Huis > I > Is Gmail Anoniem?

Is Gmail anoniem?

Gmail wordt verstuurd vanaf een van de Google-servers, dus dat is niet herleidbaar naar jou. Om het helemaal anoniem te maken kan je ook nog inloggen op je Gmail account op een publieke computer, bijvoorbeeld in een internetcafé of bibliotheek, en van daaruit je anonieme mail versturen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe 2 Gmail accounts koppelen?

Het is niet mogelijk om verschillende accounts te combineren. U kunt uw gegevens per product overzetten van de ene account naar de andere. Als u een nieuw product wilt gebruiken, hoeft u geen nieuwe account aan te maken.

Hoeveel ontvangers per mail?

Je kan max. 500 e-mail adressen in één mail gebruiken. Ga je daarboven, dan zal Gmail de mail niet versturen. Verder kan je ook niet meer dan 500 mailberichten per dag (24 uur) verzenden.
Is BCC anoniem?
BCC: andere ontvangers verbergen

Met 'BCC' stuurt u een blinde kopie. Ontvangers zien dat u de afzender bent, maar ze zien niet dat de e-mail ook naar anderen verstuurd is of naar wie. Handig als de ontvangers elkaar niet kennen. Willen ontvangers de mail beantwoorden, dan krijgt alleen de verzender dat bericht.

Hoe mail versturen vanuit andere mailbox Outlook?

Er zijn een paar verschillende manieren om mail te versturen vanuit een andere mailbox in Outlook. Eén manier is om de functie "Verzenden als" of "Verzenden namens" te gebruiken. Hiermee kunt u een e-mail versturen alsof deze uit een ander postvak komt. Om dit te doen, moet u de rechten hebben om te verzenden als of te verzenden namens het andere postvak. Een andere manier om mail te versturen vanuit een andere mailbox is door gebruik te maken van de functie "Toegang delegeren". Hiermee kunt u iemand anders toegang geven tot uw mailbox en die kan dan namens u e-mails versturen. Om dit te doen, moet u de persoon toevoegen als een gedelegeerde in uw mailbox instellingen. Daarvan, hoeveel adressen in de bcc? Er kan een willekeurig aantal adressen in het bcc-veld staan, want het is een blinde doorslag en de gegevens van de ontvangers zijn niet zichtbaar voor andere ontvangers.

Gerelateerde artikelen

Is een Gmail account hetzelfde als een Google-account?

U hebt al een Google-account als u Gmail gebruikt. U hoeft niet te betalen voor toegang tot sommige producten, zoals Drive, Documenten, Agenda en meer. Ga naar de inlogpagina van het product als u zich wilt aanmelden bij uw Google-account.

Hoe werkt BCC in Gmail?

Als je een bericht wilt versturen en het e-mailadres van een ontvanger wilt verbergen, kun je dit toevoegen in het Bcc‑veld. Hoe Bcc werkt: De ontvangers weten niet dat je iemand hebt toegevoegd aan het Bcc‑veld. Iemand die aan het Bcc-veld is toegevoegd, kan zien dat het Bcc-veld daarvoor was gebruikt.
Dit in overweging nemend, hoeveel mensen in bcc gmail?
Je wil een mailing of nieuwsbrief gaan versturen naar veel ontvangers en je vraagt je af hoeveel adressen je kan opnemen in je mail. Onze servers hanteren in limiet van 300 ontvangers per e-mail. Dat betekent dat je dus maximaal 300 emailadressen kunt opnemen in het TO CC en BCC veld bij elkaar opgeteld.

Hoe kan ik een mail versturen naar meerdere adressen?

Klik linksboven op Nieuwe e-mail. Aan de rechterkant verschijnt een venster voor het opstellen van een nieuwe e-mail. Klik helemaal rechts achter 'Aan' op CC en BCC. Klik achter 'BCC' en typ de e-mailadressen van de ontvangers, met na elk e-mailadres een puntkomma.
Is het CC of CC? Het antwoord op deze vraag is dat het afhangt van de context. Als je verwijst naar een Creative Commons licentie, dan wordt het meestal geschreven als CC. Als je echter verwijst naar een carbon copy (cc), dan wordt het meestal geschreven als CC.

Men kan zich ook afvragen: wat is blinde kopie in mail iphone?

Blind copy is een functie in sommige e-mailprogramma's waarmee de afzender een kopie van een e-mail naar een of meer ontvangers kan sturen zonder dat de andere ontvangers weten dat ze in de e-mail zijn opgenomen.

Door Terchie

Vergelijkbare artikelen

Waarom vraagt Google of ik een robot ben? :: Wat is Android versie 11?
Handige links