Huis > K > Kan Worden Verwijderd Of Verwijdert?

Kan worden verwijderd of verwijdert?

overgankelijkBewerken
vervoeging van de bedrijvende vorm van verwijderen
onbepaalde wijskort
onvoltooidtegenwoordigverwijderd worden
toekomendverwijderd zullen worden
voltooidtegenwoordigverwijderd zijn

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Welk andere video formaten worden veel op computers gebruikt?

Er zijn vele videoformaten. FLV is een flash video formaat en MPEG is een bewegende beelden groep.

Hoe verwijder ik zoekresultaten in Google?

Stap 1: Ga naar de website van Google Search Console en log in op het juiste Google account. Stap 2: Selecteer links boven de juiste property (dit is de website waar je het zoekresultaat van wilt verwijderen). Stap 3: Klik links in het rijtje op 'Verwijderingen'. Stap 4: Klik op 'Nieuw verzoek'.
Kan verwijdert worden of kan verwijderd worden?
Voltooid deelwoord van werkwoorden waarvan de stam niet eindigt op een van de medeklinkers uit 't ex-kofschip: t-x-k-f-s-ch-p. Voorbeelden: gezegd, gedoofd, verdiend, beheerd, beloofd, verwijderd. (De verleden tijd is met -de/-den.)

Dienovereenkomstig, wat is het meervoud van olie?

Het meervoud van olie is oliën. Daarvan, hoe schrijf je therapieën? Het technische antwoord op deze vraag is dat therapieën op verschillende manieren kunnen worden geschreven, afhankelijk van de specifieke therapie en de doelstellingen van de therapeut. In sommige gevallen kunnen therapieën worden geschreven als traditionele onderzoekspapers, terwijl ze in andere gevallen meer lijken op casestudies of klinische rapporten. Het belangrijkste is dat de therapeut een duidelijk begrip heeft van de therapie waarover hij schrijft, en dat hij in staat is dit effectief over te brengen aan zijn publiek.

Gerelateerde artikelen

Wat gebeurt er als je je Google-account verwijderd?

De account kan worden verwijderd. Al uw gegevens zullen worden verwijderd uit de internet zoekmachine. Denk aan mails, agenda-items, en foto's op het internet. Zonder een Google account is het moeilijk om een Android telefoon te gebruiken.

Wat is het meervoud van het woord fobie?

Woordherkomst en -opbouw
enkelvoudmeervoud
naamwoordfobiefobieën
verkleinwoordfobietjefobietjes
Welke woorden zijn bezittelijk voornaamwoord?
Bezittelijke voornaamwoorden zijn woorden als mijn, jouw, zijn, haar, ons enzovoort. Ze drukken uit dat er een relatie van bezit of herkomst is tussen een persoon of zaak en een zelfstandig naamwoord: mijn auto, haar vader.

Wat is het meervoud van casus?

Het Nederlandse meervoud van casus ('geval, praktijkgeval', 'naamval') is casussen. Soms wordt de meervoudsvorm casi* gebruikt, maar die is niet correct. Af en toe wordt de oorspronkelijke Latijnse meervoudsvorm casus ook in het Nederlands als nogal geleerde meervoudsvorm gebruikt.
En nog een vraag, hoe maak je meervoud nederlands? Het meervoud van Nederlands is Nederlands.

Wat betekent een sculptuur?

Een beeldhouwwerk is een kunstwerk dat bedoeld is om gewaardeerd te worden om zijn esthetische waarde. Het kan ook worden gezien als een voorstelling van iets, zoals een persoon of een gebeurtenis.

Door Aholla

Vergelijkbare artikelen

Wat is CPU snelheid? :: Hoe schrijf je installeren?
Handige links