Huis > H > Hoe Kan Ik Gratis Downloaden Van Youtube?

Hoe kan ik gratis downloaden van YouTube?

Ga op YouTube naar de video die je wilt opslaan. Ga naar het webadres van de video (bovenaan in de adresbalk), selecteer het, en kopieer het (door tegelijkertijd de Ctrl-toets en de C-toets in te drukken). Open in een nieuw venster 2Conv.com. Klik op MP3 en zet de keuzeselector op MP4.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Is 7-zip gratis?

7-Zip heeft zijn eigen formaat: 7z. Het is een alternatief voor de ingebouwde Windows zip-software.

Vervolgens, welke converter voor youtube?

Met een Youtube Converter kan je eenvoudig jouw favoriete liedjes of filmpjes via Youtube downloaden. Het enige nadeel is dat het internet bomvol staat met Youtube converters.
...
  • ByClick Downloader.
  • 4K Download.
  • VideoProc.
  • Converto.
  • YTD Video Downloader.
  • Wondershare UniConverter.
  • MP3 Download.
  • 320 YouTube.
Hoe werkt YouTube MP3 Converter?
Hoe YouTube naar mp3 converteren
  • Download en installeer de 4K YouTube naar MP3 applicatie.
  • Kopieer de videolink uit de browser.
  • Druk op 'Plak URL' in de 4K YouTube naar mp3-applicatie.
  • Nu moet je enkel nog wachten tot de download volledig is.
  • Je vindt het mp3-bestand in de uitvoermap.

Dienovereenkomstig, hoe werkt youtube converter?

Een YouTube-converter is een soort bestandsconverter waarmee je YouTube-video's kunt downloaden en opslaan als verschillende soorten bestanden, zoals MP3, MP4 en meer. De meeste converters werken door een link te plakken naar de YouTube-video die u wilt downloaden, of door een zoekfunctie te bieden waarmee u YouTube-video's kunt vinden en downloaden. Zodra je de video hebt gevonden die je wilt converteren, selecteer je gewoon het bestandstype waarin je het wilt opslaan en klik je op de knop "converteren". Afhankelijk van de converter die u gebruikt en het bestandstype dat u hebt geselecteerd, kan het conversieproces enkele seconden tot enkele minuten duren. Zodra het bestand is geconverteerd, kunt u het downloaden naar uw computer of apparaat. Hoe download je een YouTube video van iemand anders? Aangenomen dat je bedoelt hoe je een YouTube-video downloadt die iemand anders heeft geüpload:
Er zijn een paar manieren om dit te doen. Eén manier is om een YouTube downloader website te gebruiken. Er zijn veel van deze websites beschikbaar; een snelle Google-zoekopdracht zou een paar opties moeten opleveren. Als je er één hebt gevonden die je bevalt, voer je gewoon de URL in van de YouTube-video die je wilt downloaden en volg je de instructies op de website.
Een andere manier is het gebruik van een YouTube naar MP3 converter website. Deze websites werken op dezelfde manier als YouTube downloader websites; voer gewoon de URL in van de YouTube video die je wilt downloaden en volg de instructies op de website. Het verschil is dat deze websites, in plaats van de video zelf te downloaden, de video converteren naar een MP3-audiobestand, dat u vervolgens kunt downloaden.
Als je de URL hebt van de YouTube-video die je wilt downloaden, kun je proberen "ss" toe te voegen aan het begin ervan. Als de URL bijvoorbeeld "www.youtube.com/watch?v=abc123" is, verander je hem in "www.ssyoutube.com/watch?v=abc123". Dit werkt soms, maar niet altijd.

Gerelateerde artikelen

Waar gratis ebooks downloaden illegaal?

Ebooks worden gedownload van The Pirate Bay.

Dienovereenkomstig, hoe kan je gratis muziek downloaden?

De 6 Beste Sites Om Legaal Gratis Muziek Te Downloaden
  • YouTube-audiobibliotheek.
  • Free Music Archive.
  • Jamendo.
  • Musopen.
  • Amazon.
  • Het Internetarchief.
Kan je muziek downloaden van YouTube?
Om muziek te kunnen downloaden van YouTube is geen aparte software noodzakelijk die u eerst op uw computer moet installeren. Veel converters waarmee video kan worden omgezet naar mp3 worden namelijk aangeboden via een webapplicatie die zit ingebouwd in een webpagina.

Wat is de beste YouTube Downloader?

De beste gratis YouTube-downloader is verreweg 4K Video Downloader. Dit gratis programma brengt het schaamrood op de wangen van veel betalende versies omdat het geen advertenties heeft, de optie geeft om video's op te slaan in het formaat van jouw keuze en geen watermerk plaatst op jouw gedownloade clips.
Vervolgens, wat betekent converter? In de informatica is een converter een programma dat de ene vorm van gegevens in een andere vertaalt.

Vervolgens, welke youtube mp3 converter is veilig?

Er zijn veel youtube mp3 converters op het internet, maar ze zijn niet allemaal veilig om te gebruiken. Sommige converters kunnen malware of virussen bevatten, die uw computer kunnen beschadigen. Om een veilige converter te vinden, kunt u online zoeken naar beoordelingen of vrienden om aanbevelingen vragen. Als je eenmaal een veilige converter hebt gevonden, moet je de instructies zorgvuldig lezen voordat je bestanden downloadt.

Door Margarethe Kelder

Vergelijkbare artikelen

Wat is adblocker app? :: Hoe VPN op Nederland zetten?
Handige links