Huis > W > Wat Is Het Verschil Tussen Samsung Cloud En Onedrive?

Wat is het verschil tussen Samsung cloud en OneDrive?

Samsung stopt vanaf medio volgend jaar met zijn eigen cloudopslag Gallery Sync en Drive. Klanten kunnen hun bestanden voor die tijd downloaden, maar ook overzetten naar OneDrive. Samsung maakt daar een tool voor.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat is het verschil tussen TIFF en PSD?

Opslaan met de compressie optie heeft een kwaliteitsverlies maar dit is niet met het blote oog waarneembaar. Sla op als PSD als u aan een project werkt.

Waarom gaat Samsung cloud weg?

Op stopt Samsung definitief met zijn Cloud service, in plaats daarvan kun je gebruik maken van Microsoft Onedrive. Tot en met heb je de optie om je foto's en video's te verplaatsen naar Onedrive, je ontvangt daarbij 15GB voor het eerste jaar. Dit zal mogelijk na één jaar 5GB worden.
Hoe verberg je fotos op Samsung?
Om foto's op je Samsung Galaxy te verbergen doe het volgende:
  1. Ga naar de Galerij-App van je toestel.
  2. Zoek naar de Album waarin je foto opgeslagen is.
  3. Tik nu op de foto die je wilt verbergen.
  4. Druk nu op de deelknop rechtsonder in het scherm.
  5. Tik nu op het Veilige-Map icoontje die eruit ziet zoals een map met een sleutel.

Trouwens, waar staan verwijderde foto's samsung?

Wanneer u een foto op uw Samsung-telefoon verwijdert, wordt deze verplaatst naar de map Prullenbak. Om de verwijderde foto's te bekijken, opent u de prullenbakmap en selecteert u de foto die u wilt bekijken. Trouwens, waar zijn mijn foto's gebleven samsung? Er zijn een paar mogelijkheden waar uw foto's kunnen zijn gebleven als u een Samsung-telefoon gebruikt. Controleer eerst of u andere albums of mappen hebt in de Galerij-app. Zo niet, dan is het mogelijk dat de foto's zijn verwijderd of dat ze zijn opgeslagen op een microSD-kaart (als uw telefoon er een heeft). Om te controleren of er foto's op een microSD-kaart staan, plaatst u de kaart in uw computer en zoekt u naar eventuele afbeeldingsbestanden. Als u uw foto's nog steeds niet kunt vinden, is het mogelijk dat ze van uw telefoon zijn verwijderd. Om te controleren op verwijderde foto's, open je de app Galerij en tik je op het pictogram "Prullenbak". Als je foto's in de Prullenbak staan, kun je ze herstellen door op de knop "Herstellen" te tikken.

Gerelateerde artikelen

Wat is het verschil tussen JPG en TIFF?

Je kunt kleine bestanden maken met JPG. De niet-destructieve compressiemethode wordt gebruikt om TIFF te comprimeren. TIFF zal een andere manier van informatie ordenen toepassen om de afbeelding kleiner te maken. Uw afbeelding behoudt dezelfde kwaliteit.

Dus, waar vind ik de galerij?

Je kunt foto's en video's op je telefoon en SD-kaarten bekijken in Galerie: Foto's: Als je al je foto's en video's op één plek wilt bekijken, tik je op Foto's. . Mappen: Als je foto's en video's wilt zoeken die zijn ingedeeld op basis van afzonderlijke apps en SD-kaarten, tik je op Mappen.
Vervolgens, hoe galerij naar onedrive?
Foto's en video's automatisch opslaan met OneDrive voor Android
  1. Tik in de OneDrive-app op het pictogram Ik.
  2. Tik Instellingen.
  3. Zet Camera-upload op Aan.
  4. Als u mappen zoals Schermafbeeldingen wilt opnemen, tikt u op Extra mappen en schakelt u alle mappen in die u wilt opnemen in uw camerarol.

Hoeveel ruimte OneDrive gratis?

U ontvangt 5 GB gratis opslagruimte wanneer u zich registreert voor OneDrive, maar u kunt altijd meer kopen of u kunt u registreren voor Microsoft 365 om meer opslagruimte te krijgen. Als u vragen hebt over een Microsoft 365-abonnement met een OneDrive-opslagabonnement, gaat u naar Office.com voor meer informatie.
Hoe duur is OneDrive? De laatste prijzen voor Microsoft OneDrive zijn te vinden op hun website en zijn als volgt:
1TB OneDrive: $6,99/maand
5TB OneDrive: $9,99/maand
Office 365 Home: $9,99/maand (inclusief 1TB OneDrive)
Er is ook een gratis plan met 5GB opslagruimte.

Wat gebeurd er als ik OneDrive verwijder?

Wanneer u OneDrive verwijdert, hebt u geen toegang meer tot uw bestanden vanaf de OneDrive-website of kunt u ze niet meer synchroniseren met de OneDrive-app. Alle bestanden die u naar uw computer hebt gesynchroniseerd, blijven echter op uw harde schijf staan.

Door Sabelle

Vergelijkbare artikelen

Is antivirus nodig op iPhone? :: Wat doet Android 11?
Handige links