Huis > K > Kan Ziggo Go Op Chromecast?

Kan Ziggo Go op Chromecast?

Open de Ziggo GO app op je smartphone of tablet en druk linksboven in de app op de menuknop. Druk op TV Kijken en kies vervolgens een zender. Druk vervolgens op het Chromecast of AirPlay icoon om het beeld naar je tv te streamen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat is mijn subnetmasker Ziggo?

Het subnetmasker van het netwerk wordt gebruikt om te bepalen of het netwerk al dan niet tot hetzelfde netwerk behoort. Het betekent dat het apparaat kan communiceren met alle andere apparaten op het netwerk als het een IP-nummer heeft van 192.168.178.11.

Welke zenders kan ik casten?

Je kunt alle zenders van de publieke omroep 'casten' naar het grote scherm van je televisie. Niet alleen NPO 1, 2 en 3, maar ook de themazenders. Dit zijn NPO 1 Extra, NPO 2 Extra, NPO Zappelin Extra, NPO Nieuws en NPO Politiek.
Hoe werkt Chromecast op tv?
Hoe werkt de Google Chromecast? De Chromecast werkt als het tv scherm aanstaat en je met de afstandsbediening van de tv de hdmi ingang hebt geslecteerd waarop de Chromecast is aangesloten. Om bijvoorbeeld Youtube af te spelen op de tv ga je op je telefoon naar de Youtube app en kies je een video.

Kan op elke tv een Chromecast?

Ja, elke tv met een HDMI-poort kan een Chromecast gebruiken. U moet er alleen voor zorgen dat uw tv aan staat en verbonden is met hetzelfde Wi-Fi-netwerk als uw Chromecast-apparaat. Wat dit betreft, kan geen verbinding maken met chromecast? Er zijn een paar dingen die dit probleem kunnen veroorzaken. Controleer eerst of uw Chromecast en uw mobiele apparaat zijn verbonden met hetzelfde Wi-Fi-netwerk. Als dat zo is, probeer dan uw Chromecast opnieuw op te starten door hem uit het stopcontact te halen en vervolgens weer aan te sluiten. Als dat niet werkt, probeer dan je router opnieuw op te starten. Als je nog steeds problemen hebt, probeer dan je Chromecast te resetten.

Gerelateerde artikelen

Waarom vind mijn telefoon de Chromecast niet?

De stappen zijn eenvoudig te begrijpen. Wacht een paar seconden en sluit de stroomkabel weer aan op het apparaat. Wacht een tijdje. Als u uw apparaat in de lijst ziet, is het tijd om het te casten.

Dit in overweging nemend, hoe play4 casten?

GoPlay naar Chromecast streamen
  1. Ga naar de website van GoPlay binnen de Google Chrome-browser.
  2. Druk op de drie puntjes rechts in beeld, waarmee je de instellingen opent.
  3. Druk op Casten...
  4. Selecteer onder Bronnen hetgeen je wil casten.
  5. De optie Tabblad casten is voor nu voldoende; kies die uit.
Dienovereenkomstig, hoe werkt chromecast zonder wifi?
Hier lees je hoe:
  1. Open de Google Home-app op je Android-apparaat.
  2. Tik op het 'hamburger' menu in de rechterbovenhoek van het scherm.
  3. Tik op "Cast Screen/Audio."
  4. Kies de naam van je Chromecast in het menu.
  5. Je kunt nu beginnen met afspelen op je Android apparaat.

Hoe cast ik van iPhone naar tv?

Video vanaf uw iPhone, iPad of iPod touch synchroon streamen naar een tv
  1. Verbind uw apparaat met hetzelfde wifinetwerk als uw Apple TV of met AirPlay 2 compatibele smart-tv.
  2. Zoek de video die u wilt streamen.
  3. Tik op 'AirPlay' .
  4. Kies uw Apple TV of met AirPlay 2 compatibele smart-tv.
Dienovereenkomstig, waarom verbind iphone niet met chromecast? De iPhone en Chromecast gebruiken verschillende technologieën om verbinding te maken met apparaten. Chromecast gebruikt Google Cast, een eigen protocol ontwikkeld door Google. De iPhone gebruikt AirPlay, een eigen protocol ontwikkeld door Apple. Hierdoor kan de iPhone niet rechtstreeks verbinding maken met Chromecast.

Dienovereenkomstig, hoe apple tv streamen naar chromecast?

Om apple tv naar chromecast te streamen, moet u een app van derden gebruiken, zoals AirParrot. Zodra u AirParrot hebt gedownload en geïnstalleerd, start u gewoon de app en maakt u verbinding met uw chromecast-apparaat. Selecteer vervolgens de apple tv als uw bron en begin met streamen!

Door Willis Macandog

Vergelijkbare artikelen

Wat is de betekenis van Naruto? :: Welke app gebruik je voor Chromecast?
Handige links