Huis > H > Hoe Onedrive Synchronisatie Uitschakelen?

Hoe OneDrive synchronisatie uitschakelen?

Op het tabblad Account vindt u onder andere de knop Mappen kiezen. Via deze knop kunt u aangeven welke mappen en bestanden u wilt synchroniseren met de pc waarop u op dat moment OneDrive aan het instellen bent.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Kan je een startonderbreker uitschakelen?

Het uitschakelen van de startonderbreker is niet voor alle auto's mogelijk. Voordat u de startonderbreker uitschakelt, raden wij u aan de sleutels te programmeren.

Hoe automatisch opslaan OneDrive uitzetten?

Als u Automatisch opslaan standaard wilt uitschakelen voor alle bestanden, gaat u naar Bestand > Opties > Opslaan en schakelt u het selectievakje naast OneDrive- en SharePoint Online-bestanden standaard automatisch opslaan in <toepassing> uit.
Daarvan, hoe kan ik onedrive account verwijderen?
Je vindt de optie onder OneDrive Settings > Sign-out, klik vervolgens op Initiate. Dit zorgt ervoor dat de gebruiker afgemeld wordt op alle apparaten. Uiteraard kan de gebruiker daarna weer inloggen. Deze melding krijg je als sign-out procedure gestart is.

Dienovereenkomstig, waarom slaat mijn laptop alles op in onedrive?

Er zijn een paar redenen waarom uw laptop misschien alles in OneDrive opslaat. Een reden kan zijn dat u uw OneDrive-instellingen hebt geconfigureerd om bestanden altijd in de cloud op te slaan. Een andere reden kan zijn dat u een Microsoft-account gebruikt om u aan te melden bij uw laptop, wat betekent dat uw OneDrive-account automatisch wordt gesynchroniseerd met uw laptop. Ten slotte kan het zijn dat u de OneDrive desktop app op uw laptop hebt geïnstalleerd en deze hebt geconfigureerd om alle bestanden te synchroniseren. Je kunt ook vragen hoe stop je synchroniseren? Als u wilt voorkomen dat uw apparaat synchroniseert, kunt u naar Instellingen > Accounts > [accountnaam] gaan en de synchronisatie-instellingen voor dat account uitschakelen.

Gerelateerde artikelen

Hoe Niet storen uitschakelen Samsung?

Geluid en trillingen kunnen worden getikt. Tik hierop als u wilt zoeken naar Niet storen. Als u het wilt in- of uitschakelen, beweegt u de schuifregelaar naast Nu inschakelen. tik op inschakelen om niet storen in te stellen

Kun je OneDrive uitschakelen?

Ga naar Computerconfiguratie > Beheersjablonen > Windows-onderdelen > OneDrive en dubbelklik op Voorkomen dat Onedrive wordt gebruikt voor bestandsopslag. Klik in het venster dat verschijnt op Ingeschakeld en klik op OK. Na enige tijd zal OneDrive ophouden met synchroniseren.
Vervolgens, hoe schakel ik automatisch opslaan uit?
Waarom wordt Automatisch opslaan uitgeschakeld?
  1. Ga naar Bestandsopties> opslaan> Opslaan.
  2. Controleer of het selectievakje Automatisch opslaan is aangevinkt.

Waarom kan ik niet automatisch opslaan?

U kunt het inschakelen vanaf de bovenkant van de werkbalk. Daar zie je een AutoSave die u moet inschakelen om ervoor te zorgen dat gegevens automatisch worden opgeslagen in uw OneDrive-account. Als alternatief kunt u ook naar de File > Options, en van de Save, schakel AutoSave en andere gerelateerde configuraties in.
Trouwens, is onedrive nodig? Onedrive is een cloudopslagdienst ontwikkeld door Microsoft. Hiermee kunnen gebruikers bestanden opslaan en synchroniseren tussen apparaten. Het is niet noodzakelijk, maar het kan handig zijn als u overal toegang tot uw bestanden wilt hebben of ze met anderen wilt delen.

Dienovereenkomstig, wat gebeurd er als ik onedrive verwijder?

Als u OneDrive verwijdert, hebt u geen toegang meer tot de bestanden die in OneDrive waren opgeslagen. Om weer toegang te krijgen tot die bestanden, moet u ze terugzetten vanaf een back-up.

Door Kieger

Vergelijkbare artikelen

Kan bestand niet verwijderen Android? :: Hoe download je films op je laptop?
Handige links