Huis > W > Wat Doet Samsung Internet?

Wat doet Samsung internet?

Samsung Internet Browser is de browser die Samsung standaard mee levert op hun Androidsmartphones. De app Samsung Internet bevat extensies zoals 'beacons in de buurt', een QR-code-lezer en video-assistent. Navigeren kan via de balk onderin de app die verdwijnt tijdens het scrollen op een pagina.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat moet je doen als een oortje het niet doet?

Er zit een kortsluiting in dat oordopje als maar één kant hapert. Als u helemaal geen geluid hoort, kan de breuk dicht bij de metalen pen zitten die in uw toestel gaat.

Daarvan, wat gebeurt er als je mobiele data uitzet?

Je kunt je dataverbruik beperken door mobiele data uit te schakelen, zodat er geen verbinding met internet kan gemaakt worden via het mobiele netwerk. Je kunt nog steeds wifi gebruiken, ook al is mobiele data uitgeschakeld.
Trouwens, is een apk veilig?
Apps zijn namelijk als apk-bestanden op je toestel te downloaden en te installeren. Het nadeel hiervan is dat je nooit honderd procent zeker weet wat je installeert. Er kan malware in de app zitten en ook het installeren en updaten werkt anders.

Dienovereenkomstig, wat is beter whatsapp of messenger?

Dit is een moeilijke vraag om definitief te beantwoorden omdat het afhangt van persoonlijke voorkeuren. Sommige mensen geven misschien de voorkeur aan WhatsApp omdat het meer functies heeft, terwijl anderen de voorkeur geven aan Messenger omdat het eenvoudiger te gebruiken is. Uiteindelijk is het aan het individu om te beslissen welke app beter bij hen past. Dus, is whatsapp messenger gratis? WhatsApp is een berichtenapp die beschikbaar is voor Android en andere smartphones. WhatsApp gebruikt de internetverbinding van je telefoon (4G/3G/2G/EDGE of Wi-Fi, indien beschikbaar) om je vrienden en familie te laten berichten en bellen. Schakel over van SMS naar WhatsApp om berichten, oproepen, foto's, video's, documenten en gesproken berichten te verzenden en te ontvangen.

Gerelateerde artikelen

Hoe lang kun je met 500 MB internet?

500 MB per maand is genoeg voor een heleboel dingen. Voor een bericht en een reactie kost een bericht maximaal 1 kilobyte. Voor 500 MB kun je heel wat apps gebruiken. Nederlanders ontvangen gemiddeld 65 berichten per dag en versturen er 30.

Hoe app installeren zonder Google Play?

Je kunt een app ook via op je pc downloaden. Je zet de . apk dan via usb over naar je telefoon, en zet 'em daar in een map waar je er makkelijk bij kunt. Om bij je bestanden op je smartphone te komen heb je een aparte app nodig, een soort Verkenner voor je Android-toestel.
Hoe zet ik Onbekende bronnen aan?
Maar je kunt ook van tevoren aangeven welke apps wel en niets iets mogen installeren vanuit onbekende bronnen op je Android-smartphone of -tablet. Daarvoor ga je naar Instellingen > Apps en meldingen > Speciale app-toegang > Onbekende apps installeren.

Wat dit betreft, hoe zet je onbekende bronnen aan?

U vindt die als volgt:
  1. Open de systeeminstellingen op uw apparaat;
  2. Ga naar Beveiliging;
  3. Scrol naar beneden naar Onbekende bronnen en zorg ervoor dat deze optie is uitgeschakeld.
Je kunt ook vragen hoe interne opslag opschonen? Er zijn een paar manieren om de interne opslag op een Android-apparaat op te schonen. Een manier is om naar de app Instellingen te gaan en op Opslag te tikken. Hier ziet u een lijst met alle apps op uw apparaat en hoeveel opslagruimte ze in beslag nemen. Als u op een app tikt, ziet u er meer informatie over en kunt u de cache of gegevens ervan wissen.
Een andere manier om de interne opslag op te schonen is het installeren van een schoonmaak-app zoals Clean Master of CCleaner. Deze apps scannen je apparaat op ongewenste bestanden en tijdelijke bestanden en verwijderen deze om ruimte vrij te maken.

Hoe maak je ruimte vrij op je telefoon?

Er zijn een paar manieren om ruimte vrij te maken op je telefoon:
-Ontgewenste of ongebruikte apps verwijderen
-Onnodige bestanden of gegevens verwijderen
-Uw cache wissen
-Gebruik cloudopslag voor foto's en video's.

Door Attalanta

Vergelijkbare artikelen

Wat is een DAW computer? :: Wat is een Examendossier?
Handige links