Huis > H > Hoe Kan Je Je Beltegoed Zien Bij Kpn?

Hoe kan je je beltegoed zien bij KPN?

Bel (gratis) naar 1244, je bundelverbruik en resterende tegoed wordt dan opgelezen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe kan ik zien waar iemand zich bevindt?

U kunt iemands locatie vinden met de Google Maps app. U kunt op het profiel van de persoon tikken om de locatie te delen. Tik op het pictogram van een vriend om de locatie van de persoon bij te werken. Het is tijd om te vernieuwen.

Hoe kun je je beltegoed zien op Iphone?

Log in met je telefoonnummer en je wachtwoord en kijk onder het tabblad Overzicht. Je kunt je beltegoed ook opvragen door te bellen naar het Opwaardeernummer 1244. Zorg dan dat je eerst de optie 'Opwaarderen via je mobiel' hebt aanzet onder het tabblad Mijn instellingen & simkaart. Welk nummer moet je bellen om je beltegoed te weten Vodafone? Neem dan even contact op met de klantenservice. Hoeveel tegoed heb ik nog? Dit check je in de Vodafone app, of vraag je op via My Vodafone op een desktop. Je kunt ook een sms sturen met: 'status' naar 4000.

Hoeveel belminuten voor 10 euro?

Er zijn geen belminuten inbegrepen in het 10 euro-plan. Hoe kan ik mijn PrePaid-tegoed opwaarderen? Als je een mobiel apparaat gebruikt, kun je je prepaid beltegoed opwaarderen door de My Vodafone app te openen en op de knop 'Opwaarderen' te tikken. Je kunt ook online inloggen op My Vodafone en de optie 'Opwaarderen' selecteren in het menu. Als je voor iemand anders opwaardeert, heb je eerst zijn of haar toestemming nodig. Zodra je hebt geselecteerd hoeveel beltegoed je wilt toevoegen, volg je de aanwijzingen om de betaling te voltooien.

Gerelateerde artikelen

Is er een app dat je kan zien waar iemand is?

De Find My Friends app is voor iedereen met een Android telefoon. De app werkt hetzelfde als Life360.

En nog een vraag, hoeveel is mijn beltegoed kpn?

Hoe vraag ik mijn beltegoed op? Bel *101# voor je beltegoed of *107# voor je extra bonustegoed. Hoe lang is prepaid-tegoed geldig KPN? Je prepaid-tegoed bij KPN Prepaid is onbeperkt geldig. Er is 1 voorwaarde: je moet je mobiele aansluiting 1 keer in de 6 maanden gebruiken (bellen, sms'en, mobiel internetten of opwaarderen).

Waar koop ik KPN beltegoed?

In de bekende supermarkten of benzinestations kun je een opwaardeerkaart kopen voor KPN. Bel gratis naar 1244 en kies voor optie 9. Volgt de instructies en toets de code op de opwaardeerkaart. Wat is mijn tegoed? Krediet is een soort geld dat je leent van een bank of andere kredietgever. Het is een bedrag dat je terug moet betalen met rente. Krediet wordt voornamelijk gebruikt voor grotere uitgaven, zoals een auto, een huis of een studie. Het is belangrijk om je krediet goed te beheren, omdat je anders in de schulden kunt komen.

Trouwens, hoe lang duurt het voor apple saldo is bijgewerkt?

Het kan enkele minuten tot een uur duren voordat het saldo van je Apple-account bijgewerkt is.

Door Christal Goeke

Vergelijkbare artikelen

Hoeveel prepaid tegoed heb ik nog? :: Hoe zet ik stille modus aan?
Handige links