Huis > W > Wat Te Doen Aan Storende Radio?

Wat te doen aan storende radio?

Richt altijd eerst de antenne recht verticaal omhoog. Zet de radio niet te dicht bij potentiële storingsbronnen zoals LED lampen, acculaders, draaiende machines, computers, grote metalen vlakken etc. Zet de radio aan en activeer in het DAB+ menu een volledige scan.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat moet je doen als een oortje het niet doet?

Er zit een kortsluiting in dat oordopje als maar één kant hapert. Als u helemaal geen geluid hoort, kan de breuk dicht bij de metalen pen zitten die in uw toestel gaat.

Wat kun je nog met een analoge tv?

Wat is er mis met het analoge tv-signaal? Helemaal niets, al neemt het wel veel ruimte in op de kabel. Zeker nu we massaal videobellen, foto's naar elkaar doorsturen en series en films streamen. Daarom wil Telenet wat ruimte vrijmaken, zodat het digitale verkeer vlot kan blijven rijden op de digitale snelweg.
Kan ik nog tv kijken via de kabel?
Bij welke internetproviders kan ik nog tv kijken via de kabel? Er zijn weinig providers die televisie via de kabel aanbieden in Nederland. Sterker nog, het zijn er twee, namelijk Ziggo en Delta. Delta levert bovendien alleen kabelinternet in Zeeland, in andere provincies verloopt dit via het glasvezelnetwerk.

Trouwens, kun je op een oude tv digitaal kijken?

Ja, je kunt digitaal kijken op een oude TV. Alles wat u nodig heeft is een digitale converter box. Een digitale converter box neemt het digitale signaal en zet het om in een analoog signaal dat kan worden weergegeven op uw oude TV. En nog een vraag, wat heb je nodig om tv te kunnen kijken? Om tv te kunnen kijken hebt u een televisietoestel, een antenne of satellietschotel, een set-top box en een afstandsbediening nodig. Mogelijk hebt u ook een abonnement op een tv-dienstverlener nodig.

Gerelateerde artikelen

Wat kan je doen met een PlayStation Plus kaart?

Je kunt online spelen met vrienden en onbekenden, en korting krijgen in de winkel. U kunt de online opslagruimte en de mogelijkheid om extra spellen te downloaden elke maand gratis houden, zolang u het plus abonnement houdt.

Hoe kan ik illegaal tv kijken?

Daarnaast zijn er ook online IPTV boxen te bestellen, waarmee je honderden en soms zelfs duizenden kanalen kunt bekijken. Deze boxen zijn illegaal en Stichting Brein kijkt samen met de overheid hoe ze deze illegale diensten kunnen stoppen. Ook is het een veiligheidsvraagstuk.
Hoe kan je tv kijken zonder internet?
Met de tv-ontvanger kun je in overal huis draadloos tv-kijken, vanuit elke ruimte waar je maar wilt. Er is namelijk ook geen internet vereist en je kijkt dus tv zonder internet. Het enige dat je nodig hebt, is een stopcontact voor je tv.

Trouwens, kan je nog radio luisteren zonder internet?

Radio luisteren via FM

Heb je geen zin om je internetbundel hiervoor te veel te gebruiken? Kies dan voor een smartphone met FM-radio. Er zijn Android-smartphones met een FM-ontvanger. Meestal gaat het om budgetsmartphones, bijvoorbeeld de Samsung Galaxy A5 en de Huawei P8 Lite.
Kan ik nog radio luisteren in de auto? Ja, u kunt nog steeds naar de radio luisteren in de auto. Er zijn een paar verschillende manieren om dit te doen, afhankelijk van uw auto en uw radio. Als uw auto een aux-ingang heeft, kunt u een aux-kabel gebruiken om uw radio met uw auto te verbinden. Als uw auto een USB-poort heeft, kunt u een USB-kabel gebruiken om uw radio met uw auto te verbinden. Als uw auto Bluetooth heeft, kunt u uw radio via Bluetooth met uw auto verbinden.

Hoe luister ik naar de radio?

U kunt op verschillende manieren naar de radio luisteren. Eén manier is de aanschaf van een radio, dat kan een los toestel zijn of een toestel dat is ingebouwd in een ander apparaat zoals een autoradio. Zodra u een radio hebt, stemt u hem gewoon af op de gewenste zender en stelt u het volume naar wens in.
Een andere manier om naar de radio te luisteren is via een online streamingdienst. Er zijn veel verschillende websites die radiostreaming aanbieden, en sommige hebben zelfs hun eigen speciale apps die je kunt gebruiken. Om te luisteren selecteer je gewoon de zender of het programma dat je wilt horen en druk je op play.
Tot slot zijn er ook enkele mobiele apps waarmee u naar de radio op uw telefoon kunt luisteren. Net als bij online streaming kies je gewoon de zender of het programma waarnaar je wilt luisteren en druk je op play. Met veel van deze apps kunt u ook programma's opnemen, zodat u ze later kunt beluisteren.

Door Barnard Nebgen

Vergelijkbare artikelen

Kun je muizen horen piepen? :: Hoe lang wordt Windows 10 nog ondersteunt?
Handige links