Huis > K > Kan Geen Imessage Meer Sturen?

Kan geen iMessage meer sturen?

Check of de vliegtuigmodus aanstaat. Als dat zo is, zet je deze uit. Als je van een iPhone overstapt naar Android, zorg je ervoor dat je iMessage voor je nummer hebt gedeactiveerd. Als je de berichten-app op je telefoon wijzigt en geen berichten krijgt, moet je misschien chatfuncties uitzetten.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik geen zip bestanden openen?

Als u de hele map wilt uitpakken, klik er dan met de rechtermuisknop op, selecteer Alles uitpakken, en volg de instructies.

Dus, hoe kun je zien of iemand je geblokkeerd heeft op imessage?

Controleren of je telefoonnummer geblokkeerd is

Een andere test is om een iMessage bericht naar de contactpersoon te sturen. Dit zijn de berichten met een blauwe tekstballon. Als deze niet wordt afgeleverd of gelezen wil dit zeggen dat de persoon je geblokkeerd heeft.
Hoe zet je iMessage aan?
Als je sms-berichten op je nieuwe Android-telefoon wilt krijgen, schakel je over van iMessage van Apple naar Berichten van Android.
...
Voordat je de simkaart uit je iPhone verwijdert
  1. Ga op je iPhone naar Instellingen.
  2. Tik op Berichten.
  3. Stel iMessage in op Uit.

Dit in overweging nemend, waarom kan ik niet sms en met mijn iphone?

Er zijn een paar mogelijke redenen waarom u niet kunt sms'en met uw iPhone. Een mogelijkheid is dat je geen sms-abonnement hebt bij je provider. Een andere mogelijkheid is dat de persoon die je probeert te sms'en geen iPhone heeft en daarom geen iMessages kan ontvangen. Tot slot kan er een probleem zijn met je iPhone zelf. Als je de eerste twee mogelijkheden hebt uitgesloten, kun je proberen je iPhone opnieuw op te starten of te herstellen vanaf een back-up. Daarvan, kan geen sms versturen naar 1 persoon iphone? Er zijn een paar mogelijke redenen waarom u op uw iPhone geen SMS-bericht naar een bepaalde persoon kunt sturen. Controleer eerst of je een actieve mobiele data- of Wi-Fi-verbinding hebt, want voor SMS-berichten is een internetverbinding nodig. Controleer vervolgens of de persoon die u een bericht wilt sturen zijn telefoon aan heeft staan en zich in een gebied met een goede mobiele ontvangst bevindt. Als beide zaken kloppen en je hebt nog steeds problemen met het versturen van een SMS-bericht, is het mogelijk dat de persoon die je probeert te berichten zijn telefoon in de Niet storen modus heeft staan, waardoor inkomende berichten niet doorkomen. Ten slotte, als je nog steeds problemen hebt, kun je proberen je iPhone en/of de iPhone van de persoon die je probeert te berichten opnieuw op te starten om te zien of dat het probleem oplost.

Gerelateerde artikelen

Waarom geen 3D films meer?

De resolutie van passief 3D is gehalveerd. De 3D-tv is in 2018 uitgestorven, omdat geen van beide 3D-technologieën in staat was de huiskamers te veroveren.

Je kunt ook vragen hoe stuur je een sms via imessage?

Doorgifte van tekstberichten configureren
  1. Ga op een iPhone, iPad of iPod touch met iOS naar 'Instellingen' > 'Berichten' > 'Stuur en ontvang via'.
  2. Op uw iPhone gaat u naar 'Instellingen' > 'Berichten' > 'Stuur sms door'.*
  3. Selecteer de apparaten die tekstberichten moeten kunnen verzenden en ontvangen vanaf uw iPhone.
Hoe weet je of iemand je wegdrukt?
Wanneer iemand niet opneemt, dan gaat de telefoon een paar keer over en schakelt daarna over op voicemail. Wanneer iemand je wegdrukt gaat de telefoon een stuk minder over. Ben je echter geblokkeerd, dan zal de telefoon slechts één keer overgaan en daarna doorschakelen naar voicemail.

Kan je geblokkeerde berichten zien op iPhone?

Om de lijst met geblokkeerde contactpersonen en telefoonnummers te bekijken en te beheren, tik je in Instellingen op 'Berichten' > 'Geblokkeerde contacten'. Zie het Apple Support-artikel Telefoonnummers, contacten en e-mailadressen blokkeren op de iPhone, iPad of iPod touch.
Men kan zich ook afvragen: hoe weet je of iemand je heeft geblokkeerd? Vanuit onze ervaring, als u een gebruiker niet kunt vinden in uw directe berichten of in uw vriendenlijst, en u weet zeker dat u ze niet hebt verwijderd, dan is het waarschijnlijk dat ze u hebben geblokkeerd.

Dit in overweging nemend, hoe imessage inschakelen op iphone?

Aangenomen dat u een stap-voor-stap handleiding wilt over hoe u iMessage op uw iPhone kunt inschakelen:
1. Open de Instellingen app op je iPhone.
2. Scroll naar beneden en tik op Berichten.
3. Zet de iMessage schakelaar op AAN.
4. U wordt dan gevraagd om uw Apple ID en wachtwoord in te voeren. Zodra u deze gegevens hebt ingevoerd, tikt u op de knop Aanmelden.
5. Nadat u zich hebt aangemeld, moet u een methode selecteren om uw telefoonnummer te verifiëren. U kunt dit doen door de optie Verzenden & ontvangen bovenaan het scherm te selecteren.
6. Zodra u uw telefoonnummer heeft geverifieerd, kunt u iMessage gaan gebruiken!

Door Noguchi Bulock

Vergelijkbare artikelen

Hoe zet je iMessage uit op iPhone? :: Waarom wordt een sms niet afgeleverd?
Handige links