Huis > W > Wat Is Het Verschil Tussen Cc En Aan?

Wat is het verschil tussen CC en aan?

Vaak worden 'Aan' en 'CC' door elkaar gebruikt, maar er is wel degelijk een verschil tussen de twee. Je gebruikt het CC-veld namelijk om mensen te mailen die alleen op de hoogte moeten worden gesteld van je e-mail, maar waar geen directe reactie of actie van nodig is.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat is het verschil tussen TIFF en PSD?

Opslaan met de compressie optie heeft een kwaliteitsverlies maar dit is niet met het blote oog waarneembaar. Sla op als PSD als u aan een project werkt.

Wat betekent CC op de computer?

Afkorting van 'Carbon Copy', het gaat om een kopie.
Wie kan BCC zien?
Als u de geadresseerde van een bericht bent, kunt u niet zien of de afzender BCC geadresseerden heeft toegevoegd. Alleen de afzender van een bericht kan de namen van BCC geadresseerden zien door een bericht in de map Verzonden items te openen. Hier worden standaard alle verzonden berichten opgeslagen.

Dienovereenkomstig, waarom iemand in cc zetten?

Er zijn een paar redenen waarom iemand iemand anders in cc zet bij een e-mail. De meest voorkomende reden is om de ander op de hoogte te houden van wat er gaande is. Dit is vooral gebruikelijk in werkomgevingen, waar het belangrijk is om iedereen op één lijn te houden. Een andere reden om iemand in cc te zetten is om ervoor te zorgen dat die persoon alle informatie heeft die hij nodig heeft. Dit wordt vaak gedaan bij het versturen van belangrijke documenten of bestanden. Ten slotte kan iemand in cc zetten ook een manier zijn om waardering of dank te tonen. Dit wordt vaak gedaan wanneer iemand heeft geholpen met een project of taak. Dit in overweging nemend, is cc hetzelfde als kopie? Nee, CC (carbon copy) en copy zijn niet hetzelfde. CC wordt gebruikt wanneer je een kopie van een e-mail naar iemand anders wilt sturen zonder dat die weet dat je de e-mail ook naar anderen hebt gestuurd. Kopiëren is gewoon een kopie maken van iets.

Gerelateerde artikelen

Wat is het verschil tussen JPG en TIFF?

Je kunt kleine bestanden maken met JPG. De niet-destructieve compressiemethode wordt gebruikt om TIFF te comprimeren. TIFF zal een andere manier van informatie ordenen toepassen om de afbeelding kleiner te maken. Uw afbeelding behoudt dezelfde kwaliteit.

Wat zet je in een CC?

CC: kopie ter informatie

Naar e-mailadressen die achter 'CC' staan, gaat een kopie van het mailbericht. Zet hier de personen die op de hoogte moeten zijn van de inhoud van de mail, maar van wie u niet per se een reactie nodig hebt.
Trouwens, hoe zet je iemand in de bcc?
BCC in Office Outlook
  1. Open het e-mailprogramma Office Outlook.
  2. Klik op Nieuwe e-mail.
  3. Het venster voor een nieuwe e-mail opent.
  4. Klik op BCC.
  5. Vul de e-mailadressen achter 'CC' en/of 'BCC' in en zet tussen de e-mailadressen een puntkomma om ze te scheiden.
  6. Typ net als bij andere e-mails een onderwerp en bericht.

Hoe stuur ik een mail naar een groep?

Klik linksboven op Nieuwe e-mail. Aan de rechterkant verschijnt een venster voor het opstellen van een nieuwe e-mail. Klik helemaal rechts achter 'Aan' op CC en BCC. Klik achter 'BCC' en typ de e-mailadressen van de ontvangers, met na elk e-mailadres een puntkomma.
Wat is het verschil tussen CC en BCC? Het belangrijkste verschil tussen CC en BCC is dat CC staat voor Carbon Copy terwijl BCC staat voor Blind Carbon Copy. Met CC is de naam van de ontvanger zichtbaar voor alle andere ontvangers van de e-mail. Met BCC is de naam van de ontvanger verborgen voor alle andere ontvangers.

Wat is CC medisch?

Er bestaat niet zoiets als "CC medical."

Door Cogan Huckell

Vergelijkbare artikelen

Wat betekend een cyberaanval? :: Wat zegt GHz over snelheid?
Handige links