Huis > K > Kan Geen Verbinding Maken Met Webservices?

Kan geen verbinding maken met webservices?

Als er een USB-kabel is aangesloten op de printer, kan deze geen verbinding maken met Webservices. Controleer of de kabel is aangesloten op de ethernet-poort van de printer en op een beschikbare poort op de router. Als de kabel goed is aangesloten, brandt het groene lampje continu en knippert het oranje lampje.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik geen zip bestanden openen?

Als u de hele map wilt uitpakken, klik er dan met de rechtermuisknop op, selecteer Alles uitpakken, en volg de instructies.

Waarom kan ik geen verbinding maken met mijn printer?

Controleer of de naam van het draadloze netwerk (SSID) goed is ingesteld op de computer die u wilt gebruiken. Informeer voor hulp bij uw netwerkbeheerder. Controleer of de computer waarmee u verbinding wilt maken aanstaat. Zet het apparaat zo nodig alsnog aan en geef de netwerkinstellingen voor de printer opnieuw op.
Hoe maak ik verbinding met mijn HP printer?
De printer verbinden met het draadloze netwerk (printers met aanraakscherm)
  1. Plaats de printer in de buurt van de wifirouter.
  2. Open het menu Instellingen, Netwerk, of Draadloze instellingen en selecteer Wizard draadloze installatie.
  3. Selecteer de naam van uw draadloze netwerk en voer vervolgens het wachtwoord in.

Daarvan, hoe verbind ik mijn draadloos printer op mijn netwerk?

Er zijn een paar stappen om een draadloze printer op een netwerk aan te sluiten. Eerst moet de printer aan staan en binnen het bereik van de router zijn. Vervolgens moet de printer op het netwerk worden aangesloten met de SSID en het wachtwoord van de router. Nadat de printer op het netwerk is aangesloten, kan hij worden toegevoegd aan een computer of ander apparaat met behulp van het IP-adres van de printer. Trouwens, hoe kan je een hp printer resetten? Als uw hp-printer problemen ondervindt, moet u hem misschien opnieuw instellen. Schakel hiervoor eerst de printer uit. Haal vervolgens de stekker van de printer uit het stopcontact en wacht 30 seconden. Sluit vervolgens de printer weer aan en zet hem aan. Zodra de printer is ingeschakeld, probeert u hem opnieuw te gebruiken. Als het probleem aanhoudt, moet u mogelijk contact opnemen met de ondersteuning van hp.

Gerelateerde artikelen

Hoe kan ik een PowerPoint presentatie maken?

Als u een nieuwe presentatie wilt maken, kiest u de optie lege presentatie. Kies een van de sjablonen als u een kant-en-klaar ontwerp wilt gebruiken.

Wat is een webservice printer?

Door Webservices in te schakelen kan uw printer veilig communiceren via internet met online afdrukservices, zoals in de cloud afdrukken met HP ePrint en HP Instant Ink bezorgdiensten. opmerking: Als u Webservices inschakelt om uw printer in te stellen, gaat u naar Een account voor de HP Smart-website instellen.
En nog een vraag, wat betekent printerstatus niet actief?
Uw printer wordt weergegeven als 'offline' als deze niet kan communiceren met uw pc. Hier volgen enkele dingen die u kunt proberen om de printer weer online krijgen. Controleer of de printer is ingeschakeld en is verbonden met hetzelfde Wi-Fi-netwerk als uw pc.

Trouwens, waarom kan ik een document niet afdrukken?

U kunt mogelijk de afdrukhulp en probleemoplossers van Windows gebruiken om het afdrukprobleem op te lossen: Selecteer Start > Instellingen. Typ Problemen met de printer en klik vervolgens op Problemen met afdrukken vinden en oplossen.
Kan de HP printer niet verbinden met de draadloze router? Er zijn een paar dingen die dit probleem kunnen veroorzaken. Het eerste wat u moet controleren is of de printer goed is aangesloten op de router. Als de printer niet goed is aangesloten, kan hij niet communiceren met de router.
Een ander punt om te controleren zijn de draadloze instellingen van de printer. Controleer of de printer is geconfigureerd om het juiste draadloze netwerk te gebruiken. Als de printer niet op het juiste draadloze netwerk is ingesteld, kan hij geen verbinding maken met de router.
Zorg er tenslotte voor dat de router goed is geconfigureerd zodat de printer verbinding kan maken. Sommige routers hebben beveiligingsfuncties die de verbinding van bepaalde apparaten kunnen blokkeren. Als de router de printer blokkeert, kan deze geen verbinding maken met het draadloze netwerk.

Dienovereenkomstig, waarom vind mijn laptop de printer niet?

Er zijn een paar mogelijke redenen waarom uw laptop uw printer niet kan vinden. Een mogelijkheid is dat de printer niet is ingeschakeld of aangesloten. Een andere mogelijkheid is dat de printer niet is aangesloten op hetzelfde netwerk als uw laptop. Als de printer is aangesloten op een ander netwerk, zal uw laptop niet in staat zijn om het te vinden. Ten slotte is het mogelijk dat de printerdrivers niet zijn geïnstalleerd op uw laptop. U kunt controleren of de printerdrivers zijn geïnstalleerd door naar het Configuratiescherm te gaan en "Apparaten en Printers" te selecteren. Staat de printer er niet bij, dan zijn de drivers niet geïnstalleerd.

Door Bradlee Slawson

Vergelijkbare artikelen

Hoe kan ik mijn printer opnieuw installeren? :: Kan bluetooth kwaad?
Handige links