Huis > W > Wat Is App Met App Crashes?

Wat is app met app crashes?

Het crashen van al je Android apps wordt namelijk veroorzaakt door een update in het programma System Webview, waarvoor gisteren een update is verschenen in de Google Play Store. De update is bij heel veel mensen geïnstalleerd zonder dat ze het doorhadden, want meestal is iedere update toch wel prima.

Lees verder

Hoe kan ik zien welke apps openstaan?

Tik op de Recent-toets (linkertoets onderaan het apparaat). Een overzicht van alle openstaande apps opent. Een app sluiten? Veeg de kleine weergave van de app van beneden naar boven.
Waar kan ik geinstalleerde apps vinden?
Hoe kan ik zien welke apps ik geïnstalleerd heb op mijn Galaxy toestel?
  1. Ga vanuit het startscherm naar 'Apps' → 'Play Store (Google Play Store)'.
  2. Druk op de menutoets linksonder op je toestel en tik op 'Mijn apps'.
  3. Via de lijst die in je scherm verschijnt, kun je de gewenste apps her-installeren.

Wat moet je doen als een app steeds stopt?

Als een app blijft stoppen, zijn er een paar dingen die u kunt proberen om het probleem op te lossen. Probeer eerst uw apparaat opnieuw op te starten en vervolgens de app opnieuw te openen. Als dat niet werkt, probeer dan de app te verwijderen en opnieuw te installeren. Je kunt ook proberen de cache en gegevens van de app te wissen. Als geen van deze oplossingen werkt, moet je misschien contact opnemen met de ontwikkelaar van de app voor verdere hulp. Hoe start je een app opnieuw op? Er zijn een paar verschillende manieren om een app opnieuw op te starten, afhankelijk van wat voor soort app het is. Voor een standaard app kunt u meestal gewoon de app sluiten en vervolgens opnieuw openen. Dit kunt u doen door dubbel te tikken op de thuisknop en dan omhoog te vegen in het voorbeeld van de app.
Als de app een systeem-app is, moet u mogelijk uw apparaat opnieuw opstarten om de app opnieuw te starten. Als u bijvoorbeeld problemen hebt met de app Berichten, moet u uw iPhone opnieuw opstarten om de app opnieuw te starten.
Een andere manier om een app opnieuw op te starten is door de app geforceerd af te sluiten. Dit kunt u doen door dubbel te tikken op de thuisknop en dan omhoog te vegen in het voorbeeld van de app. U kunt een app ook geforceerd stoppen door naar Instellingen > Apps te gaan en vervolgens de app uit de lijst te selecteren. Tik op de knop Stop forceren om de app te forceren.

Hoe kan je telefoon laten crashen?

Veel mobiele telefoons kan je laten crashen door er een sms naar te sturen die specifiek voor dat doel wordt opgesteld. Het gaat daarbij niet om smartphones maar om doodgewone telefoons van onder andere Samsung, Sony Ericsson, Motorola en LG.
Waarom crashen mijn apps Samsung?
Android-apps die crashen

De boosdoener was de app Android System Webview. Dit is een app van Google die op veel telefoons automatisch is geïnstalleerd. De app zorgt ervoor dat andere apps webcontent kunnen laten zien. WebView ontvangt regelmatig updates en de laatste heeft ogenschijnlijk alle problemen veroorzaakt.

Daarvan, wat is android system webview?

Android WebView is een systeemcomponent die mogelijk wordt gemaakt door Chrome en waarmee Android-apps webinhoud kunnen weergeven. Deze component is vooraf geïnstalleerd op je apparaat en moet up-to-date worden gehouden om er zeker van te zijn dat je beschikt over de nieuwste beveiligingsupdates en andere bugfixes.
Hoe zie ik welke apps open staan iPhone? Om te zien welke apps momenteel op uw iPhone geopend zijn, dubbelklikt u gewoon op de Home-knop. Hierdoor verschijnt de App Switcher, die alle apps weergeeft die momenteel op de achtergrond actief zijn. Als u een app wilt sluiten, veegt u deze gewoon naar boven en van het scherm.

En nog een vraag, hoe sluit ik openstaande apps op iphone 13?

Apps kunnen op iPhone 13 worden gesloten door tweemaal op de thuisknop te tikken en vervolgens omhoog te vegen in het app-voorbeeld.

Door Sedgewake

Waarom gaat Google naar Bing? :: Wat is het nut van Robocall?
Handige links