Huis > W > Wat Is Een Emotionele Connectie?

Wat is een emotionele connectie?

Jullie hebben diepe gesprekken en delen je gevoelens met elkaar. Je vertelt hem of haar meer dan je anderen vertelt en hebt het gevoel dat je alles kunt zeggen. Dit is een van de eerste duidelijke signalen van een emotionele connectie.

Lees verder

Je kunt ook vragen wat betekent het als je om iemand geeft?

Er is een verschil tussen liefde voelen voor iemand (om iemand geven) en van iemand houden (ervoor kiezen om van diegene te houden). Je voelt misschien wel voor altijd liefde voor iemand, maar dat betekent niet dat je ervoor kiest diegene lief te hebben. De keuze voor liefde is geen gevoel, maar een actie.
Dus, hoe weet je dat het de ware is?
Je hebt het gevoel dat je helemaal jezelf kan zijn bij hem. Je hoeft je nooit anders voor te doen en je voelt je niet onzeker bij hem. De ware is iemand die het beste in je naar boven haalt. Je voelt je slimmer, grappiger en aantrekkelijker.

Vervolgens, hoe weet je dat je voelt?

Er zijn een paar manieren om deze vraag te beantwoorden. Eén manier is te zeggen dat je weet dat je voelt omdat je je bewust bent van je gewaarwordingen. Je kunt ook zeggen dat je weet dat je voelt omdat je je bewust bent van je emoties. Ten slotte kun je zeggen dat je weet dat je voelt omdat je je bewust bent van je gedachten en gevoelens. Daarvan, hoe herken je seksuele aantrekkingskracht? Hoe herken je seksuele aantrekking?
Er zijn veel manieren om seksuele aantrekking te herkennen. Sommige mensen voelen zich fysiek of chemisch aangetrokken tot iemand, terwijl anderen meer een emotionele band voelen. Hier zijn enkele veel voorkomende tekenen van seksuele aantrekking:
Fysieke tekenen:
-Verhoogde hartslag
-Verhoogde huid
-Erecties
-Pupilverwijding
-Tepels worden harder
Chemische tekenen:
-Vrijgeven van feromonen
-Verhoogd testosteron
Emotionele tekenen:
- Intens oogcontact
-Glimlachen
-Aanraken
-Leunen in
-Open lichaamstaal...

Hoe weet je of er seksuele aantrekkingskracht is?

Seksuele aantrekkingskracht is dat elektrische gevoel wat door je lichaam schiet als je hem voor het eerst ontmoet. Het gevoel wat je in brand zet, je lichaam doet trillen en waarbij je direct strak staat van de spanning. Het is een gevoel van verslaving, het willen opeisen van die persoon per direct.
En nog een vraag, wat bepaalt aantrekkingskracht?
Onderzoek naar aantrekkingskracht

Aan hen werd gevraagd hoe zwaar bepaalde factoren meewegen in hoe aantrekkelijk zij iemand vinden. Deze factoren waren leeftijd, fysieke bouw, aantrekkelijkheid, intelligentie, opleiding, inkomen, openheid, vertrouwen en een gevoel van emotionele connectie.

En nog een vraag, kan je verliefd worden op iemand anders?

"Het komt vaak voor dat koppels die in een lange relatie zitten gevoelens ontwikkelen voor anderen", vertelt dokter en counselor Lisa Marie Bobby. "Want verliefd worden overvalt je en het kan gebeuren bij iedereen met wie je tijd doorbrengt en die je aantrekkelijk of interessant vindt."
Vervolgens, wat zegt het over je relatie als je verliefd bent op een ander? Er is geen definitief antwoord op deze vraag, want iedereen ervaart liefde anders. Maar over het algemeen geeft verliefdheid op een andere persoon aan dat je een sterke emotionele band met hen hebt en veel om hen geeft. Je kunt je ook buitengewoon gelukkig en tevreden voelen als je in hun buurt bent, en voortdurend aan hen denken, zelfs als ze er niet zijn.

Kan aantrekkingskracht terugkomen?

Er is geen eenduidig antwoord op deze vraag, omdat het per situatie kan verschillen. In het algemeen is het echter mogelijk dat aantrekkingskracht terugkomt nadat deze is vervaagd. De kans daarop is het grootst als de oorspronkelijke bron van aantrekkingskracht nog aanwezig is en als beide partijen bereid zijn te werken aan het herstel van de aantrekkingskracht.

Door Hannon Kundrick

Wat moet er in kop en voettekst? :: Hoe weet je of je een klik met iemand hebt?
Handige links