Huis > W > Wat Te Doen Bij Een Bootloop?

Wat te doen bij een Bootloop?

Druk op de volume-omlaagknop en laat deze los. Houd de zijknop ingedrukt. Houd de zijknop ingedrukt totdat u het scherm van de herstelmodus ziet.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat moet je doen als een oortje het niet doet?

Er zit een kortsluiting in dat oordopje als maar één kant hapert. Als u helemaal geen geluid hoort, kan de breuk dicht bij de metalen pen zitten die in uw toestel gaat.

Dus, hoe krijg ik mijn iphone scherm weer normaal?

De schermweergave vergroten met de weergavezoom
  1. Tik in Instellingen op 'Scherm en helderheid'.
  2. Tik op 'Weergave' (onder 'Weergavezoom').
  3. Selecteer 'Ingezoomd' en tik vervolgens op 'Stel in'.
Dit in overweging nemend, wat moet je doen als je telefoon dingen uit zichzelf doet?
Open de app Instellingen op uw telefoon.
...
Stap 2: Probeer de volgende stappen voor probleemoplossing
  1. Schakel de veilige modus in.
  2. Tik op het scherm.
  3. Zet de veilige modus uit.
  4. Verwijder onlangs gedownloade apps één voor één om te achterhalen welke app de problemen veroorzaakt.

Wat moet je doen als je iPhone ineens uitvalt?

Er zijn een paar dingen die u kunt doen als uw iPhone plotseling uitvalt.
Probeer eerst uw iPhone opnieuw op te starten. Dit kan soms kleine softwareproblemen verhelpen.
Als opnieuw opstarten niet werkt, probeer dan de software van je iPhone bij te werken. Sluit hiervoor je iPhone aan op een computer en open iTunes. Klik vervolgens op de knop "Bijwerken".
Als geen van deze oplossingen werkt, moet je je iPhone naar een Apple Store of een erkende Apple service provider brengen. Zij kunnen een diagnose stellen en uw iPhone repareren. Daarvan, wat is bootloop iphone? Een bootloop is wanneer een iPhone vastzit in een lus waarbij hij zichzelf steeds opnieuw opstart. Dit kan om verschillende redenen gebeuren, maar wordt meestal veroorzaakt door een softwareprobleem.

Gerelateerde artikelen

Wat kan je doen met een PlayStation Plus kaart?

Je kunt online spelen met vrienden en onbekenden, en korting krijgen in de winkel. U kunt de online opslagruimte en de mogelijkheid om extra spellen te downloaden elke maand gratis houden, zolang u het plus abonnement houdt.

Wat is een sluimer knop?

Slim sluimeren is een functie die via de front-camera kijkt of jij nog naar het scherm kijkt. Zodra je niet meer kijkt, wordt de achtergrondverlichting uitgeschakeld. Slim pauzeren is een functie die via de front-camera kijkt of jij nog naar het scherm kijkt.
Waarom wordt mijn scherm zo donker iPhone?
De helderheid van het scherm handmatig aanpassen

Met de ingebouwde lichtsensor wordt de helderheid van het scherm aangepast aan het omgevingslicht. Tik in Instellingen op 'Toegankelijkheid'. Tik op 'Weergave en tekstgrootte' en schakel 'Pas automatisch aan' in.

Waarom wordt mijn scherm zo donker?

Waarschijnlijk is het schuifje achter 'Helderh. autom. aanpassen', 'Automatische helderheid' of 'Aanpasbare helderheid' blauw. Tik op het schuifje om deze optie uit te zetten.
Trouwens, wat moet je doen als je telefoon is ingezoomd? Er zijn een paar dingen die u kunt doen als uw telefoon is ingezoomd en u niet kunt uitzoomen. Eén ding dat je kunt doen is je telefoon opnieuw opstarten en kijken of dat het probleem verhelpt. Als dat niet werkt, kunt u proberen uw telefoon terug te zetten naar de fabrieksinstellingen. Dit zal al uw gegevens wissen en uw telefoon vanaf nul beginnen, maar het kan het probleem verhelpen. Als geen van deze opties werkt, moet je je telefoon misschien naar een telefoonreparatiebedrijf brengen om hem te laten repareren.

Wat moet je doen als je telefoon niet reageert?

Als uw telefoon niet reageert, moet u proberen hem opnieuw op te starten. Als dat niet werkt, moet u proberen hem te resetten. Als geen van beide werkt, moet u contact opnemen met de fabrikant van uw telefoon voor verdere ondersteuning.

Door Geiss

Vergelijkbare artikelen

Wat moet je doen als je telefoon niet meer reageert? :: Hoe kan ik de schermtijd verlengen?
Handige links