Huis > H > Hoe Verwijder Je Kop En Voettekst?

Hoe verwijder je kop en voettekst?

Een kop- of voettekst verwijderen
  1. Open op je computer een document in Google Documenten.
  2. Dubbelklik op de kop- of voettekst die je wilt verwijderen.
  3. Klik aan de rechterkant op Opties. Koptekst verwijderen of Voettekst verwijderen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe verwijder je je aankoopgeschiedenis?

U kunt apps op een iPad of iPod touch verbergen door op de accountknop boven aan het scherm te tikken. Als u 'delen met familie' gebruikt, tikt u op 'Mijn aankopen'. Zoek de app die u wilt en tik op 'Verbergen'.

Hoe maak je koptekst kleiner?

Hoogte van kop- of voettekst wijzigen door te slepen

Om de hoogte van de koptekst of voettekst te wijzigen, kunt u de hoogte naar wens groter of kleiner slepen in de weergave Pagina-indeling. Sleep vervolgens de bovenmarge omhoog of omlaag om de hoogte van de koptekst te wijzigen.
Je kunt ook vragen hoe krijg je een afbeelding over de hele pagina word?
Dubbelklik op het plaatje en kies voor Tekstterugloop = voor tekst. Nu kan je het plaatje wel groter maken. Het lijkt er inderdaad op dat het plaatje zich gedraagt alsof er links een marge moet worden aangehouden.

Dienovereenkomstig, hoe maak je een koptekst in excel?

In Excel wordt een koptekst gemaakt door eerst de cellen te selecteren waaruit de koptekst zal bestaan. Vervolgens kan de koptekst worden ingevoegd door naar het tabblad Invoegen te gaan en Koptekst & Voettekst te selecteren. In het venster Koptekst & Voettekst kan de koptekst worden ingevoerd in de ruimte "Koptekst". Wat is een voettekst in PowerPoint? Een voettekst is een tekstvak dat u kunt toevoegen aan de onderkant van dia's in uw PowerPoint-presentatie. U kunt een voettekst gebruiken om uw naam, de datum of andere relevante informatie toe te voegen.

Gerelateerde artikelen

Hoe verwijder ik een gebruikersnaam?

Als u een gebruikersnaam ziet terwijl u inlogt of een formulier invult, kunt u er op deze manier voor zorgen dat deze niet wordt opgeslagen. Dit is hoe je het kunt doen: open chrome.

Waar staat voetnoot in Word?

Gebruik voetnoten en eindnoten om uitleg of commentaar te geven bij of verwijzingen naar iets in een document. Meestal worden voetnoten onder aan de pagina weergegeven, terwijl de eindnoten aan het einde van het document of de sectie worden weergegeven.
Dienovereenkomstig, hoe doe je apa bronvermelding?
Een verwijzing in de tekst volgens APA-richtlijnen bestaat uit de achternaam van de auteur en het publicatiejaar. Als je naar een specifiek deel van een bron verwijst, moet je ook een plaatsaanduiding toevoegen, zoals een paginanummer of tijdstempel. Een voorbeeld is: (Habibi, 2021, p. 170).

Dus, hoe begin je paginanummering vanaf bepaalde pagina?

Als alle paginanummers zijn verwijderd, ga naar Invoegen > Koptekst en voettekst en selecteer Andere pagina's aan de linkerkant. Ga naar Invoegen > Paginanummer en kies een nummer positie.
Wat is een eerste voettekst? Een eerste voettekst is een stukje code dat in een webpagina wordt ingevoegd, meestal onderaan de pagina, waardoor de webpagina sneller kan worden geladen. Deze code wordt meestal gebruikt om JavaScript-bestanden of andere externe bestanden te laden die niet nodig zijn voor het laden van de pagina. Door deze bestanden te laden nadat de pagina is geladen, kan de pagina sneller worden weergegeven en kan de gebruiker sneller met de pagina werken.

Men kan zich ook afvragen: hoe krijg ik geen paginanummer op voorblad?

Er zijn een paar manieren om dit te bereiken.
Eén manier is om een aparte "voorpagina" in uw document te maken die vóór de eigenlijke inhoud komt. Deze voorpagina kan blanco zijn, of een titel of andere informatie over uw document bevatten. Om een lege voorpagina te maken, voegt u gewoon een pagina-einde in aan het begin van uw document (voordat u uw inhoud begint te typen) en verwijdert u het paginanummer dat op de nieuw ingevoegde lege pagina staat.
Een andere manier om dit te bereiken is het gebruik van sectie-einden. Om dit te doen voegt u een sectie-einde in (meestal te vinden onder het tabblad "Pagina-indeling" in tekstverwerkers) aan het begin van uw document. Ga dan naar het tabblad "Kop- en Voettekst" en schakel het vakje "Paginanummer" uit in de sectie "Kop- en Voettekst". Hierdoor wordt het paginanummer verwijderd van het voorblad en van alle andere pagina's in je document die na het sectie-einde komen.

Door Oca Grothen

Vergelijkbare artikelen

Wat is de snelste processor? :: Wat moet er in kop en voettekst?
Handige links