Huis > H > Hoe Indeling Brief?

Hoe indeling brief?

Je begint met de geadresseerde, de datum, een nummer en het onderwerp. Daarna volgt de aanhef en de brief zelf, onderverdeeld in alinea's. Ten slotte sluit je af met de ondertekening en de vermelding van eventuele bijlagen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat is geluid met mp3 indeling?

Het meest gebruikte formaat voor het opslaan van audio is het mp3-audioformaat. Elke speler kan mp3-bestanden openen. De audio wordt gecomprimeerd met verlies van kwaliteit, maar het verlies is verwaarloosbaar voor de doorsneegebruiker en het bestand is meestal kleiner dan de originele bestanden.

Waar zet je bijlage in een brief?

Bijlage(n) Top

– Als er bijlagen bij de brief zijn, wordt dat ofwel na de ondertekening, ofwel bij de onderwerpsaanduiding vermeld. – Schrijf het woord Bijlage(n) gevolgd door een dubbele punt, een korte omschrijving of de titels van de bijlage(n). Als dat relevant is, kunt u het aantal bijlagen vermelden.
Dit in overweging nemend, wat is de afkorting van ntb?
nader te bepalen. Voorbeelden: Nader te bepalen. In Nederland als afkorting heel gewoon: n.t.b. Maar is dit er ook in het Zweeds?

Wat is de afkorting van BLC?

BLC is de afkorting voor Boston Latin Club. Hoe kun je zien of iemand in de BCC staat? Er is geen waterdichte manier om te zien of iemand in de BCC staat, want het is de bedoeling dat het BCC-veld verborgen blijft voor de ontvangers. Er zijn echter een paar dingen die erop kunnen wijzen dat iemand in de BCC staat. Ten eerste, als u in een e-mail bent ge-BCC't, staat in de e-mailheaders meestal uw e-mailadres naast het woord "BCC". Bovendien, als u BCC'd bent in een e-mail en u antwoordt op die e-mail, is uw antwoord meestal alleen gericht aan de persoon die u de oorspronkelijke e-mail heeft gestuurd, in plaats van aan iedereen die de e-mail heeft ontvangen.

Gerelateerde artikelen

Waar vind ik Pagina-indeling in Word?

Klik in de groep Pagina-instelling op de afdrukstand die u wilt gebruiken.

Waarom iemand in CC zetten?

In de CC-regel komen de ontvangers die niet per se iets met de e-mail hoeven te doen, maar wel op de hoogte gesteld moeten worden. De CC-regel is er zodat ontvangers kunnen 'meekijken' met de e-mailcommunicatie. Het is een transparante vorm van e-mailen omdat de ontvanger in de Aan-regel kan zien wie er meeleest.
Je kunt ook vragen wat voor winkel is bcc?
In 1945 startte Herman Bakker een winkel aan de Bos en Lommerweg in Amsterdam-West. Samen met zijn zoons Carel en Coos werd in 1962 in Amsterdam Tussenmeer een tweede filiaal van Radio West geopend. Vanaf 1969 zetten Carel en Coos Bakker het bedrijf voort onder de naam BCC.

Trouwens, is 1 ml gelijk aan 1 cc?

Tegenwoordig is 1 cc weer gelijk aan 1 ml. Dit volgt eigenlijk uit de definitie van de huidige liter als dm^3. Een duizendste liter (ml) is precies gelijk een cc (cm^3) aangezien dm/cm=10 dus dm^3/cm^3=10^3=1000. Overigens van 1901 tot 1964 was een liter gedefinieerd als een kilo water bij bepaalde temperatuur en druk.
Is cc het zelfde als CL?
"cc" betekent "cubic centimeter" dus 150 cc = 150 cm3 = 0,150 dm3 = 0,150 liter = 15 cl.

Hoeveel is 5 cc?

De eenheid CC

CC is een afkorting van het Engelse Cubic Centimetre. In het Nederlands vertaald dit zich naar Kubieke Centimeter (cm3). Cc is dus identiek aan Milliliter en aan Kubieke Centimeter (cm3).
Mensen vragen ook: waar zet je bijlage in een brief?
Bijlage(n) Top

– Als er bijlagen bij de brief zijn, wordt dat ofwel na de ondertekening, ofwel bij de onderwerpsaanduiding vermeld. – Schrijf het woord Bijlage(n) gevolgd door een dubbele punt, een korte omschrijving of de titels van de bijlage(n). Als dat relevant is, kunt u het aantal bijlagen vermelden.

Hoe kun je zien of iemand in de BCC staat?

Als u de auteur van de e-mail bent, kunt u niet zien of iemand in de BCC staat. BCC staat voor Blind Carbon Copy, en de ontvangers in het BCC-veld zijn niet zichtbaar voor andere ontvangers van de e-mail. En nog een vraag, is 1 ml gelijk aan 1 cc? Nee, 1 milliliter (ml) is niet gelijk aan 1 kubieke centimeter (cc). Het zijn twee verschillende meeteenheden. 1 ml is gelijk aan 1/1000 liter, terwijl 1 cc gelijk is aan 1/100 liter.

Door Giffy Yanosky

Vergelijkbare artikelen

Wat is DNS registratie? :: Hoe doe je goede acquisitie?
Handige links