Huis > H > Heb Je Bixby Nodig?

Heb je Bixby nodig?

Bixby is de virtuele assistent van Samsung. Met Bixby kan je jouw Samsung smartphone met je stem besturen. Je vraagt Bixby wat de weersverwachting is en hoeveel je favoriete voetbalclub heeft gespeeld. Daarnaast helpt Bixby je bijvoorbeeld met het beheren van je agenda en alarmen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat voor router heb ik nodig?

Als je gewoon onderweg wilt internetten, dan is een iwrd de oplossing. Wil je een spelletje spelen of een film kijken met een bekabelde of draadloze verbinding? Dan moet je een draadloze router nemen met dual band en gigabit netwerkpoorten.

Hoe krijg ik Bixby in het Nederlands?

Druk en houd de zijknop ingedrukt. Of start de Bixby app. Stap 2. Selecteer de taal die je wilt gebruiken met Bixby.
Wat is Bixby op je telefoon?
Bixby is de virtuele assistent van Samsung, Bixby maakt het mogelijk om via (spraak)opdrachten je telefoon te besturen. Bixby is te vergelijken met Siri van Apple een Google Assistent, maar dan nog uitgebreider.

Bovendien, waarom kan ik bixby niet verwijderen?

Het is niet mogelijk om Bixby te verwijderen omdat het een systeemapp is die vooraf is geïnstalleerd op Samsung-apparaten. Het is echter mogelijk om Bixby uit te schakelen als u het niet wilt gebruiken. Vervolgens, kan a52 niet uitzetten? Er zijn een paar dingen die dit probleem kunnen veroorzaken. Ten eerste, zorg ervoor dat u de juiste a52 codec gebruikt voor uw systeem. Als u de verkeerde codec gebruikt, kan deze mogelijk niet worden uitgeschakeld. Ten tweede, controleer of de a52 codec op standaard staat ingesteld. Als dat zo is, probeer dan de standaardinstelling te veranderen in een andere codec en kijk of dat werkt. Ten slotte, als al het andere faalt, moet u misschien de a52 codec verwijderen en opnieuw installeren.

Gerelateerde artikelen

Welke videokaart heb ik nodig voor 3 schermen?

Bent u op zoek naar een videokaart waarop u 3 monitoren tegelijk kunt aansluiten? De Flex HD 6450 is een uitstekende keuze.

Dus, waarom kan ik mijn telefoon niet uitzetten?

Kan Android niet uitzetten?
  • Druk op de zijknop en houd de knop ingedrukt totdat het scherm oplicht.
  • Toets je pincode in, als je daarom gevraagd wordt, en druk op OK.
  • Gebruik twee vingers om naar omlaag te vegen vanaf de bovenkant van het scherm.
  • Druk op het icoontje voor uitzetten.
  • Druk op Uitschakelen.
Mensen vragen ook: welke taal is bixby?
Bixby is sinds begin 2017 op Samsung-smartphones te vinden, en werd geïntroduceerd met de Galaxy S8. Toen was het stemgestuurde hulpje slechts beschikbaar in twee talen: Engels en Koreaans. Onlangs maakte Samsung bekend dat er verschillende nieuwe talen toegevoegd worden: Frans, Duits, Italiaans en Spaans.

Waarom spreekt Bixby geen Nederlands?

Spreekt Bixby Nederlands? Nee. Bixby Voice, het gedeelte van de app waarmee je kunt praten, ondersteunt geen Nederlands. Onze oosterburen kunnen wel met hun Galaxy-telefoon kletsen.
Waar zit de Bixby knop? De Bixby-knop bevindt zich aan de linkerkant van de telefoon, onder de volumeknoppen.

Kan Samsung a50 niet uitzetten door Bixby?

Er zijn een paar dingen die je kunt proberen als je problemen hebt met het uitschakelen van je Samsung a50 vanwege Bixby. Ten eerste kunt u proberen de Bixby-knop een paar seconden ingedrukt te houden. Dit zou een menu moeten oproepen waarmee u Bixby kunt uitschakelen. Als dat niet werkt, kunt u proberen in de Bixby-instellingen te gaan en de optie "wakker worden op knopdruk" uit te schakelen. Ten slotte, als al het andere faalt, kunt u proberen uw telefoon in de fabriek te resetten.

Door Datnow

Vergelijkbare artikelen

Hoe werkt Avast? :: Kan Windows 10 op 32 bit?
Handige links