Huis > W > Wat Is Een Goede Gratis Calorieteller App?

Wat is een goede gratis Calorieteller app?

De zes beste gratis apps om calorieën te tellen
  1. Lifesum. Met een handige berekening op basis van jouw gegevens houdt de app bij hoeveel calorieën en macro's jij mag eten.
  2. MyFitnessPal.
  3. My Diet Diary.
  4. FatSecret.
  5. LoseIt.
  6. Mijn eetmeter.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Is 7-zip gratis?

7-Zip heeft zijn eigen formaat: 7z. Het is een alternatief voor de ingebouwde Windows zip-software.

Welke calorieën app is het beste?

Calorieteller app: MyFitnessPal

MyFitnessPal is een meter die het allemaal in huis heeft. Een mega uitgebreide database aan voedselsoorten maakt het extra makkelijk om bij te houden wat je allemaal binnenkrijgt. Ook handig: de app heeft een ingebouwde barcodescanner.
Wat is een goede eetdagboek?
De Eetmeter is een eetdagboek waarin je dagelijks kunt invullen wat je eet en drinkt. De tool laat zien of je voldoende voedingsstoffen eet en hoeveel energie (calorieën) je hebt binnengekregen. Ook op de site eetdagboek.com kun je per dag bijhouden wat je hebt gegeten, compleet met grafieken en calorieënteller.

Hoeveel calorieën per dag app?

Er is niet één definitief antwoord op deze vraag, omdat het afhangt van een aantal individuele factoren, waaronder leeftijd, gewicht, lengte, activiteitenniveau en stofwisseling. Als algemene richtlijn geldt echter dat de meeste volwassenen tussen 2000-2500 calorieën per dag nodig hebben om op gewicht te blijven. Bovendien, is mijn fitness pal gratis? Ja, mijn fitness pal is gratis.

Gerelateerde artikelen

Waar gratis ebooks downloaden illegaal?

Ebooks worden gedownload van The Pirate Bay.

Vervolgens, hoeveel calorieën per dag eten om af te vallen?

Bij een energiebeperkt dieet neem je minder calorieën. Ga bij een energiebeperkt dieet uit van 1.800 kilocalorieën per dag voor mannen en 1.500 kilocalorieën per dag voor vrouwen. Deze kilocalorieën zijn een gemiddelde aanbeveling. Het kan zijn dat jij net iets meer of minder nodig hebt.
Is Lifesum een goede app?
Lifesum is geweldig omdat het je helpt je vorderingen te volgen – dag na dag, week na week. Het laat je zien hoe je verder kunt en houdt je gemotiveerd met wekelijkse check-ins. De app stuurt je ook leuke herinneringen om ervoor te zorgen dat je geconcentreerd blijft!

Bovendien, wat kost de lifesum app?

Lifesum. Gratis en betaald. De mogelijkheden van de gratis app zijn zeer beperkt, de betaalde versie (€50 bij een jaarabonnement) biedt veel meer mogelijkheden.
Je kunt ook vragen wat kost de vytal app? Er is geen definitief antwoord op deze vraag omdat de kosten van de Vytal app kunnen variëren afhankelijk van de specifieke behoeften van het individu. Sommige basisfuncties van de app zijn echter gratis beschikbaar, terwijl andere een abonnement of een eenmalige betaling kunnen vereisen.

Wat is een eetdagboek geef een voorbeeld?

Een voedingsdagboek is een logboek van wat u in de loop van een dag eet en drinkt. Dit kan nuttig zijn om je voedselinname bij te houden en ervoor te zorgen dat je alle voedingsstoffen binnenkrijgt die je nodig hebt. Je kunt bijvoorbeeld een voedingsdagboek bijhouden als je probeert af te vallen, meer spieren te krijgen of gewoon je algemene gezondheid te verbeteren.
Om een voedingsdagboek bij te houden, moet je de volgende informatie noteren voor elk gegeten voedingsmiddel of drankje:
-De datum en tijd
-Het eten of drinken
-De geconsumeerde hoeveelheid
-Het aantal calorieën (indien bekend)
Hier is een voorbeeld van een eetdagboek aantekening:
9/16/20
8:00 AM
2 eieren, roerei
120 calorieën
10:00 AM
Appel
80 calorieën
12:00 PM
Kipsalade
400 calorieën
15:00 PM
Snack: wortels en hummus
200 calorieën
17:00 PM
Training
19:00 PM
Diner: gegrilde zalm, geroosterde groenten
600 calorieën
21:00 PM
Snack voor het slapen gaan: Griekse yoghurt
150 calorieën

Door Gipps Bevens

Vergelijkbare artikelen

Wat is een voedingsdagboek? :: Welke app voor Notities ipad?
Handige links