Huis > W > Wat Betekent Rtf?

Wat betekent RTF?

Afkorting van 'Rich Text Format'. Extensie die aangeeft dat het betreffende bestand een tekst met opmaak is. Rtf-bestanden worden tegenwoordig niet vaak meer gebruikt.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat betekent PST Outlook?

Een persoonlijke opslagtabel is een gegevensbestand met gegevens van Microsoft Outlook. Outlook kan worden gebruikt om PST-bestanden te openen. U kunt Gmail gebruiken om ze te importeren.

Wat is Rich Text inschakelen?

Rich Text enablement is de mogelijkheid om tekst in een rijke tekstopmaak te maken en te bewerken. Rijke tekst is een tekstformaat dat afbeeldingen, lettertypen en andere opmaakopties bevat. Dit in overweging nemend, hoe rtf bestand omzetten naar pdf? Er is niet één definitief antwoord op deze vraag, want er zijn verschillende manieren om een RTF-bestand te converteren naar een PDF. Enkele gangbare methoden zijn echter het gebruik van een tekstverwerker zoals Microsoft Word of LibreOffice Writer om het RTF-bestand naar PDF te exporteren, of het gebruik van een speciaal hulpmiddel voor bestandsconversie. Daarnaast kunnen ook veel online bestandsconverteerders worden gebruikt om deze taak uit te voeren.

Door Leggat

Vergelijkbare artikelen

Waarom moet ik een nieuwe simkaart? :: Waar Pixel 6 kopen?
Handige links