Huis > W > Wat Kan Een Trojaans Paard Doen?

Wat kan een Trojaans paard doen?

Een Trojaans paard is in de computerwereld een functie die verborgen zit in een programma dat door de gebruiker wordt geïnstalleerd. Deze functie kan toegang tot de geïnfecteerde computer verschaffen aan kwaadwillenden en zo schade toebrengen aan de computergegevens of de privacy van de gebruiker.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat moet je doen als een oortje het niet doet?

Er zit een kortsluiting in dat oordopje als maar één kant hapert. Als u helemaal geen geluid hoort, kan de breuk dicht bij de metalen pen zitten die in uw toestel gaat.

Trouwens, wie verzon het paard van troje?

Omdat de Grieken er maar niet in slagen de stad Troje in te nemen bedenkt Odysseus een list. De Grieken bouwen een reusachtig houten paard waarin soldaten zich verstoppen.
Mensen vragen ook: welke betekenis heeft het trojaanse paard?
Het paard van Troje binnenhalen wil zeggen: zonder onraad te vermoeden zichzelf een groot onheil berokkenen als gevolg van een list van de tegenpartij. Deze uitdrukking is ontleend aan de Aeneïs, het heldendicht dat door de Latijnse dichter P.

Dienovereenkomstig, waar was het paard van troje?

Het paard van Troje stond in de stad Troje. Hoe kan je een Trojaans paard verwijderen? Er is geen pasklaar antwoord op deze vraag, aangezien de beste manier om een Trojaans paard te verwijderen zal variëren afhankelijk van het specifieke type Trojaans paard dat aanwezig is op een bepaalde computer. Enkele algemene tips die kunnen worden gebruikt om een Trojaans paard te verwijderen zijn echter het gebruik van een gerenommeerd antivirusprogramma om de computer te scannen op malware en eventuele schadelijke bestanden te verwijderen, evenals het gebruik van een malware removal tool om de computer te scannen en eventuele schadelijke software te verwijderen. Daarnaast is het belangrijk ervoor te zorgen dat het besturingssysteem van de computer en alle softwareprogramma's up-to-date zijn, omdat dit kan helpen voorkomen dat Trojaanse paarden gebruik kunnen maken van zwakke plekken in verouderde software. Ten slotte is het ook een goed idee om een back-up van alle belangrijke bestanden te maken voordat u probeert een Trojaans paard te verwijderen, omdat er altijd een risico bestaat dat het verwijderingsproces belangrijke bestanden beschadigt of verwijdert.

Gerelateerde artikelen

Wat kan je doen met een PlayStation Plus kaart?

Je kunt online spelen met vrienden en onbekenden, en korting krijgen in de winkel. U kunt de online opslagruimte en de mogelijkheid om extra spellen te downloaden elke maand gratis houden, zolang u het plus abonnement houdt.

Dus, hoe verspreid een trojaans paard zich?

Hoe verspreidt een trojan zich? Het Trojaanse paard doet zich voor als een legitiem bestand om gebruikers tot downloaden te misleiden. Meestal neemt een trojan de vorm aan van een spel, een MP4 of software.
En nog een vraag, wie heeft achilles vermoord?
Dood van Achilles

Volgens de meeste verhalen werd Achilles vermoord door een pijl, afgeschoten door Paris. In sommige legenden wordt daarbij verteld dat die pijl in Achilles' hiel geschoten werd, dat de pijl giftig was of dat de pijl geleid werd door Apollo.

Vervolgens, hoe kwam helena in troje terecht?

Helena naar Egypte

Een andere traditie (Stesichoros e.a.) wil dat niet Helena zelf, maar een op haar gelijkende schim door Paris wordt ontvoerd. De echte Helena wordt door Hermes uit Sparta ontvoerd en naar Egypte gebracht. De Trojaanse Oorlog (gevoerd omwille van een schim) zou daarmee volstrekt zinloos zijn geweest.
En nog een vraag, wie schreef de griekse mythologie? Er is niet één antwoord op deze vraag, omdat de Griekse mythologie niet door één auteur is opgeschreven. In plaats daarvan werd ze mondeling doorgegeven door generaties van vertellers. Na verloop van tijd werden deze verhalen door verschillende auteurs opgeschreven, wat resulteerde in de verzameling Griekse mythen die vandaag de dag bestaat.

Is Troy waargebeurd?

Er is geen eenduidig antwoord op deze vraag, omdat deze op verschillende manieren kan worden uitgelegd. In het algemeen is het echter moeilijk om definitief te zeggen of de oude stad Troje al dan niet heeft bestaan. Hoewel er archeologisch bewijs is dat suggereert dat het een echte plaats was, zijn er ook aanwijzingen dat het een mythische stad kan zijn. Uiteindelijk is het aan eenieder om te beslissen wat hij of zij gelooft.

Door Sabino Malesky

Vergelijkbare artikelen

Wat is de oorzaak van de Trojaanse Oorlog? :: Wat houdt IT management in?
Handige links