Huis > W > Wat Zijn De Grijze En Zwarte Lijst?

Wat zijn de grijze en zwarte lijst?

Grijze lijst – Zwarte lijst

De grijze lijst bevat bedingen die onredelijk bezwarend worden vermoed te zijn, de zwarte lijst bevat bedingen die onredelijk bezwarend zijn. Het verschil zit hem in de mogelijkheid om tegenbewijs te leveren. Dat is bij de grijze lijst nog mogelijk, maar bij de zwarte lijst niet.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe kan ik iemand vinden op basis van zijn mobiele nummer?

Het is mogelijk om op veel websites een 06-nummer te vinden in een telefoongids voor mobiele telefoons. U kunt op deze websites op naam zoeken. U kunt omgekeerd zoeken.

Wat is de grijze lijst?

De grijze lijst bestaat uit een opsomming van bedingen die kunnen voorkomen in algemene voorwaarden en welke door de wetgever onredelijk bezwarend worden vermoed. Het moet dan gaan om beding die van toepassing zijn tussen een bedrijf en een. » Meer over consument consument.
Waar komt het woord blacklist vandaan?
Er staat letterlijk: According to the Henry Holt Encyclopedia of Word and Phrase Origins the word "blacklist" originated with a list England's King Charles II made of fifty-eight judges and court officers who sentenced his father, Charles I, to death in 1649.

Wat dit betreft, wat is onredelijk bezwarend?

De term "onredelijk bezwarend" is subjectief en kan variëren naargelang de individuele interpretatie. In het algemeen wordt iets als onredelijk bezwarend beschouwd als het buitensporig moeilijk of belastend is. Dit kan voor verschillende situaties gelden, zoals een baan die te veel werk vereist voor het loon, of een taak die te zwaar is om uit te voeren. Vervolgens, wat is de zwarte lijst algemene voorwaarden? De algemene voorwaarden van de zwarte lijst zijn een reeks voorwaarden waaraan een gebruiker moet voldoen om op de zwarte lijst te komen. Deze voorwaarden omvatten:
- een geschiedenis van spamming of ongevraagde commerciële berichten
- een geschiedenis van belediging of bedreiging
- een geschiedenis van overtreding van de gebruiksvoorwaarden van een website of dienst
- een geschiedenis van illegale activiteiten
- een geschiedenis van fraude of misleiding
- activiteiten die de reputatie van een website of dienst kunnen schaden
- activiteiten die de veiligheid van een website of dienst in gevaar kunnen brengen.

Gerelateerde artikelen

Wat voor spellen zijn er voor VR?

Iron Man PS VR is een van de beste virtual reality games. Het merk is Sony. Het platform is de PS4. Er is een spel genaamd Gran Turismo GT Sport. Het merk is Sony. Het platform is de PS4. Er is een concrete genie. Het merk is Sony. Het platform is de PS4. Er is een drive club. Het merk is Sony. Het platform is de PS4. Resident Evil 7 is compatibel met virtual reality. Het merk is Sony. Het platform is de PS4.

Waar staat de zwarte lijst?

In artikel 6:236 BW is een lijst van bepalingen opgenomen die niet in de algemene voorwaarden mogen worden opgenomen en dus uitdrukkelijk verboden worden. Dit wordt de zwarte lijst genoemd. Naast de zwarte lijst is er in het Burgerlijk Wetboek in art. 6:237 een grijze lijst opgenomen.
Dit in overweging nemend, welke zaken staan er zoal in de av?
In de leveringsvoorwaarden staan alle juridische zaken die op de levering van een product of dienst van toepassing zijn, zoals:
  • levertijd product of dienst.
  • annulering van een bestelling.
  • garantie.
  • overmacht.
  • beperking betalingsrisico's.
  • beperking aansprakelijkheid voor schade.

Wat is de blauwe lijst?

Blauwe-lijst-bedingen

Een beding dat aan de consument een onherroepelijke verbintenis oplegt, terwijl de uitvoering van de prestatie van de ondernemer onderworpen is aan een voorwaarde die afhankelijk is van de wil van de ondernemer.
Wat is de betekenis van onredelijk? De betekenis van onredelijk is niet eenvoudig te definiëren, omdat het een term is die subjectief is en van persoon tot persoon kan verschillen. In het algemeen kan onredelijk worden gebruikt om iemand of iets te beschrijven dat niet rationeel, logisch of verstandig is. Het kan ook worden gebruikt om iemand of iets te beschrijven dat buitensporig onredelijk of oneerlijk is.

Wat is reflexwerking recht?

Een reflexactie is een onwillekeurige, snelle beweging als reactie op een stimulus. De wet van de reflexwerking stelt dat de omvang van de reflexreactie evenredig is met de intensiteit van de stimulus. Deze wet staat ook bekend als de wet van de intensiteit-respons of de wet van de intensiteit-respons.

Door Debera

Vergelijkbare artikelen

Wat betekent een beding? :: Wat moet je doen als je simkaart te klein is?
Handige links