Huis > W > Wat Kun Je Doen Met Bixby Vision?

Wat kun je doen met Bixby Vision?

Bixby Vision identificeert in wezen waar de camera op wordt gericht, met opties die worden gepresenteerd afhankelijk van wat het ziet, waarbij wordt aangeboden om een afbeelding, plaats, tekst of winkelopties te identificeren. Wanneer de Bixby Vision denkt wijn te kunnen zien, biedt hij een wijnzoekfunctie.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat moet je doen als een oortje het niet doet?

Er zit een kortsluiting in dat oordopje als maar één kant hapert. Als u helemaal geen geluid hoort, kan de breuk dicht bij de metalen pen zitten die in uw toestel gaat.

Is Bixby nuttig?

Bixby is de virtuele assistent van Samsung. Met Bixby kan je jouw Samsung smartphone met je stem besturen. Je vraagt Bixby wat de weersverwachting is en hoeveel je favoriete voetbalclub heeft gespeeld. Daarnaast helpt Bixby je bijvoorbeeld met het beheren van je agenda en alarmen.
Is Bixby te verwijderen?
Bixby kan je niet verwijderen. Je kan Bixby wel uitschakelen óf de knop programmeren voor een andere taak. Uitschakelen doe je als volgt: 1) Open Bixby Home door op de Bixby-knop te drukken of door naar het meest linkse startscherm van je Galaxy-toestel te vegen.

Kan telefoon niet uitzetten door Bixby?

Er zijn een paar dingen die je kunt proberen als je problemen hebt met het uitschakelen van je telefoon vanwege Bixby. Probeer eerst lang op de Bixby-knop te drukken en veeg vervolgens naar links om het Bixby Home-paneel te sluiten. Als dat niet werkt, probeer dan naar de Bixby-instellingen te gaan en de optie "Bixby Key" uit te schakelen. Als geen van die werken, dan moet u mogelijk uw telefoon in de fabriek resetten. Men kan zich ook afvragen: hoe roep ik bixby op? Bixby kan worden geactiveerd met een wekopdracht of door op de Bixby-toets aan de zijkant van de telefoon te drukken.

Gerelateerde artikelen

Wat kan je doen met een PlayStation Plus kaart?

Je kunt online spelen met vrienden en onbekenden, en korting krijgen in de winkel. U kunt de online opslagruimte en de mogelijkheid om extra spellen te downloaden elke maand gratis houden, zolang u het plus abonnement houdt.

Wat dit betreft, wat is een a&r zone?

Geniet van alle functies van AR(Augmented Reality) op een plaats, de AR-zone. Het is een eenvoudige one-stop-shop voor gebruikers om de op realiteit gebaseerde functies van een hele collectie te gebruiken vanaf één locatie.
Waarom spreekt Bixby geen Nederlands?
Spreekt Bixby Nederlands? Nee. Bixby Voice, het gedeelte van de app waarmee je kunt praten, ondersteunt geen Nederlands. Onze oosterburen kunnen wel met hun Galaxy-telefoon kletsen.

Welke taal is Bixby?

Bixby is sinds begin 2017 op Samsung-smartphones te vinden, en werd geïntroduceerd met de Galaxy S8. Toen was het stemgestuurde hulpje slechts beschikbaar in twee talen: Engels en Koreaans. Onlangs maakte Samsung bekend dat er verschillende nieuwe talen toegevoegd worden: Frans, Duits, Italiaans en Spaans.
Daarvan, kan samsung niet meer uitzetten? Er is niet genoeg informatie verstrekt om deze vraag te beantwoorden.

En nog een vraag, kan samsung a51 niet uitzetten?

Er zijn een paar mogelijke redenen waarom u uw Samsung A51 niet kunt uitschakelen. Het eerste wat u moet controleren is of de telefoon bevroren is of niet reageert. Als de telefoon niet reageert, kunt u proberen de aan/uit-knop een paar seconden ingedrukt te houden om te zien of de telefoon opnieuw opstart. Als de telefoon bevroren is, kunt u proberen de aan/uit-knop en de volumeknop enkele seconden ingedrukt te houden om de telefoon te dwingen opnieuw op te starten. Als geen van deze oplossingen werkt, moet je misschien een fabrieksreset uitvoeren. Om dit te doen, moet je opstarten naar de herstelmodus en de optie selecteren om de gegevens en de cache te wissen. Je moet alleen een fabrieksreset uitvoeren als laatste redmiddel, omdat dan alle gegevens op je telefoon worden gewist.

Door Triley Ketay

Vergelijkbare artikelen

Wat kun je met BlueStacks? :: Hoe zet je Bixby uit A52?
Handige links