Huis > K > Kan Je Een Filmpje Van Youtube Downloaden?

Kan je een filmpje van YouTube downloaden?

Hoe download ik video's van YouTube naar mijn computer? Je kunt video's downloaden die je al hebt geüpload. Als je de video niet zelf hebt geüpload, kun je deze niet opslaan op een computer. Je kunt video's uit de YouTube-app alleen downloaden naar je mobiele apparaat.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waar gratis ebooks downloaden illegaal?

Ebooks worden gedownload van The Pirate Bay.

En nog een vraag, hoe kan ik bumba downloaden?

De Zappelin-app is beschikbaar voor Android en iOS. De volgende titels zijn te downloaden via de app: Maya de Bij, Teletubbies, Pim & Pom, Bumba, De Smurfen, Masha en de Beer, Twinipop, Nijntje, Shaun het Schaap, Timmy Tijd, Bob de Bouwer, Bol & Smik, Zoostraat 64 en Joe & Jack.
Mensen vragen ook: hoe kan ik video afspelen?
Je geüploade video's vinden:
  1. Open de Google Drive-app op je Android-telefoon of -tablet.
  2. Tik in de rechterbovenhoek op Zoeken. .
  3. Tik in de lijst op Video's.
  4. Tik op de video die je wilt bekijken om deze af te spelen.

Kan video niet afspelen video codec niet ondersteund?

Er zijn een paar dingen die hier fout kunnen gaan. Het eerste is dat de video codec (de software die gebruikt wordt om de video te coderen en te decoderen) niet ondersteund wordt door de speler die u gebruikt. Het tweede is dat het videobestand corrupt of beschadigd is.
Als de codec niet wordt ondersteund, moet je een speler zoeken die de codec wel ondersteunt, of de video naar een ander formaat converteren met een programma als Handbrake.
Als het bestand corrupt of beschadigd is, kunt u niet veel anders doen dan proberen een andere kopie van dezelfde video te vinden. Kan geen video afspelen op Messenger? Als je problemen hebt met het afspelen van video's in Messenger, controleer dan of je de meest recente versie van de app hebt. Je kunt ook proberen je telefoon opnieuw op te starten of je internetverbinding te controleren. Als je nog steeds problemen hebt, neem dan contact met ons op.

Gerelateerde artikelen

Kan niet downloaden macbook?

Heeft u een geldige betaalmethode geregistreerd? Zelfs als de app gratis is, moet u een betaalmethode registreren. Zorg ervoor dat uw betaalmethode niet is verlopen of geweigerd en dat er geen betalingen zijn mislukt.

Bovendien, waarom kan ik geen filmpjes versturen via whatsapp?

Naast de bestandsgrootte is een ontoereikende internetverbinding de meest voorkomende reden waarom WhatsApp geen video's kan versturen. Meld u aan bij een WLAN-netwerk of verander van locatie om te controleren of de verbinding voldoende is.
En nog een vraag, kan geen filmpjes downloaden van whatsapp?
Start je apparaat opnieuw op en probeer WhatsApp opnieuw te installeren.
...
Als je WhatsApp nog steeds niet kunt installeren, probeer dan het volgende:
  • Verwijder gegevens en apps die je niet meer gebruikt.
  • Verplaats gegevens en apps naar je externe SD-kaart.

Waarom filmpjes niet downloaden WhatsApp?

Als het niet lukt om foto's, video's of spraakberichten te downloaden of verzenden, controleer het volgende: Je telefoon heeft een actieve internetverbinding met een sterk signaal. Probeer een webpagina te laden om dit te controleren. De datum en tijd op je telefoon zijn juist ingesteld.
Bovendien, waar kan ik mijn video's vinden? De beste plaats om uw video's te vinden is op de harde schijf van uw computer. Als u ze van internet hebt gedownload, staan ze in de map Downloads. Als je ze zelf hebt opgenomen, staan ze in de map Camera Roll.

Daarvan, hoe kom ik in de icloud fotobibliotheek?

Er zijn een paar manieren om in de iCloud-fotobibliotheek te komen:
1. Ga op uw iPhone, iPad of iPod touch naar Instellingen > [uw naam] > iCloud > Foto's en schakel vervolgens iCloud Foto's in.
2. Open op uw Mac de app Foto's. Kies Foto's > Voorkeuren en klik vervolgens op het tabblad iCloud. Selecteer iCloud Foto's.
3. Open op uw pc iCloud voor Windows. Klik op Opties naast Foto's en selecteer vervolgens iCloud Foto's.

Door Frayne

Vergelijkbare artikelen

Hoe kom ik in mijn Microsoft-account? :: Hoe kan ik een wifi netwerk toevoegen?
Handige links