Huis > W > Welk Dan Ook Synoniem?

Welk dan ook synoniem?

een of ander, elk, enigerlei, welk dan ook.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Welk andere video formaten worden veel op computers gebruikt?

Er zijn vele videoformaten. FLV is een flash video formaat en MPEG is een bewegende beelden groep.

Wat betekent dan ook?

dan ook - Frase 1. als vervanging van daarom en want als het oorzakelijk verband tussen de eerste en tweede zin minder duidelijk is ♢ Zij was een heel mooie vrouw, hij stond dan ook de hele avond met haar te flirten.
Wat is een alternatief uiterlijk?
Men kan ook een alternatieve kledingstijl hebben: "Hij heeft een alternatieve stijl, hij is een echte skater." In dit geval heeft de persoon waarnaar verwezen wordt een afwijkende stijl, een andere stijl dan de meeste mensen hebben.

Wat is een ander woord voor als?

Men zou kunnen zeggen dat er talloze woorden zijn met een soortgelijke betekenis als het woord "leuk vinden", maar enkele van de meer gebruikelijke substituten zijn "genieten", "liefhebben", "prefereren" en "willen". Is verplicht Synoniem? Nee, verplicht is geen synoniem. Het betekent vereist door de wet, regel of bevel.

Gerelateerde artikelen

Welk E-nummer is MSG?

E621 Mononatriumglutamaat is ook bekend als Ve-tsin. Het wordt gebruikt als smaakversterker.

Dit in overweging nemend, hoe noem je iemand die hypocriet is?

Aan de hand van gedrag komen we tot een definitie. Iemand die schijnheilig, hypocriet of huichelachtig is: Is achterbaks.
Hoe noem je iemand die niet sociaal is?
Een misantroop kan humaan en sociaal gedrag vertonen en is dus niet per definitie antisociaal of het tegengestelde van een humanist. Het woord misantropie komt van het Griekse misos ("haat") en anthropos ("mens"). Een synoniem voor misantropie is mensenhaat en een antoniem is filantropie.

Dus, wat is de betekenis van het woord hypocriet?

Hypocrisie of huichelarij is het voorwenden van geloof, gevoelens, moraal of deugden zonder daar volledig achter te staan of de daaraan verbonden normen en waarden zelf in praktijk te brengen, in het bijzonder bij het bekritiseren van anderen.
Wat is een sadist? Een sadist is iemand die er plezier in schept anderen pijn te doen. Ze kunnen dit doen voor seksuele bevrediging, of gewoon omdat ze ervan genieten anderen pijn te zien lijden. Sadisten komen in alle lagen van de bevolking voor, en hun gedrag kan variëren van mild tot extreem.

Heeft leedvermaak?

Er is niet één definitief antwoord op deze vraag. Het hangt af van de persoon en de situatie. Sommige mensen vinden dat leedvermaak een manier is om te genieten van hun succes en zich goed te voelen over zichzelf, terwijl anderen het zien als een manier om op te scheppen en anderen een slecht gevoel te geven. Uiteindelijk is het aan de persoon zelf om te beslissen of leedvermaak gepast is of niet.

Door Mond Sgroi

Vergelijkbare artikelen

Wat is de betekenis van primitief? :: Hoe noem je iemand die anders is?
Handige links