Huis > W > Wat Is Cci Aai?

Wat is CCI aai?

CCI (Craniocervicale instabiliteit) is een structurele instabiliteit van het gewricht dat de schedel en nek met elkaar verbindt (het craniocervicale gewricht). In de meeste gevallen ontstaat CCI na een trauma zoals een auto ongeluk of flinke valpartij.

Lees verder

Wat betekend CCI?

De CCI wat staat voor Commodity Channel Indicator wordt berekend uit de afwijking van het gemiddelde van de hoogste,laagste en slotkoers van de dag met een 15 daags Ma. Dit verschil wordt dan gedeeld door 0.015 * de standaardafwijking van de laatste 15 dagen.
Wat is vasculaire EDS?
VASCULAIR EHLERS DANLOS SYNDROOM

Vasculair EDS (voorheen EDS type IV) is een zeldzame, maar zeer ernstige variant van EDS. Vasculair EDS kenmerkt zich namelijk door broze wanden van bloedvaten en organen die relatief gemakkelijk kunnen beschadigen of zelfs scheuren.

Dus, wat is de ziekte eds?

Er is niet één ziekte die eds heet. eds is veeleer een groep aandoeningen die bepaalde kenmerken gemeen hebben, zoals hypermobiliteit van de gewrichten, huidafwijkingen en gemakkelijke blauwe plekken. De meest voorkomende vorm van eds heet hEDS, of hypermobiliteit type EDS. Mensen met hEDS hebben gewrichtshypermobiliteit, wat betekent dat hun gewrichten buiten het normale bereik bewegen. Ze kunnen ook een zachte, fluweelachtige huid hebben en gemakkelijk blauwe plekken krijgen. hEDS wordt over het algemeen beschouwd als de mildste vorm van eds. Hoe weet je of je EDS hebt? Er is niet één definitief antwoord op deze vraag omdat de symptomen van het Ehlers-Danlos syndroom (EDS) van persoon tot persoon sterk kunnen verschillen. Enkele veel voorkomende tekenen en symptomen van EDS zijn echter:
-gewrichtspijn en hypermobiliteit
-huid die rekbaar en breekbaar is, of gemakkelijk blauwe plekken krijgt
-duizeligheid of flauwvallen
-gastro-intestinale problemen
Als u een van deze symptomen ervaart, is het belangrijk een arts te raadplegen om vast te stellen of u EDS of een andere aandoening heeft.

Men kan zich ook afvragen: is eds progressief?

EDS is een chronische aandoening met een progressief uiterlijk. De aangeboren afwijking op zich neemt niet in ernst toe, maar de uitingen hiervan wel.
Je kunt ook vragen hoe krijg je diagnose eds?
Meestal stelt een kinderarts de diagnose EDS op basis van de combinatie van de typische kenmerken, waaronder in ieder geval gewrichtshypermobiliteit en zachte, kwetsbare en overrekbare huid. Deze kenmerken zijn altijd aanwezig, maar er is grote variatie in aanwezigheid van andere symptomen per kind en type EDS.

Hoe ontstaat EDS?

De oorzaak van Ehlers-Danlos syndroom is een fout in een gen. Er zijn fouten in meer dan 20 genen bekend die voor EDS kunnen zorgen. De fout in één van deze genen kan ervoor zorgen dat het bindweefsel minder sterk is en iemand klachten krijgt. Van hEDS is niet bekend om welke fout in een gen het gaat.7 dagen geleden
Wat te doen bij EDS? Er is geen pasklaar antwoord op deze vraag, aangezien de beste handelwijze bij EDS kan variëren afhankelijk van de specifieke situatie. Enkele tips over wat u bij EDS kunt doen, zijn echter:
- Praat met uw supervisor of manager om uw zorgen te bespreken en vraag om advies over hoe u verder moet gaan.
Als u getuige of getuige bent van illegaal of onethisch gedrag, meld dit dan aan de juiste autoriteiten.
Werk mee aan eventuele interne onderzoeken.
Volg alle beleidslijnen en procedures van het bedrijf.
Blijf professioneel en positief.

Is hypermobiliteit een spierziekte?

Nee, hypermobiliteit is geen spierziekte. Hypermobiliteit is een aandoening waarbij gewrichten buiten het normale bewegingsbereik bewegen. De aandoening kan worden veroorzaakt door verschillende factoren, waaronder losse ligamenten, gewrichtsinstabiliteit en spierzwakte. Hoewel hypermobiliteit geen spierziekte is, kan het leiden tot spierpijn en andere problemen.

Door Glimp Prange

Is EDS dodelijk? :: Wat invullen bij CAPTCHA?
Handige links