Huis > K > Kan Je Clash Of Clans Op De Computer Spelen?

Kan je Clash of clans op de computer spelen?

Log in met je Google-account en installeer het spel, of ga naar “Hot Apps” om Clash of Clans te vinden. Open de app, het zal zich aanmelden met je Google-account en je kunt de muis gebruiken om Clash of Clans spelen op PC.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe kan je samen spelen op de PS4?

Druk op het beginscherm van je PS4-console op de toets omhoog om naar het scherm met functies te gaan en selecteer Party.

Dienovereenkomstig, hoe speel je clash of clans?

Zorg dat je je gebouwen in één gebied plaatst. Gebruik zoveel mogelijk Obstakels, hiermee kun je veel schade toebrengen aan je tegenstanders. Vergeet ze niet opnieuw te laden, dit is goedkoper dan ze opnieuw moeten bouwen. Zorg dat alle al je verdedigingswerken elkaar beschermen.
Hoe word je beter in Clash of Clans?
Niets is zo belangrijk in Clash of Clans als het beschermen van je bezittingen. Dat doe je door zoveel mogelijk muren te bouwen. Om dit te doen, moet je ervoor zorgen dat er geen grote gaten ontstaan in je kamp. Zorg er dus voor dat je compact bouwt, zodat je meer ruimte overlaat voor het bouwen van muren en torens.

Vervolgens, hoe lang duurt het om clash of clans uit te spelen?

Het duurt ongeveer 4-5 uur om het spel te voltooien. Bovendien, hoe krijg je je account terug op clash of clans? Er zijn een paar manieren om je Clash of Clans-account terug te krijgen als je de toegang ertoe kwijt bent. Eén manier is om contact op te nemen met de klantenservice van Clash of Clans en hen de accountgegevens te geven die je hebt, zoals je gebruikersnaam en e-mailadres. Een andere manier is om het in-game ondersteuningssysteem te gebruiken om een ticket in te dienen bij het klantenserviceteam. Tot slot kun je proberen je wachtwoord opnieuw in te stellen met de hulpmiddelen voor accountherstel die de website van Clash of Clans biedt.

Gerelateerde artikelen

Hoe kan ik verbinding maken met een andere computer?

Zorg ervoor dat je Windows 10 Pro hebt en stel de pc in om externe verbindingen toe te staan. Selecteer Start wanneer u klaar bent.

Hoe kom je aan Divisie medailles?

Spelers verdienen divisiemedailles afhankelijk van de divisie waarin de clan speelt en de positie van de clan binnen de groep aan het eind van het seizoen. Een clan krijgt de meeste divisiemedailles als deze binnen de groep wint en op de koppositie eindigt. Elke plaats lager levert één medaille minder op.
Hoe lang is Clash Royale uit?
Clash Royale is een computerspel voor Android en iOS. Het werd in maart 2016 uitgebracht door de Finse computerspelontwikkelaar Supercell op basis van het freemium-model.

En nog een vraag, hoeveel heeft clash of clans verdient?

Supercell verdient geld doordat in het spel aankopen gedaan kunnen worden. Ongeveer 10 procent van de gebruikers doet dat. Op dit moment bedraagt de omzet volgens het bedrijf zelf een half miljoen dollar per dag.
Hoeveel gebruikers heeft Clash of Clans? Clash of Clans is een mobiel strategiespel ontwikkeld en uitgegeven door de Finse spelontwikkelaar Supercell. Het spel werd op 2 augustus 2012 uitgebracht voor iOS-platforms, en op Google Play voor Android op 7 oktober 2013.
Vanaf mei 2018 is Clash of Clans meer dan 500 miljoen keer gedownload in de App Store en Google Play.

Waar kan ik mijn account vinden?

Aangenomen dat u een Facebook-account bedoelt:
Om uw Facebook-account te vinden, gaat u naar www.facebook.com en voert u rechtsboven in het scherm uw e-mailadres en wachtwoord in. Zodra u bent ingelogd, wordt uw account weergegeven in de linkerbovenhoek van het scherm.

Door Asia Jessick

Vergelijkbare artikelen

Hoelang blijft Windows 11 gratis? :: Hoe kan je verkouden worden in de zomer?
Handige links