Huis > W > Wat Is De Extensie Van Google Chrome?

Wat is de extensie van Google Chrome?

Een extensie is een manier om extra opties toe te voegen aan je browser, het is dus in principe een uitbreiding van je browser. Chrome werkt over het algemeen geheel op Google, maar laat ook andere ontwikkelaars toe om dingen toe te voegen. Om hiervan gebruik te kunnen maken moet je deze zelf toevoegen via extensies.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Is een Gmail account hetzelfde als een Google-account?

U hebt al een Google-account als u Gmail gebruikt. U hoeft niet te betalen voor toegang tot sommige producten, zoals Drive, Documenten, Agenda en meer. Ga naar de inlogpagina van het product als u zich wilt aanmelden bij uw Google-account.

Dus, hoe werkt yoast?

In de Yoast-metabox kun je de SEO-titel van je webpagina aanpassen. Zo kun je de paginatitel die je in je WordPress website hebt ingevoerd een andere titel voor in de zoekmachines en het browsertabblad meegeven. Ook de meta-omschrijving kun je hier zelf invullen.
Bovendien, hoe werkt mailpoet?
MailPoet (3) is één van de meest gebruiksvriendelijke nieuwsbrief-systemen die ik ken én verkrijgbaar als plugin voor WordPress. Handig, omdat je met deze plugin OP DEZELFDE SITE (!) die je beheert, jouw berichten in je nieuwsbrief kunt 'slepen'. En omdat je de adressen van je lezers in eigen beheer kunt houden.

Is LastPass een browserextensie?

Ja, LastPass is een browserextensie. LastPass is een wachtwoordbeheerder die uw wachtwoorden en andere gevoelige informatie opslaat in een veilige kluis. LastPass kan uw wachtwoorden op websites en apps automatisch invullen, en kan sterke wachtwoorden voor u genereren. LastPass is beschikbaar als browserextensie voor Chrome, Firefox, Safari, Edge en Opera. Waarom browser extensie inschakelen? Er zijn een paar redenen waarom u browserextensies zou willen inschakelen:
1. Om uw surfervaring aan te passen: Browserextensies kunnen nieuwe functies aan uw webbrowser toevoegen of het gedrag van bestaande functies wijzigen. U kunt bijvoorbeeld een extensie installeren die alle advertenties op websites blokkeert, of een extensie die de nieuwe tabbladpagina vervangt door een aangepaste pagina met uw favoriete websites.
2. Om uw productiviteit te verbeteren: Er zijn extensies die u kunnen helpen productiever te zijn wanneer u uw webbrowser gebruikt. U kunt bijvoorbeeld een extensie installeren die een takenlijst op uw nieuwe tabblad weergeeft, of een extensie die de huidige regel code in uw tekstverwerker markeert.
3. Om uw webbrowser veiliger te maken: Sommige extensies kunnen nieuwe beveiligingsfuncties aan uw webbrowser toevoegen. U kunt bijvoorbeeld een extensie installeren die websites blokkeert waarvan bekend is dat ze malware bevatten, of een extensie die uw surfgegevens versleutelt.
4. Uw webbrowser meer privé maken: Sommige extensies kunnen u helpen uw surfgegevens privé te houden. U kunt bijvoorbeeld een extensie installeren die cookies van derden blokkeert of een extensie die uw surfgegevens versleutelt.

Gerelateerde artikelen

Hoe veilig is Google Authenticator?

Alle gedeelde geheimen moeten toegankelijk zijn voor elke toepassing die de ingebouwde Authenticator-functie gebruikt. Dat is niet veilig. Als u een beveiligingsgevoelige sleutel in uw toepassing inbouwt die toegang heeft tot al uw wachtwoorden, creëert u een goudmijn voor hackers.

Hoe werkt LastPass?

Download de app op al uw favoriete apparaten.
  1. Apps voor smartphones en tablets. Download LastPass uit de App Store op uw apparaat en meld u aan met uw LastPass-account om uw gegevens te synchroniseren.
  2. Vul wachtwoorden voor apps in.
  3. Ondersteuning voor vingerafdrukken.
Wat betekent extensie?
Een extensie is een uitbreiding of een aanvulling, deze term kan voor diverse doelstellingen gebruikt worden en er bestaan meerdere soorten extensies. Zo is er de toevoeging aan een bestandsnaam zoals . doc voor Word documenten, de landcode .

Bovendien, wat is extensie medisch?

Extensie is de strekking van gewrichten. Het tegenovergestelde is flexie (buiging). Flexie en extensie vinden plaats in het ellebooggewricht en het kniegewricht als vanuit de neutrale uitgangshouding – de anatomische houding – de arm of knie wordt gebogen.
Wat is een safari extensie? Een safari-extensie is een webbrowseruitbreiding die de webbrowser Safari extra functionaliteit biedt. Extensies worden meestal ontwikkeld door externe ontwikkelaars en zijn niet verbonden met Apple. Safari-extensies worden gedistribueerd via de Safari Extensions Gallery en kunnen rechtstreeks vanuit de Safari-webbrowser worden geïnstalleerd.
Safari-extensies kunnen verschillende functies bieden, zoals het toevoegen van nieuwe knoppen op de werkbalk, integratie met webservices of het veranderen van het gedrag van webpagina's. Extensies worden meestal geschreven in HTML, CSS en JavaScript, en kunnen via de Safari Extension API communiceren met de inhoud van de webpagina.

Wat is extensie inschakelen?

Extensie inschakelen verwijst naar het proces waarbij een extensie beschikbaar wordt gemaakt voor gebruik in een bepaalde browser of toepassing. Dit kan op verschillende manieren gebeuren, zoals het installeren van de extensie in de browser of toepassing, of door deze in te schakelen via de instellingen van de browser of toepassing. Zodra een extensie is ingeschakeld, kan deze worden gebruikt om functionaliteit aan de browser of toepassing toe te voegen.

Door Keelia Fidel

Vergelijkbare artikelen

Waar vind ik gedownloade podcasts? :: Waar kan ik plugins downloaden?
Handige links