Huis > H > Hoe Werkt Airplay Op Philips Tv?

Hoe werkt AirPlay op Philips tv?

Video vanaf uw iPhone, iPad of iPod touch synchroon streamen naar een tv

  1. Verbind uw apparaat met hetzelfde wifinetwerk als uw Apple TV of met AirPlay 2 compatibele smart-tv.
  2. Zoek de video die u wilt streamen.
  3. Tik op 'AirPlay' .
  4. Kies uw Apple TV of met AirPlay 2 compatibele smart-tv.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat werkt op 12 volt?

Om elektronische apparatuur geschikt te maken voor het 230 Volt net, wordt deze 230 Volt wisselspanning in het apparaat met een transformator en gelijkrichter omgezet in een lagere gelijkspanning.

Bovendien, hoe streamen naar philips smart tv?

Open de Mirror voor Philips TV app en klik op “Start mirroring”. Je computer stuurt nu draadloos het beeld van je laptop of desktop door naar je TV, dus alle websites of apps die je opent bekijk je meteen op je Philips televisie of Philips Android TV. Men kan zich ook afvragen: hoe krijg je je telefoonscherm op de tv? Je plugt de HDMI-kabel in de televisie. De andere kant van de kabel die in je telefoon past, plug je in je telefoon. Zet de televisie op het juiste HDMI kanaal. Vervolgens wordt je telefoonscherm op de televisie geprojecteerd.

Hoe kan je je scherm delen met iemand?

Er zijn een paar manieren om je scherm met iemand te delen. Eén manier is het gebruik van een tool voor schermdeling zoals Skype of Google Hangouts. Om dit te doen, moet u de contactgegevens van de andere persoon hebben en op dezelfde account zijn aangemeld. Een andere manier om uw scherm te delen is het gebruik van een tool zoals TeamViewer. Met TeamViewer kunt u uw scherm met iemand delen zonder dat u zich bij een account hoeft aan te melden. U hoeft de andere persoon alleen uw TeamViewer ID en wachtwoord te geven. Waar vind ik screen mirroring? Er zijn een paar manieren om schermspiegeling te vinden. Een manier is om naar uw instellingen te gaan en te zoeken naar de weergaveopties. Een andere manier is om te zoeken naar "schermspiegeling" in je startmenu.

Gerelateerde artikelen

Waarom werkt mijn Bluetooth niet op mijn iPhone?

Als u geen verbinding kunt maken met een van deze apparaten, controleer dan of het accessoire en het apparaat dicht bij elkaar staan. Zet het accessoire uit en weer aan. Zorg ervoor dat het accessoire is opgeladen of op de stroom is aangesloten.

Waar is mijn bedieningspaneel?

Bedieningspaneel gebruiken in apps

Open hiervoor Instellingen en ga naar 'Bedieningspaneel'. Vink hier de optie 'Toegang vanuit apps' aan, zodat deze groen is. In dit menu kun je tevens je bedieningspaneel inrichten en bewerken via de optie 'Pas regelaars aan'.
En nog een vraag, hoe kom je bij bedieningspaneel? Welke knoppen er op het paneel staan, is als volgt aan te passen:

  1. Tik op Instellingen.
  2. Tik op Bedieningspaneel.
  3. Een overzicht met regelaars toont.
  4. Bij 'Toegevoegde regelaars' of 'Voeg toe' staan de functies die al in het paneel staan.
  5. De knop verplaatst zich naar het gedeelte bovenaan, waar de toegevoegde knoppen staan.

Dienovereenkomstig, waar vind ik instellingen op mijn ipad?

Apps, instellingen en functies die u kunt gebruiken vanuit het bedieningspaneel. Met het bedieningspaneel hebt u snel toegang tot de volgende apps, functies en instellingen op uw iPhone, iPad en iPod touch. Dienovereenkomstig, waarom werkt chromecast niet op ipad? Er zijn een aantal mogelijke redenen waarom Chromecast niet werkt op je iPad. Allereerst moet je ervoor zorgen dat je de laatste versie van de Chromecast-app hebt geïnstalleerd. Als je de app al hebt, controleer dan of je iPad de laatste iOS-update heeft. Als dat niet het geval is, ga dan naar Instellingen > Algemeen > Software-update en update je iPad naar de laatste versie van iOS.

Een andere mogelijke oorzaak van het probleem is dat je iPad niet verbonden is met hetzelfde Wi-Fi-netwerk als je Chromecast. Controleer of je iPad verbonden is met hetzelfde netwerk door naar Instellingen > Wi-Fi te gaan en ervoor te zorgen dat hetzelfde netwerk geselecteerd is als waarop je Chromecast aangesloten is.

Als je iPad verbonden is met hetzelfde Wi-Fi-netwerk, maar Chromecast nog steeds niet werkt, probeer dan de Chromecast te resetten door de stroom eraf te halen en weer aan te zetten. Als dat niet werkt, kan het zijn dat je iPad niet compatibel is met Chromecast. Controleer of je iPad aan de volgende eisen voldoet:

- iPad 2 of later
- iOS 7.0 of later
- Wi-Fi (802.11b/g/n 2,4 GHz)

Hoe casten met iPad?

Om te casten met je iPad heb je twee dingen nodig:
Een app die chromecast ondersteunt. Een chromecast-apparaat.
Voorbeelden van apps die chromecast ondersteunen zijn Youtube en Netflix.
Om te casten:
1. Open de app waarmee je wilt casten.
2. Tik bovenin het scherm op het cast-icoon.
3. Selecteer het chromecast-apparaat waarmee je wilt casten.
4. Begin met afspelen van de video op je apparaat.

Door Ricker

Vergelijkbare artikelen

Hoe krijg ik mijn beeldscherm helderder? :: Hoe krijg ik het beeld van mijn iPad op tv?
Handige links