Huis > W > Wat Moet Je Doen Als Je Mac Vastloopt?

Wat moet je doen als je Mac vastloopt?

Mac (geforceerd) herstarten
  1. Optie 1: Ga naar het -menu linksboven en klik op Herstart.
  2. Optie 2: Druk gelijktijdig op de Control-toets en aan/uit-knop.
  3. Optie 3: Houd Option en Command ingedrukt en druk op de aan/uit-knop van je Mac.
  4. Optie 4: Houd de aan/uit-knop ingedrukt totdat het Apple-logo verschijnt.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe moet je WinRAR downloaden?

De software Winrar kan gratis worden gedownload op Winrar.co.uk. U zult iets ontvangen. De software wordt geopend in Winrar. Na het uitpakken van de software ziet u het installatiebestand.

Welke caches kan ik verwijderen Mac?

Er bestaan ruwweg drie belangrijke soorten caches die je kunt opschonen op je Mac:
  • Systeemcache.
  • Gebruikerscache (inclusief app-cache en DNS-cache)
  • Browsercache.
Wat dit betreft, hoe verwijder ik een programma van mijn mac?
Een app verwijderen met de Finder
  1. Zoek de app op in de Finder.
  2. Sleep de app naar de Prullenmand of selecteer de app en kies 'Archief' > 'Verplaats naar Prullenmand'.
  3. Als u wordt gevraagd om een gebruikersnaam en wachtwoord, geeft u de naam en het wachtwoord op van een beheerdersaccount op de Mac.

Hoe Mac volledig wissen?

Er zijn verschillende manieren om een Mac volledig te wissen. De meest gebruikelijke methode is om de harde schijf opnieuw te formatteren en het besturingssysteem opnieuw te installeren. Hierdoor wordt alles op de harde schijf gewist, inclusief het besturingssysteem, toepassingen en gebruikersgegevens. Een andere methode is het gebruik van een schijfwisser, zoals Disk Utility of Disk Doctor, om de hele harde schijf te wissen. Hierdoor wordt alles op de harde schijf gewist, inclusief het besturingssysteem, toepassingen en gebruikersgegevens. Tenslotte kunt u een hulpprogramma voor bestandsvernietiging gebruiken, zoals Secure Erase, om alle bestanden op de harde schijf te vernietigen. Hierdoor worden de bestanden gewist, maar niet het besturingssysteem of de toepassingen. Hoe verwijder je foto's van je Macbook Air? Om foto's van een Macbook Air te verwijderen, opent u de app Foto's en selecteert u de foto's die u wilt verwijderen. Klik op het prullenbakpictogram in de rechterbovenhoek van het scherm om de geselecteerde foto's te verwijderen.

Gerelateerde artikelen

Wat moet je doen als een oortje het niet doet?

Er zit een kortsluiting in dat oordopje als maar één kant hapert. Als u helemaal geen geluid hoort, kan de breuk dicht bij de metalen pen zitten die in uw toestel gaat.

Hoe harde schijf vinden op Mac?

Harde schijf snelkoppeling niet zichtbaar

Open Finder. Ga boven in het menu naar Finder en dan naar Voorkeuren. Ga naar tabblad Algemeen en controleer of de opties: Harde schijven en Externe schijven is aangevinkt. De snelkoppelingen naar de schijven worden weergegeven op het MacOS Bureaublad.
Kan Mac exFat lezen?
exFat gebruiken als alternatief voor MS-DOS (FAT)

Wie dus een externe harde schijf met een MS-DOS (FAT of fat32) structuur kan deze beter formatteren naar exFat. Deze is te gebruiken door zowel Mac als Windows en heeft de mogelijkheid om bestanden op te slaan tot 2 TB groot. Ideaal dus voor de Windows/Mac gebruiker.

Wat is het verschil tussen NTFS en exFat?

exFAT is een modernere variant op FAT32. Dit systeem ondersteunt meer apparaten en besturingssystemen dan NTFS, maar is lang niet zo wijdverbreid als FAT32. NFTS staat voor New Technology File System en is de standaardoptie voor Windows.
Kan elke externe harde schijf op Mac? Ja, elke externe harde schijf kan op de Mac werken. Er zijn een paar verschillende manieren om een externe harde schijf te formatteren, zodat deze zowel op de Mac als op de PC kan worden gebruikt. Het meest gebruikelijke bestandssysteem voor een externe harde schijf is HFS+, het bestandssysteem dat door de Mac wordt gebruikt. PC's kunnen lezen en schrijven naar HFS+ schijven, maar ze kunnen er niet naar schrijven tenzij de schijf is geformatteerd met een Windows-compatibel bestandssysteem, zoals FAT32.

Wat is formatteren?

Formatteren is het voorbereiden van een schijf voor gebruik. Dit omvat het schrijven van een nieuw bestandssysteem naar de schijf, en het instellen van alle vereiste opstartbestanden.

Door Shara

Vergelijkbare artikelen

Kan mijn Samsung account niet verwijderen? :: Kan ik Macintosh HD gegevens wissen?
Handige links