Huis > W > Wat Is De Betekenis Van Bewerken?

Wat is de betekenis van bewerken?

[ov] veranderen om iets voor een of ander doel geschikt te maken.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Kun je PNG bewerken?

Het is mogelijk om te creëren.

Wat is de betekenis van Immers?

Immers en namelijk worden allebei gebruikt om een redengevend verband uit te drukken, maar er is een klein verschil in betekenis. Immers drukt uit dat de reden of het argument als bekend of als algemeen erkend wordt beschouwd. Bij namelijk gaat het om een nieuwe reden of een nieuw argument.
Wat is een ander woord voor bewerken?
aanpassen, bearbeiden, behandelen, bereiden, bijwerken, editen, fatsoeneren, omwerken, redigeren, uitwerken. bewerken (ww) : bepraten, druk uitoefenen, lijmen, ompraten, overhalen, overreden.

Dit in overweging nemend, wat betekent het begrip bewerkbaarheid?

Het begrip bewerkbaarheid betekent het vermogen van een materiaal om te worden bewerkt. Wat geeft het woord immers aan? Het woord "aangeven" betekent (iets) laten zien, aanwijzen of bekend maken door een teken of ander bewijs.

Gerelateerde artikelen

Wat is de betekenis van achtergrond?

Het brandpunt van de aandacht ligt vaak achter de voorgrond.

Wat is een ander woord voor Immers?

tenslotte (bw) : immers, op de keper beschouwd, uiteindelijk, welbeschouwd. uiteindelijk (bw) : immers, per slot van rekening, tenslotte.
Wat voor verband is immers?
immers - Bijwoord 1. een logisch verband aangevend met iets dat eerder gezegd is, meestal in een vraag ♢ Nee, hij is al naar huis, hij werd immers gevraagd thuis te komen.

Wat is een ander woord voor verbeteren?

Andere woorden voor verbeteren zijn beter worden, beteren, bijwerken, corrigeren, goedmaken, hernieuwen, herstellen, herzien, namaken, nawerken, optimaliseren, overtreffen, overwerken, progressie maken, renoveren, repareren, verbeter, verbeterd en vernieuwen.
Je kunt ook vragen waarom wordt beuken gestoomd? Stomen van beukenhout is het verhitten van beukenhout in een stoomkamer om het buigzamer te maken voor het buigen of vormen. Het stomen breekt de lignine in het hout af, waardoor het flexibeler wordt en gemakkelijker te bewerken.

Hoe herken je beukenhout?

Beukenhout is een soort hardhout dat doorgaans licht van kleur is, variërend van lichtbruin tot geelachtig wit. De nerf is meestal recht en fijn, en het hout is glad en gelijkmatig van structuur. Bij het zagen heeft beukenhout meestal een karakteristieke, honingachtige geur.

Door Morra

Vergelijkbare artikelen

Wat is Beukenkernhout? :: Is er een bestuur van het internet?
Handige links