Huis > W > Wat Is De Smtp Server Van Ziggo?

Wat is de SMTP server van Ziggo?

server: smtp.ziggo.nl

@home.nl.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat betekent Internal server error 500?

De 500 interne serverfout is de meest voorkomende http-statuscode. De fout zegt dat er een interne serverfout is opgetreden.

Waarom kan ik geen verbinding krijgen met de server?

Deze fout betekent dat uw apparaat geen verbinding kan maken met de mailserver van uw provider. Het kan van alles zijn: geen netwerk, een onderbroken of onstabiel netwerk, of zelfs een goede internetverbinding in het algemeen, maar het onvermogen om de mailserver van uw specifieke provider te bereiken.
Bovendien, waarom kan ik geen verbinding maken met de server?
Start je apparaat opnieuw op.

Open je app Instellingen en tik op Netwerk en internet of Verbindingen. Afhankelijk van je apparaat kunnen deze opties verschillen. Zet wifi uit en mobiele data aan en check of er een verschil is. Zo niet, dan zet je mobiele data uit en wifi aan en check je het opnieuw.

Je kunt ook vragen hoe maak je verbinding met de server?

De meest gebruikelijke manier om verbinding te maken met een server is via SSH (Secure Shell). SSH is een protocol waarmee je veilig verbinding kunt maken met een server op afstand en commando's kunt uitvoeren. Om met een server te verbinden via SSH, moet u een SSH-client op uw computer geïnstalleerd hebben. Er zijn veel verschillende SSH-clients beschikbaar, maar wij raden aan de gratis en open source SSH-client PuTTY te gebruiken.
Zodra PuTTY geïnstalleerd is, kunt u het starten en het adres invoeren van de server waarmee u verbinding wilt maken. Standaard is de SSH-poort 22, dus u moet dat opgeven als het niet de standaardpoort is. Zodra u het adres en de poort hebt ingevoerd, kunt u op de knop "Openen" klikken om verbinding te maken met de server.
Als dit de eerste keer is dat u verbinding maakt met de server, ziet u een waarschuwing over de hostsleutel van de server. Dit is normaal en u kunt veilig op de knop "Ja" klikken om door te gaan.
Zodra u verbonden bent, wordt u gevraagd uw gebruikersnaam in te voeren. Zodra u uw gebruikersnaam hebt ingevoerd, wordt u gevraagd uw wachtwoord in te voeren. Zodra u uw wachtwoord heeft ingevoerd, bent u ingelogd en kunt u commando's uitvoeren op de externe server. Waar vind ik mailinstellingen op iPhone? De mailinstellingen op een iPhone zijn te vinden door de Instellingen-app te openen en vervolgens de optie Mail, Contacten, Agenda te selecteren. Binnen dit menu zijn er verschillende instellingen die kunnen worden aangepast voor mail, waaronder accountinstellingen, synchronisatieopties en meer.

Gerelateerde artikelen

Waar vind ik de naam van mijn server?

Als u wilt bevestigen met andlt, klikt u in Windows (Vista en 7) op Start.

Trouwens, hoe kom ik in instellingen?

Via 'Snelle instellingen' kun je de instellingen bekijken en wijzigen vanaf elk scherm op je telefoon. Je kunt de instellingen die je vaak wijzigt, toevoegen aan of verplaatsen naar 'Snelle instellingen'.
Dienovereenkomstig, waar vind ik instellingen in outlook?
POP-toegang inschakelen in Outlook.com
  1. Selecteer Instellingen. > Alle Outlook-instellingen weergeven > e-mail >e-mail synchroniseren.
  2. Onder POP en IMAP, selecteer Ja onder Laat apparaten en apps gebruik maken van POP.
  3. Kies Opslaan.

Bovendien, wat is poort 465?

Het Simple Mail Transfer Protocol is bedoeld om e-mail te kunnen verzenden. Poort 25: Dit betreft de standaard poort voor SMTP, deze poort is onbeveiligd en dus niet versleuteld. Poort 465: Deze poort is geschikt voor een beveiligde SSL verbinding en daarom ook versleuteld.
Trouwens, hoe weet ik wat mijn hostnaam is? De eenvoudigste manier om uw hostnaam te bepalen is door het commando "hostname" uit te voeren. Dit geeft uw hostnaam zoals ingesteld in de configuratie van uw systeem. U kunt ook de configuratiebestanden van uw systeem controleren op de hostnaam. Op de meeste systemen is de hostname opgeslagen in /etc/hostname.

Daarvan, wat is het adres van de server?

Het adres van de server is het IP-adres of de domeinnaam die de server uniek identificeert op het internet.

Door Peursem

Vergelijkbare artikelen

Wat is de functie van een SSD? :: Waar kan ik mijn SMTP server vinden?
Handige links