Huis > W > Wat Is De Beste Data Recovery Software?

Wat is de beste data recovery software?

1. Stellar Data Recovery. Stellar Data Recovery is een van de populairste datahersteldiensten voor bedrijven en dat is niet voor niets. Het platform wordt geleverd met verschillende scanopties, wat betekent dat u de scan kunt afstemmen op het type gegevensverlies dat heeft plaatsgevonden.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat is data prepareren?

Gegevensherstel behelst het opschonen en voorbereiden van ruwe gegevens, ook wel ruwe, zuivere gegevens genoemd. Deze gegevens kunnen afkomstig zijn van een heleboel verschillende bronnen. De gegevens komen rechtstreeks van een bron.

Is Recuva gratis?

Recuva is in de basis gratis in gebruik. Wel heb je de mogelijkheid om te updaten naar Recuva Professional, waarbij je voor een kleine twintig euro ook toegang krijgt tot automatische updates en premium support.
En nog een vraag, hoe geformatteerde bestanden terughalen?
data terughalen na formatteren met EaseUS Data Recovery

Zorg dat de geformatteerde schijf, stick of kaart met je PC verbonden is. Start de EaseUS Data Recovery Wizard, selecteer de geformateerde locatie en klik "Scan". Stap 2. De gegevensherstel software voert eerst een snelle scan uit en vervolgens een diepe scan.

Hoe bestanden herstellen?

Er zijn een paar manieren om bestanden te herstellen, afhankelijk van wat u moet herstellen en waar de bestanden zich bevinden.
Als u een bestand van uw computer moet terugzetten, kunt u dat meestal doen door naar de prullenbak te gaan en het bestand te selecteren dat u wilt terugzetten. Rechtsklik op het bestand en kies Herstellen. Het bestand wordt teruggezet naar de oorspronkelijke locatie.
Als u een bestand van een back-up moet terugzetten, hangt het proces af van het type back-up dat u gebruikt. Als u bijvoorbeeld een cloudgebaseerde back-updienst gebruikt, moet u zich bij de dienst aanmelden en het bestand van uw account downloaden. Wat kost EaseUS data recovery? Er is niet één definitief antwoord op deze vraag, omdat de kosten van EaseUS data recovery variëren afhankelijk van een aantal factoren, zoals de hoeveelheid gegevens die moet worden hersteld, de complexiteit van het herstelproces en de urgentie van de situatie. In het algemeen zullen EaseUS data recovery diensten echter tussen de $50 en $500 kosten.

Gerelateerde artikelen

Wat is de beste beeldkwaliteit?

8K is de hoogste resolutie die momenteel beschikbaar is. Deze tv's hebben een resolutie van 7680 x 4520 en leveren beelden die 4 keer scherper zijn dan 4K-tv's, de op een na hoogste beschikbare resolutie.

Hoe werkt EaseUS data recovery?

EaseUS Data Recovery Wizard werkt verrassend eenvoudig: eerst selecteert u wélke bestandstypen u wilt laten zoeken en daarna op welke schijf of partitie. Hielp miljoenen gebruikers wereldwijd bij het succesvol herstellen van verloren data.
Wat doet Recuva?
Recuva is de redder in nood als er een bestand per ongeluk is verwijderd en de prullenbak is geleegd. Via Windows is het dan niet meer terug te halen, al staat het nog wel op de harde schijf. Recuva scant de schijf op zoek naar alle bestanden die gemarkeerd staan als verwijderd en laat zien of ze te redden zijn.

Hoe kan ik mijn documenten terughalen?

1. Kijk in de prullenbak
  1. Open de prullenbak op het bureaublad door erop te dubbelklikken of er met de rechtermuisknop op te klikken en Openen te kiezen.
  2. Zoek het bestand dat u wilt herstellen, klik er met de rechtermuisknop op en kies Herstellen.
Dus, hoe haal je een document terug? Er zijn een paar verschillende manieren om een document op te halen, afhankelijk van waar het is opgeslagen en welk formaat het heeft.
Als het document lokaal op uw computer is opgeslagen, kunt u een bestandsbeheerder zoals Windows Verkenner of Finder op Mac gebruiken om het te vinden en te openen. Als het document is opgeslagen op een netwerkschijf of in de cloud, kunt u de zoekfunctie gebruiken om het te vinden.
Als het document in PDF-formaat is, kunt u een PDF-viewer zoals Adobe Acrobat Reader gebruiken om het te openen. Als het document een ander formaat heeft, zoals Word of Excel, kunt u het openen met het bijbehorende Microsoft Office-programma.

Vervolgens, hoe haal ik iets terug uit prullenbak?

Om iets uit de prullenbak te halen, moet u de prullenbak openen en het gezochte voorwerp zoeken. Als je het item hebt gevonden, kun je het oppakken en op de juiste plek leggen.

Door Aley Luntsford

Vergelijkbare artikelen

Welke video editor gebruiken vloggers? :: Waarom iCloud Drive gebruiken?
Handige links