Huis > W > Wat Is Het Salaris Van Een Administrateur?

Wat is het salaris van een administrateur?

gemiddeld salaris van een administrateur

Als fulltime administrateur ga je gemiddeld €2.404 bruto per maand verdienen. Per jaar is dat €31.155 bruto. Per uur verdien je meestal rond de €13,88.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe bereken je salaris van bruto naar netto?

Bij de berekening van het nettoloon trekt u de loonbelasting van het brutoloon af. Het nettoloon is het bedrag dat overblijft.

Hoe boek je journaalposten?

Een journaalpost spreek je als volgt uit: kosten € x, aan bank € x. 'a/' staat voor het woord 'aan'. De bovenste regel met het debet-bedrag is de rekening en de onderste regel met het credit-bedrag is de tegenrekening.
Hoe werkt een grootboek?
Een grootboekrekening is een verzameling van alle inkomsten en uitgaven binnen een bepaalde categorie. Het is dus een lijst met uitgaven en inkomsten die logisch bij elkaar horen. Met grootboekrekeningen deelt u de boekhouding als het ware op in stukjes. Zo heeft u een beter overzicht over uw financiën.

Welke soorten boekhouding bestaan er?

Er zijn vier soorten boekhouding: financiële, bestuurlijke, fiscale en financiële controle. Financiële boekhouding richt zich op de jaarrekening van een onderneming, die wordt gebruikt om informatie te verstrekken aan aandeelhouders en schuldeisers. Managerial accounting richt zich op het interne beheer van een bedrijf, waarbij informatie wordt verstrekt aan managers om hen te helpen beslissingen te nemen. Fiscale boekhouding richt zich op de fiscale verplichtingen van een onderneming en zorgt ervoor dat zij het juiste bedrag aan belasting betaalt. Auditing is een onafhankelijke beoordeling van de financiële staten van een onderneming, waarbij wordt nagegaan of deze nauwkeurig zijn en aan de voorschriften voldoen. Welke administratie moet je bijhouden? Er is geen pasklaar antwoord op deze vraag, want de administratie die u moet bijhouden, hangt af van uw bedrijf en de wetten en voorschriften die op uw bedrijfstak van toepassing zijn. Enkele algemene categorieën van documenten die u mogelijk moet bijhouden zijn:
Financiële administratie: Dit kunnen documenten zijn zoals facturen, kwitanties, bankafschriften en belastingaangiften.
Werknemersgegevens: Dit kunnen werknemerscontracten, functiebeschrijvingen, prestatiebeoordelingen en urenstaten zijn.
Klantgegevens: Dit zijn bijvoorbeeld contactgegevens van klanten, aankoopgeschiedenis en correspondentie met klanten.
Marketing- en reclamemateriaal: Dit kunnen flyers, brochures en website-inhoud zijn.
Juridische documenten: Dit kunnen licenties, vergunningen en contracten zijn.

Gerelateerde artikelen

Hoe bereken je bruto salaris per uur?

Het uurloon wordt berekend met de volgende formule: Maandsalaris x 3 is uw salaris per 3 maanden. Uw uurloon is uw weekloon.

Trouwens, hoe zet je een administratie op?

De basis voor een goede administratie
  1. Open een aparte betaalrekening voor je zakelijke inkomsten en uitgaven.
  2. Maak een vast bedrag over naar je privé-betaalrekening.
  3. Zorg voor (digitaal) overzicht.
  4. Hou je uren goed bij.
  5. Prik een vast moment in de week voor je administratie.
Wat is de administratieplicht?
De administratieplicht is geen periodieke, maar een voortdurende plicht. U dient er voor te zorgen dat de rechten en verplichtingen van de rechtspersoon op ieder moment uit de administratie af te leiden zijn. Zorg dus voor een systematische verzameling, vastlegging en verwerking van administratieve gegevens.

Daarvan, wat is het beste gratis boekhoudprogramma?

Met het gratis boekhoudprogramma van Tellow kun je gratis 3 facturen maken en versturen per maand. Dankzij een winst- en verliesrekening, automatisch inladen van transacties en overzicht van betaalde en onbetaalde facturen kun je hiermee eenvoudig de boekhouding bijhouden en handmatig de btw-aangifte indienen.
Men kan zich ook afvragen: wat betaal je voor een boekhouder? Een accountant is iemand die een financiële administratie bijhoudt en controleert. Zij zorgen ervoor dat de financiële administratie accuraat en actueel is. Accountants stellen ook belastingaangiften op en adviseren mensen over financiële zaken. Het gemiddelde salaris van een accountant is 30 dollar per uur.

Is een boekhouding verplicht?

Nee, boekhouding is niet verplicht. Het wordt echter wel aanbevolen omdat het waardevolle inzichten verschaft in de financiële gezondheid van een bedrijf. Het kan managers helpen weloverwogen beslissingen te nemen over de toewijzing van middelen en strategische beslissingen over de toekomst van het bedrijf.

Door Nate

Vergelijkbare artikelen

Is APKPure veilig? :: Wat is belangrijk bij boekhouden?
Handige links