Huis > H > Hoe Werkt Een Iso Stekker?

Hoe werkt een ISO stekker?

De ISO stekkers bestaan uit 2 stekkers. Een is voor de voedingsspanningen zoals plus, min, remote voor de versterker, illuminate voor de verlichting, enz. De andere stekker is voor de speakers. Elke ISO stekker maakt plaats voor 4 speakers: links voor, rechts voor, links achter en rechts achter.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe sluit ik een 12 volt stekker aan?

Bereid de juiste kabelstekker voor als u een andere spanning probeert te gebruiken. Bevestig de draden van de sigarettenaansteker aan de gelijkstroomstekker. De draden moeten gesmolten en gesoldeerd zijn. Leg de draden op hun plaats. De kabel moet worden aangesloten.

Je kunt ook vragen welke kleuren autoradio?

We gebruiken dezelfde nummering als in het plaatje.

  • Rood: Geschakelde plus, hier komt 12V op te staan zodra je je contact van de auto aanzet.
  • Zwart: Massa.
  • Geel: Permanente 12V.
  • Oranje: Verlichting.
  • Blauw: Antenne Remote, Hier komt 12V op te staan als je de headunit aanzet.
Waarom doet mijn autoradio het niet? Indien de radio niet aan gaat

De rode ACC draad is de voedingsdraad van de radio en deze dient te zijn voorzien van contactvoeding. (Zodat deze draad voeding krijgt wanneer het contact aan staat en geen voeding krijgt wanneer het contact uit is). De gele draad dient te zijn voorzien van een constante voeding.

Wat is het verschil tussen CAN High en CAN Low?

Het verschil tussen CAN high en CAN low is dat CAN high de dominante toestand is en CAN low de recessieve toestand. In een CAN-netwerk beginnen alle knooppunten in de recessieve toestand. Wanneer een knooppunt een bericht wil versturen, stuurt het eerst een dominant bit (een logische 1) over de bus. Als geen enkel ander knooppunt een bericht verstuurt, zullen alle andere knooppunten een dominant bit op de bus zien en overgaan naar de dominante toestand. Het knooppunt dat het dominante bit heeft verzonden gaat dan verder met het verzenden van het bericht. Alle andere knooppunten zien het bericht en gaan terug naar de recessieve status. Mensen vragen ook: wat is een can bus motor? Een CAN-busmotor is een type computernetwerk waarmee elektronische controle-eenheden (ECU's) met elkaar kunnen communiceren. CAN-busmotoren gebruiken gewoonlijk twee draden om ECU's met elkaar te verbinden, waarbij de ene draad wordt gebruikt voor het verzenden van gegevens en de andere voor het ontvangen van gegevens.

Gerelateerde artikelen

Wat werkt op 12 volt?

Om elektronische apparatuur geschikt te maken voor het 230 Volt net, wordt deze 230 Volt wisselspanning in het apparaat met een transformator en gelijkrichter omgezet in een lagere gelijkspanning.

Hoe werkt canbus verlichting?

Wat is canbus verlichting? Als u op de boordcomputer en/of display in het dashboard van uw voertuig een melding krijgt dat een specifieke lamp kapot is, betekent dit dat uw voertuig beschikt over een canbus systeem. Het can bus systeem meet dus de afname van stroom door een specifieke lamp. Dus, hoe is een can bericht opgebouwd? Een CAN-bericht bestaat uit een 11-bit óf 29-bit Identifier (=Id) gevolgd door maximaal 8 databyte's. CAN werkt met bus arbitrage: Hoe lager het Id, hoe hóger de berichtprioriteit: bij het verzenden gaan berichten met een lagere Id vóór op die met een hogere Id. CAN Id = 0 heeft dus de hoogste prioriteit.

Wat is de gangbare snelheid van een high speed CAN bus systeem?

CANopen indexBaudrateMaximale bus lengte
1800 kBit/s50 m
2500 kBit/s100 m
3250 kBit/s250 m
4125 kBit/s500 m
Hoeveel Lux heeft een autolamp? Een auto-lamp heeft ongeveer 1.000 lux. Dit is veel helderder dan een normale huis- of kantoorlamp, die ongeveer 300 lux heeft. Een auto-lamp is ontworpen om in het donker goed zichtbaar te zijn, zodat bestuurders veilig kunnen rijden.

Daarvan, is een autoradio vervangen moeilijk?

Het is niet moeilijk om een autoradio te vervangen. U hebt alleen een nieuwe radio en de juiste bekabeling nodig. Soms is het nodig om de bekabeling aan te passen of een nieuwe aansluiting te maken.

Door Hugon

Vergelijkbare artikelen

Hoe draden aansluiten schakelaar? :: Hoe sluit je een radio aan?
Handige links