Huis > H > Hoe Werkt Reguliere Expressie?

Hoe werkt reguliere expressie?

Een regular expression is een tekenreeks die bepaalde patronen beschrijft die je kunt gebruiken om een tekst te matchen en te lokaliseren. Regex is intern afhankelijk van een 'reguliere expressiemotor'.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat werkt op 12 volt?

Om elektronische apparatuur geschikt te maken voor het 230 Volt net, wordt deze 230 Volt wisselspanning in het apparaat met een transformator en gelijkrichter omgezet in een lagere gelijkspanning.

Dienovereenkomstig, wat betekent regexp?

Een reguliere uitdrukking (regex of kortweg regexp) is een speciale tekststring om een zoekpatroon te beschrijven. U kunt reguliere uitdrukkingen zien als jokertekens op steroïden. U bent waarschijnlijk bekend met jokertekens zoals *.txt om alle tekstbestanden in een bestandsbeheerder te vinden. Het regex equivalent is .*.txt.
Reguliere expressies worden vaak gebruikt bij invoer validatie, parsing en het vinden van strings. Wat dit betreft, wat is een expressie python? Een uitdrukking in Python is elke geldige verzameling tekens die een waarde vertegenwoordigt. Dit omvat variabelen, getallen, strings en operatoren.

Door Russon

Vergelijkbare artikelen

Welke grafische kaart heb ik nodig om te gamen? :: Welke compact camera maakt beste foto's?
Handige links