Huis > W > Wat Is Duidelijkheid?

Wat is duidelijkheid?

duidelijkheid = het duidelijk zijn vb: er is duidelijkheid: Frédéric is geslaagdvoor alle duidelijkheid [verontschuldiging voor informatie die misschien overbodig is]het laat aan duidelijkheid niets te wensen over [het is heel erg duidelij... duidelijkheid = de duidelijkheid zelfst. naamw. (v.)

Lees verder

Je kunt ook vragen wat is een ander woord voor duidelijk?

als trefwoord met bijbehorende synoniemen: duidelijk (bn) : afgetekend, apert, evident, flagrant, helder, klaarblijkend, klaarblijkelijk, merkelijk, onbetwistbaar, ondubbelzinnig, onloochenbaar, onmiskenbaar, onomstotelijk, ontegensprekelijk, ontegenzeggelijk, ontegenzeglijk, onweerlegbaar, overduidelijk, zonneklaar.
Vervolgens, wat is zo dadelijk?
Dadelijk is synoniem met direct. Het betekent 'zonder tijdsverloop aansluitend'. Verouderde synoniemen zijn aanstonds en terstond. Omdat dadelijk vaak gebruikt wordt bij handelingen ('daden'), kun je niet zeggen Hij is dadelijk jarig.

Trouwens, wat betekent het woord deugdelijk?

Het woord deugdzaam betekent deugd hebben of vertonen. Deugdzaamheid is een kwaliteit die als moreel goed of wenselijk wordt beschouwd. Het wordt vaak gebruikt als norm voor morele uitmuntendheid. Mensen vragen ook: waarom is duidelijkheid belangrijk? Duidelijkheid is belangrijk omdat mensen dan kunnen begrijpen wat je zegt. Als je niet duidelijk bent, zullen mensen je niet kunnen begrijpen en je niet kunnen vertrouwen.

Wat duidelijkheid scheppen?

Bekijk antwoord. Correct is duidelijkheid geschapen. In de betekenis 'creëren' heeft scheppen als verleden tijd schiep en als voltooid deelwoord geschapen. Meer informatie bij de Taaltelefoon.
Wat is duiden?
(duidde, geduid), wijzen; aanwijzen ; verklaren. als trefwoord met bijbehorende synoniemen: duiden (ww) : expliqueren, interpreteren, toelichten, uiteendoen, uiteenzetten, uitleggen, verdietsen, verhelderen, verklaren.

Is duidelijk geworden synoniem?

uitkomen (ww) : bekend worden, blijken, duidelijk worden, merken, ontdekt worden, ruchtbaar worden, uitlekken, zich aftekenen, zien.
Wat betekent niet concreet is? De term "beton" verwijst naar een materiaal dat bestaat uit een mengsel van toeslagstoffen (bv. grind, zand of steenslag), een bindmiddel (bv. cement) en water. De verhouding tussen deze ingrediënten bepaalt de sterkte en duurzaamheid van het eindproduct. Als een van deze ingrediënten ontbreekt of in de verkeerde verhouding aanwezig is, zal het beton zwakker en minder duurzaam zijn.

Dus, waar komt het woord dadelijk vandaan?

Het woord imminent is afgeleid van het Latijnse woord imminentem, dat "ophangen" of "dreigen" betekent. Het werd voor het eerst gebruikt in de 14e eeuw om iets te beschrijven dat stond te gebeuren.

Door Frohman

Is het dadelijk of dalijk? :: Welke kleuren zijn L en N?
Handige links