Huis > W > Wat Te Doen Bij Melding Google Is Gestopt?

Wat te doen bij melding Google is gestopt?

Je bent niet alleen. De officiële Android-app van Google loopt wereldwijd op sommige smartphones vast door een mysterieus softwareprobleem.
...
Herstarten of verwijderen
  1. Open de instellingen op je telefoon.
  2. Open Apps.
  3. Scroll in de lijst naar de Google-app en tik erop.
  4. Tik op de puntjes rechtsboven.
  5. Tik op Updates verwijderen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat moet je doen als een oortje het niet doet?

Er zit een kortsluiting in dat oordopje als maar één kant hapert. Als u helemaal geen geluid hoort, kan de breuk dicht bij de metalen pen zitten die in uw toestel gaat.

Vervolgens, wat te doen als een app steeds stopt?

Onjuiste app-installatie kan ook de oorzaak zijn voor de vastlopende Android-apps. Download de app in de Google Play Store en gebruik hem alleen na succesvolle en volledige installatie op je apparaat. Als je apps abrupt vastlopen, verwijder ze dan van je apparaat en installeer ze opnieuw na een paar minuten.
Dus, waarom werkt mijn google-app niet?
Check op Android-systeemupdates

Open de app Instellingen op je Android-telefoon of -tablet. Systeemupdate. Je ziet de updatestatus. Volg de instructies op het scherm om updates te downloaden of te installeren.

Kan Google niet openen op telefoon?

Er zijn een paar mogelijke redenen waarom u Google niet kunt openen op uw telefoon. Een mogelijkheid is dat uw internetverbinding niet goed werkt. Een andere mogelijkheid is dat de Google-app niet op uw telefoon is geïnstalleerd. Ten slotte is het ook mogelijk dat de instellingen van uw telefoon niet correct zijn geconfigureerd om u toegang te geven tot Google. Dienovereenkomstig, waarom steeds google melding? Er kunnen een paar redenen zijn waarom u steeds meldingen van Google ontvangt. Een reden kan zijn dat u meldingen hebt ingeschakeld voor verschillende Google-toepassingen, zoals Gmail, Agenda en Drive. Om te controleren welke meldingen zijn ingeschakeld, opent u de app Google Instellingen op uw apparaat en tikt u op Meldingen. Een andere reden kan zijn dat je een app hebt geïnstalleerd die meldingen verstuurt via het Google Play Services-raamwerk. Om dit te controleren, opent u de app Instellingen op uw apparaat, tikt u op Apps, tikt u op de drie puntjes in de rechterbovenhoek en tikt u op Systeem weergeven. Scroll naar beneden en zoek naar Google Play Services. Als u onder Google Play Services een app ziet staan die u niet herkent, tikt u erop en controleert u de machtigingen om te zien waartoe deze toegang heeft. Als u ziet dat de app toegang heeft tot uw meldingen, kunt u die toestemming uitschakelen.

Gerelateerde artikelen

Wat kan je doen met een PlayStation Plus kaart?

Je kunt online spelen met vrienden en onbekenden, en korting krijgen in de winkel. U kunt de online opslagruimte en de mogelijkheid om extra spellen te downloaden elke maand gratis houden, zolang u het plus abonnement houdt.

Waarom crasht een app?

Bepaalde Android-apps kunnen crashen zodra ze worden geopend. Deze apps bevatten Tumblr, Google Search, Waze, Tik-Tok en mogelijk meer. Google heeft een update uitgerold voor de Android System WebView applicatie. De update veroorzaakt het vastlopen van verschillende apps.
Waar zijn al mijn apps gebleven?
Play Store en swipe vanaf de linkerkant om het menu te openen. Tik op Mijn apps en games. Tik op Alle. Er opent een lijst met alle apps die geïnstalleerd zijn (geweest).

En nog een vraag, wat betekent app is gestopt?

Het kan zijn dat deze app niet compatibel is met een bepaalde versie van Android. Indien je het bij één app hebt is er niet veel te proberen behalve het opnieuw installeren van de app.
Wat moet je doen als je apps niet meer openen Samsung? Er zijn een paar dingen die u kunt proberen als uw apps niet worden geopend op uw Samsung-apparaat. Probeer eerst het apparaat opnieuw op te starten. Als dat niet werkt, probeer dan de app te verwijderen en opnieuw te installeren. Als de app nog steeds niet werkt, probeer dan de cache van de app te wissen. U kunt dit doen door naar Instellingen > Toepassingen > Toepassingsbeheer te gaan en de app te selecteren. Tik vervolgens op de knop Cache wissen. Als de app nog steeds niet werkt, kunt u proberen uw toestel te resetten naar de fabrieksinstellingen.

Mensen vragen ook: wat moet je doen als je app het niet doet?

Er zijn een paar dingen die u kunt doen als uw app niet werkt. Controleer eerst of er een bijgewerkte versie van de app beschikbaar is. Zo ja, werk dan bij naar de nieuwste versie en kijk of dat het probleem verhelpt. Zo niet, probeer dan de app te verwijderen en opnieuw te installeren. Als dat niet werkt, probeer dan je toestel opnieuw op te starten. Als de app nog steeds niet werkt, kunt u contact opnemen met de ontwikkelaar van de app.

Door McLain

Vergelijkbare artikelen

Wat te doen aan instabiel internet? :: Wat moet je doen als je iPhone flipt?
Handige links