Huis > H > Hoe Zet Ik De Rotatievergrendeling Uit?

Hoe zet ik de Rotatievergrendeling uit?

Veeg vanaf de rechterbovenhoek van het scherm omlaag om het bedieningspaneel te openen. Tik op de knop 'Staanderichtingsslot' om deze uit te schakelen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat is Rotatievergrendeling iPad?

De rotatievergrendeling kan rechtstreeks vanaf het bedieningspaneel worden geopend. Het voordeel hiervan is dat u het scherm in staande of liggende positie kunt vergrendelen, zodat het niet beweegt wanneer u het toestel 90o beweegt. Wij laten u zien hoe u kunt voorkomen dat het scherm draait.

Waarom draait mijn scherm niet Samsung?

U kunt ook navigeren door Instellingen > Weergave > Geavanceerd en controleren of de optie'Scherm automatisch draaien'is ingeschakeld. Bovendien, als je Android 9 of hoger gebruikt, zul je zien dat je je telefoon zijwaarts houdt met een pictogram voor automatisch draaien in de linkerbenedenhoek van het scherm. Hoe kan ik het scherm van mijn iPhone draaien? Rotatievergrendeling inschakelen

  1. Activeer het scherm van je iPhone of iPad.
  2. Open het bedieningspaneel.
  3. Tik op het hangslotje met de draaiende pijl.

Hoe kom je bij bedieningspaneel?

Er zijn een paar manieren om bij uw configuratiescherm te komen. Eén manier is om op de startknop te klikken, en dan op "Configuratiescherm" in het menu dat verschijnt.
Een andere manier is om op de startknop te klikken en dan "configuratiescherm" in de zoekbalk te typen. Dit zou het configuratiescherm als een van de zoekresultaten moeten opleveren.
Als u Windows 8 gebruikt, kunt u gewoon "configuratiescherm" typen in het startscherm. Dit zal automatisch zoeken naar het configuratiescherm, en u kunt erop klikken om het te openen. Dienovereenkomstig, hoe werkt begeleide toegang? Begeleide toegang is een functie van iOS waarmee u de toegang tot uw apparaat kunt beperken tot een enkele app, of tot specifieke gebieden van een app. Dit kan handig zijn voor mensen met autisme of andere handicaps die moeite hebben met de overgang tussen apps, of voor iedereen die zijn apparaatgebruik wil beperken tot één app.
Om begeleide toegang te gebruiken, gaat u naar Instellingen > Algemeen > Toegankelijkheid > Begeleide toegang. Schakel de functie in en stel een wachtwoord in. U kunt dan de app starten die u wilt gebruiken en drie keer op de thuisknop klikken. Dit zal de begeleide toegang opties, waar u kunt selecteren welke functies van de app die u wilt uitschakelen. U kunt bijvoorbeeld de thuisknop, volumeknoppen, aanraakinvoer of bewegingsinvoer uitschakelen. U kunt ook aangeven of de app de camera of microfoon kan gebruiken. Zodra u de gewenste opties hebt geselecteerd, klikt u op Start bovenaan het scherm.
Om de begeleide toegang af te sluiten, klikt u nogmaals driemaal op de thuisknop en voert u uw wachtwoord in.

Gerelateerde artikelen

Waar zit Rotatievergrendeling iPhone?

Als u ervoor wilt zorgen dat de portretvergrendeling is uitgeschakeld, moet u het beeld van de onderkant van het scherm naar links of rechts verplaatsen.

Men kan zich ook afvragen: hoe kom ik in instellingen?

'Snelle instellingen' openen

  1. Als je de eerste paar instellingen wilt bekijken, swipe je omlaag vanaf de bovenkant van het scherm.
  2. Als je alle snelle instellingen wilt zien, swipe je nogmaals omlaag.
Hoe krijg ik mijn beeldscherm weer normaal Windows 11? Weergave-instellingen weergeven in Windows
  1. Selecteer Start> Instellingen > System> Display.
  2. Als u de grootte van uw tekst en apps wilt wijzigen, kiest u een optie in de vervolgkeuzelijst naast Schaal.
  3. Als u de schermresolutie wilt wijzigen, gebruikt u de vervolgkeuzelijst naast Weergaveresolutie.

Wat moet je doen als je pc scherm zwart blijft?

Druk tegelijkertijd op de Windows -toets + Shift + Ctrl + B. Dit zou het scherm terug moeten brengen. Pas vervolgens eventuele Windows -updates toe. Door de pc in de veilige modus te starten, kunt u het probleem verkleinen. Men kan zich ook afvragen: waarom blijft mijn scherm zwart? De meest voorkomende oorzaak van een zwarte scherm is dat de computer niet aan staat, of dat de monitor uit staat. Als de computer aan staat, maar het scherm blijft zwart, kan het zijn dat de kabel die het scherm verbindt met de computer niet goed aangesloten is. Als de kabel wel goed is aangesloten, dan kan het zijn dat de monitor kapot is, of dat de drivers van de grafische kaart niet goed geïnstalleerd zijn.

Dienovereenkomstig, wat doen als computerscherm zwart is?

Als het scherm zwart is, is er meestal iets mis met de hardware of de driver. Als het scherm zwart blijft na het opstarten van de computer, is het eerste wat u moet doen, de achterkant van de computer openmaken en controleren of alle kabels goed zijn aangesloten. Als dat niet helpt, moet u de monitor aansluiten op een andere computer om te zien of het probleem ligt in de monitor of in de computer. Als het scherm op een andere computer werkt, moet u de hardware of de driver van de computer bijwerken.

Door Sarina

Vergelijkbare artikelen

Wat moet je doen als je iPhone niet meer reageert? :: Hoe beeldschermen omdraaien?
Handige links