Huis > I > Is Norton Nodig Op Een Mac?

Is Norton nodig op een Mac?

Je hebt Norton antivirus gratis bij je Mac ontvangen. Hoewel iMacs, MacBooks en Mac Mini's niet zo vaak het doelwit zijn voor virussen als Windows computers, kunnen Macs wel virussen en malware krijgen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat voor router heb ik nodig?

Als je gewoon onderweg wilt internetten, dan is een iwrd de oplossing. Wil je een spelletje spelen of een film kijken met een bekabelde of draadloze verbinding? Dan moet je een draadloze router nemen met dual band en gigabit netwerkpoorten.

Mensen vragen ook: wat is firewall op mac?

Een firewall kan je Mac beschermen tegen ongewenst contact met andere computers wanneer je bent verbonden met het internet of een netwerk. Voor bepaalde voorzieningen en apps kan echter wel toegang via de firewall worden toegestaan.
En nog een vraag, hoe kan je zien of je computer een virus heeft?
Aanwijzingen dat je computer geïnfecteerd kan zijn

Je ziet - bijvoorbeeld tijdens het surfen op internet - constant pop-ups in beeld waar je niet om gevraagd hebt. Je krijgt vreemde meldingen te zien. Je firewall of virusscanner wordt soms automatisch uitgeschakeld. Je harde schijf is (voor een deel) gewist.

Daarvan, waarom heb je een virusscanner nodig?

Er zijn vele redenen waarom u een virusscanner nodig kunt hebben. Virussen kunnen uw computer op vele manieren infecteren, en een goede virusscanner kan u helpen om u tegen deze infecties te beschermen. Virussen kunnen afkomstig zijn van e-mailbijlagen, websites en zelfs geïnfecteerde bestanden op uw eigen computer. Een virusscanner kan u helpen deze virussen te verwijderen en uw computer te beschermen tegen toekomstige infecties. Is gratis antivirus voldoende? De meeste gratis antivirusprogramma's zijn basaal en bieden alleen basisbescherming. Als je uitgebreide bescherming wilt, moet je betalen voor een premium antivirusprogramma. Maar zelfs het beste antivirusprogramma kan u niet beschermen als u niet voorzichtig bent met wat u downloadt en welke websites u bezoekt. Het is dus belangrijk om uw gezond verstand te gebruiken en voorzichtig te zijn online, zelfs als u een premium antivirusprogramma hebt.

Gerelateerde artikelen

Welke videokaart heb ik nodig voor 3 schermen?

Bent u op zoek naar een videokaart waarop u 3 monitoren tegelijk kunt aansluiten? De Flex HD 6450 is een uitstekende keuze.

Welke gratis virusscanner voor Windows 10?

De beste gratis antivirus voor Windows 10
  • Kaspersky Free Antivirus.
  • Bitdefender Free Antivirus.
  • Windows Defender.
  • Avira Free Antivirus.
  • Avast Free Antivirus.
Is McAfee gratis?
Helaas heeft McAfee geen gratis versie meer, alleen een probeerversie. Gratis alternatieven zijn Kaspersky Safe Kids, Microsoft Family Safety en macOS Ouderlijk Toezicht.

Kan je iPhone scannen op virussen?

Het korte antwoord is nee. De meeste Apple-gebruikers hebben geen aanvullende virusscanner nodig, omdat het systeem van zichzelf al goed beveiligd is.
Hoe weet ik of ik een virus op mijn telefoon heb? Er zijn een paar tekenen die erop wijzen dat je een virus op je telefoon hebt. Uw telefoon kan trager zijn dan normaal, of u kunt ongewoon gedrag van uw apps opmerken. Je batterij kan bijvoorbeeld sneller leeg raken dan normaal, of je ziet nieuwe apps die je niet hebt geïnstalleerd. Mogelijk ziet u ook pop-upadvertenties die u niet kunt verwijderen. Als u een van deze symptomen opmerkt, is het een goed idee om een virusscan op uw telefoon uit te voeren.

Hoe is de iPad beveiligd tegen virussen?

De iPad is een gesloten systeem, wat betekent dat virussen het apparaat niet kunnen binnendringen. Bovendien moeten alle apps door Apple worden goedgekeurd voordat ze kunnen worden gedownload, wat betekent dat ze op veiligheid zijn gecontroleerd.

Door Cristina Herreras

Vergelijkbare artikelen

Heb ik een antivirus nodig op mijn Chromebook? :: Welke gratis virusscanner voor Mac?
Handige links