Huis > H > Hoe Kun Je Overal Gratis Wifi Hebben?

Hoe kun je overal gratis wifi hebben?

Op steeds meer plekken zoals horeca, treinstations en treinen en in veel openbare gebouwen kun je (gratis) wifi gebruiken. Ziggo en het voormalige UPC hebben het wifi-internet een stevige duw in de rug gegeven door hun kabelmodems aan te passen voor gastgebruik. Er zijn inmiddels wel 2 miljoen Ziggo WifiSpots.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Is 7-zip gratis?

7-Zip heeft zijn eigen formaat: 7z. Het is een alternatief voor de ingebouwde Windows zip-software.

Vervolgens, heb wel internet maar kan geen pagina openen?

Start jouw router opnieuw op. Wis de cache van je browser. Controleer je proxy-instellingen en pas ze aan indien nodig. Schakel antivirus- en firewall-software tijdelijk uit.
Wat gebeurt er als er geen internet is?
Zonder internet geen pinbetalingen, geen openbaar vervoer en geen benzine uit de pomp. Geen aandelenhandel op de beurs, geen stormwaarschuwingen voor schippers op zee en geen nieuwsuitzending op tv.

Wat te doen als internet uitvalt?

Er zijn een paar dingen die u kunt doen als uw internet uitvalt.
Controleer eerst of al uw verbindingen veilig zijn en correct zijn aangesloten. Als alles er goed uitziet, probeer dan uw router of modem opnieuw op te starten.
Als dat niet werkt, kun je proberen je router of modem te resetten. Hiervoor moet je de reset-knop op het apparaat vinden. Zodra u de knop gevonden hebt, houdt u hem 30 seconden ingedrukt.
Als u nog steeds problemen ondervindt, kunt u contact opnemen met uw internetprovider voor hulp. Bovendien, hoe vind ik mijn netwerkwachtwoord? Er zijn een paar manieren om uw netwerkwachtwoord te vinden. Als u een Windows-computer gebruikt, kunt u uw netwerkwachtwoord bekijken door het Configuratiescherm te openen en naar het Netwerkcentrum te gaan. Klik op de naam van uw netwerk en selecteer vervolgens "Draadloze eigenschappen". In het geopende venster selecteert u het tabblad "Beveiliging" en uw wachtwoord staat naast het veld "Netwerkbeveiligingssleutel".
Als u een Mac gebruikt, kunt u uw netwerkwachtwoord bekijken door de Systeemvoorkeuren te openen en het pictogram "Netwerk" te selecteren. Selecteer de naam van uw netwerk in de lijst aan de linkerkant en klik vervolgens op de knop "Geavanceerd". In het venster dat opent, selecteert u het tabblad "Beveiliging" en uw wachtwoord wordt vermeld naast het veld "WEP-wachtwoord" of "WPA-wachtwoord".

Gerelateerde artikelen

Waar gratis ebooks downloaden illegaal?

Ebooks worden gedownload van The Pirate Bay.

Kan ik wifi altijd aan laten staan?

Waarschijnlijk heb je net als de meeste mensen de wifi op je telefoon altijd aan staan, zodat je automatisch weer verbinding maakt als je thuiskomt. Maar wist je dat het echt beter is om als je weggaat de wifi op je smartphone uit te schakelen? Je bent namelijk een te makkelijke prooi voor hackers.
Waarom wifi resetten?
Na een reset wordt de router opnieuw geïnitialiseerd en is dan weer 'als nieuw'. Dat is hetzelfde effect als het opnieuw opstarten van een computer, waarbij ook mogelijke fouten c.q. blauwe schermen verdwijnen. Indien een reset regelmatig het probleem moet oplossen, dan is de router met de firmware instabiel.

Bovendien, hoe wifi instellen samsung?

Verbind een Android-apparaat als volgt met een wifi-netwerk:
  1. Tik op Instellingen.
  2. Tik op Verbindingen en vervolgens op Wi-Fi.
  3. Sleep het balkje achter 'Aan' zo nodig naar rechts zodat het schuifje blauw wordt.
  4. Wifi staat aan en een overzicht opent van de netwerken die binnen uw bereik zijn.
Hoe zet je wifi aan op Samsung? Er zijn een paar verschillende manieren om Wi-Fi in te schakelen op een Samsung telefoon. De eerste manier is om naar het instellingenmenu te gaan en de optie "Verbindingen" te selecteren. Daar ziet u een optie voor Wi-Fi. Selecteer die optie en zet vervolgens de Wi-Fi schakelaar aan.
De tweede manier om Wi-Fi in te schakelen is via het snelle instellingenmenu. Veeg naar beneden vanaf de bovenkant van het scherm om het menu met snelle instellingen te openen. Tik vervolgens op het Wi-Fi-pictogram om Wi-Fi in te schakelen.
De derde manier om Wi-Fi in te schakelen is via de energiebesparingsmodus. Ga naar het instellingenmenu en selecteer de optie "Batterij" om de spaarstand in te schakelen. Zet vervolgens de schakelaar voor de energiebesparende modus aan. Zodra de spaarstand is ingeschakeld, moet u naar het menu Snelle instellingen gaan en het pictogram Wi-Fi inschakelen.

Waarom doet eduroam het niet?

Er zijn een paar mogelijke redenen waarom eduroam niet werkt:
1) Het apparaat van de gebruiker is misschien niet goed geconfigureerd voor eduroam. Om verbinding te maken met eduroam moeten gebruikers ervoor zorgen dat hun apparaten zijn geconfigureerd met de juiste SSID (netwerknaam), gebruikersnaam en wachtwoord.
2) De gebruiker probeert mogelijk verbinding te maken met eduroam vanaf een niet-ondersteunde locatie. eduroam is alleen beschikbaar op bepaalde locaties (bijv. universiteiten, hogescholen, enz.), dus als de gebruiker probeert verbinding te maken vanaf een ander type locatie (bijv. een coffeeshop), zal het niet werken.
3) Er kan een probleem zijn met de account van de gebruiker. Als de account van de gebruiker niet actief is of is opgeschort, kan deze geen verbinding maken met eduroam.
4) Er kan een probleem zijn met het eduroam-netwerk zelf. Als het eduroam-netwerk plat ligt of technische problemen ondervindt, kunnen gebruikers geen verbinding maken.

Door Daria Chapko

Vergelijkbare artikelen

Hoe wordt een IP-adres toegewezen? :: Kan geen verbinding maken met een netwerk?
Handige links