Huis > H > Hoe Vraagteken?

Hoe vraagteken?

Een vraagteken is een leesteken dat je gebruikt achter een zin die vragend is. Een vragende zin begint met een vraagwoord of met de persoonsvorm van een zin.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat betekent het omgekeerde vraagteken?

De Koninklijke Spaanse Academie voerde in 1754 een speciaal leesteken in. Het maakt de lezer duidelijk dat het om een vraag gaat, zodat het toonniveau vanaf het begin kan worden verhoogd.

Mensen vragen ook: hoe doe je een accent op de e naar links?

Windows
  1. Zoek de alt toets.
  2. Hou deze toets vast en typ de code 130.
  3. Vervolgens laat je de alt-knop los.
  4. Je hebt de é!
7 dagen geleden
Bovendien, hoe typ je een c met cedille op iphone?
Accenttekens typen op iPhone en iPad
  1. Druk op het toetsenbord de letter e iets langer in.
  2. Er verschijnt een vakje boven de letter e met allerlei varianten met accenten.
  3. Schuif met je vinger naar de gewenste accentletter en laat los.

Kan er een komma na een vraagteken?

Er kan een komma staan na een vraagteken als het vraagteken niet het laatste teken in de zin is. Bijvoorbeeld: "Houdt u van koffie?, ik wel." In dit geval geeft de komma aan dat de spreker pauzeert na het stellen van de vraag. Als het vraagteken het laatste teken in de zin is, moet er geen komma komen. Trouwens, welke leestekens als iemand iets zegt? Er is geen definitief antwoord op deze vraag, omdat het afhangt van de context waarin de uitspraak wordt gedaan. Als de persoon in een formele omgeving spreekt, is het gepast om de juiste interpunctie te gebruiken, zoals een punt (.) of een vraagteken (?). Spreekt de persoon echter informeel, dan is het aanvaardbaar om interpunctie weg te laten of minder formele interpunctie te gebruiken, zoals een uitroepteken (!) of een komma (,).

Gerelateerde artikelen

Hoe doe je een Spaans vraagteken?

Je kunt een combinatie gebruiken. Houd de toetsen tegelijkertijd ingedrukt. Dit zal een vraagteken in de tekst doen verschijnen.

Waar moet de punt na een citaat?

Aanhalingstekens kunnen om een hele zin of om een deel van een zin gezet worden. Als de aanhalingstekens om een hele zin (of een opeenvolging van zinnen) staan, staat de punt binnen de aanhalingstekens. De punt maakt dan deel uit van het citaat. Er komt niet nog een tweede punt om de gehele zin af te sluiten.
Hoe doe je uitroepteken op macbook?
Voer zo op Android-toestellen een uitroepteken in:
  1. Tik op de plek waar u een uitroepteken wilt typen.
  2. Tik op de toets met de tekens ? 123, 123, !# 1 of met een glimlachende emoticon.
  3. Tik op het uitroepteken: !

Hoe maak je een hashtag op macbook?

Kijk eens naar buiten beste Mac-toetsenborden afgerond. Als je een Amerikaans Mac-toetsenbord gebruikt, is het eenvoudiger: het is de secundaire optie voor de 3-toets (je ziet een # boven de 3), dus Shift + 3 zal het lukken. (Op Britse toetsenborden zou dit de £ typen, ook bekend als het hekje).
Daarvan, hoe at typen mac? Er zijn vele soorten macaroni en kaas, elk met een andere smaak. Sommige van de meest populaire soorten zijn gemaakt met cheddar kaas, terwijl andere gemaakt zijn met mozzarella of Parmezaanse kaas.

Hoe doe je de ñ?

Om de ñ te doen, moet je de Alt-code gebruiken. De code voor ñ is Alt + 0209.

Door Fang

Vergelijkbare artikelen

Wat is het nut van telefoon? :: Hoe krijg je een omgekeerde uitroepteken?
Handige links