Huis > H > Hoe Snel Is Internet Met Glasvezel?

Hoe snel is internet met glasvezel?

Het is heel normaal om met glasvezel een downloadsnelheid van 100 tot 500 Mbps te halen. En met coax zitten we nu op snelheden tussen de 50 tot 500 (particulier)/600 (zakelijk) Mbps. Het is dus inmiddels mogelijk om een even hoge downloadsnelheid via coax te hebben als via glasvezel.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe lang kun je met 500 MB internet?

500 MB per maand is genoeg voor een heleboel dingen. Voor een bericht en een reactie kost een bericht maximaal 1 kilobyte. Voor 500 MB kun je heel wat apps gebruiken. Nederlanders ontvangen gemiddeld 65 berichten per dag en versturen er 30.

Bovendien, welke internetsnelheid met glasvezel?

Internetsnelheden per type verbinding
VerbindingMinimale snelheidMaximale snelheid
ADSL20 Mbit200 Mbit
Kabel40 Mbit1000 Mbit
Glasvezel50 Mbit1000 Mbit
En nog een vraag, is 150 mbps snel?
Als je echt snel internet wil dan heb je 150 Mbit/s nodig. Je kunt films streamen en downloaden in 4K resolutie en op meerdere apparaten tegelijkertijd gamen. Het downloaden van grote bestanden gaat ook moeiteloos. Deze internetsnelheid is ook geschikt voor studentenhuizen of gedeelde verbindingen.

Hoe snel is 500 Mbps?

500Mbps is zeer snel en staat gelijk aan het downloaden van 62,5 MB/s. Dit is snel genoeg om een HD-film in minder dan 5 minuten te downloaden. Mensen vragen ook: wat zijn mb's? Mb's zijn megabytes en zijn een meeteenheid voor gegevensopslag.

Gerelateerde artikelen

Welk modem gebruikt T-Mobile voor glasvezel?

T-Mobile levert de Zyxel T-54 aan klanten met nieuwe glasvezelverbindingen. Er is een dualband modem met ondersteuning.

Hoeveel Mbps is 1 Gbps?

1 gigabit downloaden is zo snel als 1000 Mbit downloaden. Dat is tien keer zo snel als Glasvezel 100 Mbit. Gigasnel dus en daarom alleen beschikbaar op het glasvezelnetwerk.
Is 100 MB veel?
Met 100 Mb/s kan iedereen probleemloos zijn digitale ding doen zonder dat het afspelen van een video hapert of dat het downloaden van die bestanden wel érg lang duurt. Deze internetsnelheid heeft heel veel capaciteit en daardoor is het ideaal als er bij jou thuis veel apparaten zijn met een internetverbinding.

Hoe hoog moet je ping zijn?

< 30 ms – uitstekende ping. 30 tot 50 ms – gemiddelde ping. 50 tot 100 ms – iets langzame ping. 100 tot 500 ms – langzame ping.
Wat is de snelheid van Telenet internet? De snelheid van Telenet internet is tot 1Gbps.

Dienovereenkomstig, hoe snel moet je internet zijn voor netflix?

Netflix vereist een minimale downloadsnelheid van 3 Megabits per seconde (Mbps) om video van standaardkwaliteit te bekijken en 5 Mbps om video in hoge definitie te bekijken.

Door Malvina Skordahl

Vergelijkbare artikelen

Hoeveel WPM is snel? :: Wat is een snelle wifi verbinding?
Handige links