet kan worden gedownload op een iPhone. Enkele veel voorkomende redenen zijn:
De app is niet langer beschikbaar in de App Store.
De app is niet compatibel met het besturingssysteem van de iPhone.
De iPhone heeft niet genoeg opslagruimte om de app te downloaden.
Er is een probleem met de netwerkverbinding van de iPhone.

Hoe kan je een filmpje van Instagram delen?

Er zijn twee manieren om een video van Instagram te delen. De eerste is om het direct te delen naar een ander social media platform zoals Facebook of Twitter. Om dit te doen, gaat u naar de video die u wilt delen en tikt u op het deelpictogram in de linkerbenedenhoek. Vanaf daar selecteert u het sociale mediaplatform waarnaar u wilt delen en plaatst u de video.
De tweede manier om een video van Instagram te delen is om deze privé naar een andere persoon te sturen. Ga hiervoor naar de video die u wilt delen en tik op het deelpictogram in de linkerbenedenhoek. Selecteer vanaf daar de optie om privé te verzenden en kies de methode die je wilt gebruiken om de video te verzenden (d.w.z. Berichten, WhatsApp, enz.).

Door Karlyn

Vergelijkbare artikelen

Wat is het verschil tussen Minecraft Java Edition? :: Kan je DM via laptop?
Handige links