Huis > H > Hoe Verbind Je Facebook Met Hay Day?

Hoe verbind je Facebook met Hay Day?

Ga naar de spelinstellingen en tik op 'Supercell ID'. Voer een geldig e-mailadres in.
...
Facebook-aanmeldingsfunctie
  1. Open de spelinstellingen en tik vervolgens op de blauwe knop Verbonden.
  2. Tik in het gedeelte Vrienden rechtsonder op het pictogram van de lachende emoticon.
  3. Voeg vrienden toe via Supercell ID door:

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe verbind je 3 beeldschermen met elkaar?

U moet uw monitor via een kabel aansluiten. Ga naar weergave-instellingen en kies hoe u de beeldschermen wilt weergeven.

Hoe kun je je oude Hayday account terug krijgen?

In dat geval kun je je account misschien zelf herstellen. Zodra je een e-mailadres hebt waaraan je je spelaccount kunt koppelen, kun je contact met ons opnemen om de procedure voor het accountherstel in gang te zetten en zo je spelvoortgang terug te krijgen.
Daarvan, hoe help je een andere speler in hay day?
Hay Day tip 3: sluit je aan bij een buurt

Vanaf level 10 kun je je in Hay Day aansluiten bij een buurt. Echte aanrader, want jij en je buurtgenoten kunnen elkaar helpen door te ruilen.

Bovendien, hoe sluit je je aan bij een buurt in hay day?

Om bij een buurt in Hay Day te komen, moet de speler eerst minstens level 15 zijn. Zodra ze dit niveau hebben bereikt, kunnen ze het buurtmenu openen door op het huispictogram linksonder in het scherm te tikken. Van hieruit kunnen ze op de knop "Buurt maken of lid worden" tikken om hun eigen buurt te maken of zich bij een bestaande buurt aan te sluiten. Hoe kan je een vriend toevoegen op Clash Royale? Je kunt een vriend toevoegen in Clash Royale door naar het tabblad "Vrienden" te gaan in het hoofdmenu, en dan de optie "Vriend toevoegen" te selecteren. Je wordt dan gevraagd om de gebruikersnaam van je vriend in te voeren. Zodra je de gebruikersnaam van je vriend hebt ingevoerd, moet je de optie "Verzenden" selecteren om hem een vriendschapsverzoek te sturen.

Gerelateerde artikelen

Hoe verbind je 3 schermen met elkaar?

Hoe kan je opnieuw beginnen met Brawl Stars?

Hoe installeer ik het spel opnieuw?
  1. Sluit het spel af, ga naar de instellingen van je apparaat en tik op Apps.
  2. Tik op het pictogram van het spel en selecteer Verwijderen.
  3. Start je apparaat opnieuw op.
  4. Ga naar de Play Store, installeer het spel opnieuw en start het.
Dus, hoeveel games heeft supercell gemaakt?
Supercell is een Finse ontwikkelaar die momenteel een viertal games heeft uitgebracht. Zo kennen we , en en eerder deze maand werd ook uitgebracht voor Android. De games hanteren het freemium-principe, waardoor je ze gratis kunt downloaden en volledig kunt spelen.

Wat wordt bedoeld met een supercel?

Een supercell is een onweersbui met daarin een roterende opwaartse luchtstroom. Dit type onweersbui is het zwaarste type onweersbui dat op aarde voorkomt.
Trouwens, hoe verkoop ik mijn brawl stars account? Er is geen pasklaar antwoord op deze vraag, aangezien de beste manier om een Brawl Stars account te verkopen kan variëren afhankelijk van de waarde van het account, de doelen van de verkoper en de voorkeuren van de koper. Enkele tips voor het verkopen van een Brawl Stars account kunnen echter zijn om het account te koop aan te bieden op online forums of marktplaatsen voor virtuele goederen, of om rechtstreeks contact op te nemen met potentiële kopers via sociale media of andere online kanalen. Wanneer je een account verkoopt, is het belangrijk om duidelijk te zijn over de waarde van het account en de verkoopsvoorwaarden, en om maatregelen te nemen om het account te beschermen tegen hacken of anderszins in gevaar te brengen.

Bovendien, kan je brawl stars op laptop spelen?

Nee, je kunt Brawl Stars niet op een laptop spelen.

Door Dorthea Mckennie

Vergelijkbare artikelen

Wat zijn de gevaren van Hangouts? :: Waar zitten veel vezels in fruit?
Handige links